İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Konyaspor
Daraltma
X
-
İlk mesajda Konyaspor logosu mefta olmuş. Tabi Konya Atatürk Stadyumu da mefta artık.Yenisi eklenebilirse güzel olur. Diğeri ise ikinci sıradaki mesajın mümkünse silinmesini istiyorum. Hangi kafayla yazdıysam. Şimdiden tşk.En son erolizmts tarafından düzenlendi; 18.07.2017, 17:05.
Yorum
-
İlgilendim.İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk mesajda Konyaspor logosu mefta olmuş. Tabi Konya Atatürk Stadyumu da mefta artık.Yenisi eklenebilirse güzel olur. Diğeri ise ikinci sıradaki mesajın mümkünse silinmesini istiyorum. Hangi kafayla yazdıysam. Şimdiden tşk.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
Evet haberlerde okudum.İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBylock'cu soytarı başkanları istifa etmiş
Yorum
-
Başkan Ahmet Şan bylock'tan gözaltına alınıp serbest bırakıldıktan sonra bugün istifa etmiş. Kayınbiraderi de Konya bş başkanı bu adamın. Neden serbest bırakıldı o da meçhul. Pazarcıyı, esnafı içeri tıkıyorsun ama godamanlar serbest. Gerçi godamanları içeri almaya kalksalar iş kimlere kadar gidecek malum. Tahmin etmek zor değil.En son erolizmts tarafından düzenlendi; 22.08.2017, 14:38.
Yorum
-
Yaşa MUSTAFA KEMAL PAŞA YAŞA!Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Bunun üzerine de Ali Turan ve Selim Ay gibi yerli futbolcular insta'dan fotoğraf paylaşımlarıyla Ali Çamdalı'na destekte bulunmuşlar.İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Çamdalı kadrodışı bırakılmış. İlginç bir gelişme.
Yerli çetesi yine bir hocanın kellesini almaya niyetlenmiş anlaşılan.
Doğru bir yönetim bu üçünü de kadro dışı bırakmalı ama hiç sanmam bunu yapacaklarını.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
MRA ile oynattığı sistem üzerinden takışıyormuş geldiğinden beri, yazılana göre.İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@SixtyOne_61 Neden kadrodışı bırakıldı acaba, kötüyse yedeğe çekersin. Yıllardır disiplin sorununu da hiç duymadık ama demek ki var bir sıkıntı.
kaptanlık yaptığı için takımı yönettiğini sanıyor galiba.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum