Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Milli Forma O Kadar Ucuz mu?

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

ondan sonra yok trabzonda seyirci destek vermedi yok sanssizlik hikayeleri

geçin beylet bunlari servet(geçen sene) deniz bülent gibi kenditakiminda oynamayan adamlar. koray ayhan serkan ümit gibi sahte yildizlar. emre necati gibi bencil grupçu adilerle ne 2006 si 2060 da bile bizden bi halt olmaz
    :::TS:::

Yorum

rüstü
      tolgaerdinçcelalet tin
      hüseyin
      gökden iznihat emre yildiray tuncay
      fatih

var mi daha kral 11 i olan
      genel tüm maçlar için ideal 11 bumudur sayin abim hangisinde böyle çiktik
      :::TS:::

Yorum

dogru bi tespit. ancak verdigin örneklerden ayhan'a katilmiyorum. hem ayhan yillardir ist. takimlarinda oynuyo hem de bence bu aralar milli takimi gerçekten haketti. hem de koray ile serkanin yaninda nin kere haketti. bence gürcistan maçinda ilk 11 baslamali. bi de gökdeniz var, necati nin yerine kesin 11 baslamali. fatih'den de maksimum verim alinir böylece.

Yorum

İlk olarak mkmsas tarafından gönderildi

dogru bi tespit. ancak verdigin örneklerden ayhan'a katilmiyorum. hem ayhan yillardir ist. takimlarinda oynuyo hem de bence bu aralar milli takimi gerçekten haketti. hem de koray ile serkanin yaninda nin kere haketti. bence gürcistan maçinda ilk 11 baslamali. bi de gökdeniz var, necati nin yerine kesin 11 baslamali. fatih'den de maksimum verim alinir böylece.

Ayhan bu seneki oynadigi son birkaç maç hariç toplam kaç defa maç yapmis. Bence eger Ayhan milli takimi hakettiyse Hasan Kabze de haketti. Zaten o adami nasil almadilar çok merak ediyorum. Adam ne de olsa 1 maçta hat trick yapti...
          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
          - Eomer -

Yorum

İlk olarak iso61trabzon tarafından gönderildi
            offfffff offf hakedecek oyuncuyu oynatacak bir hoca ne zaman gelecek yaa..hiç kimseden korkmadan,hiç kimseden etkilenmeyen..

biraz zor gelir be su türkiye liginde alinacak ne topcular varken milli takimlara cagirdigi futbolculara bakya allahim ya[img]smileys/smiley7.gif[/img]
            "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

simdi isi polemige dökmek istemem ama hani haketmese bile diger örneklerden farkli. yani adam yillardir ist. takimlarinda oynuyo. neyse bu topicin amaci ayhan degil konuyu dagtmayalim.

sonuç olarak genel anlamda katiliyorum dediklerine.

Yorum

İlk olarak mkmsas tarafından gönderildi

simdi isi polemige dökmek istemem ama hani haketmese bile diger örneklerden farkli. yani adam yillardir ist. takimlarinda oynuyo. neyse bu topicin amaci ayhan degil konuyu dagtmayalim.

sonuç olarak genel anlamda katiliyorum dediklerine.

Anladim renkdasim. Sagolasin
                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                - Eomer -

Yorum

CELALEDDiN A MiLLi TAKIMA HAZIR
                  Trabzonspor'un basarili sol kanat oyuncusu Celalettin Koçak'in A milli takim için adinin sik sik gündeme geldigi gerçek. Gerçekten milli takimda sol kanat oyuncusu pek yok. Peki Çelaleddin niye milli takim için düsünülmüyor? Sebebi basit. Çünkü Celaleddin Türk pasaportu tasimiyor da ondan... "Celaleddin niye milli takima çagrilmiyor?" diye adi ulusala çikmis gazetelerde yazilar yazilirken bu sütunlarda gerçegi biz açiklamistik.
                  Sezon baslarinda Mehmet Ali Yilmaz Tesisleri'nde profesyonel isler sorumlusu Caner Çuvalcioglu ile sohbet ederken Celaleddin yanimiza gelmis, ben de konuyla ilgili görüsünü sormustum. O da " Agabey, eger A Milli takima çagiracaklarsa ben hazirim. Ama eger B Milli takim için düsünülüyorsa yokum." demisti.
                  Simdi buradan duyuruyorum: Milli takim sorumlulari eger Celaleddin'i A milli takim için düsünüyorsaniz ve yabanci pasaportunu da sorun ediyorsaniz iste Celaleddin'in gürüsü...
                  Bu arada milli takimin sol kanadi için Trabzonspor'da Volkan'in bu boslugu dolduracagini, Celaleddin'den asagi olmadigini da iddia ediyorum. Hani illa da sol kanat deniyor ya ondan yaziyorum.

kaynakEdited by: sanatik
                  "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

<DIV> Rüstü</DIV>
                    <DIV>ümit tolgaI .toraman celalettin</DIV>
                    <DIV></DIV>
                    <DIV>gökdeniz emre yildiray tuncay</DIV>
                    <DIV></DIV>
                    <DIV> nihat Fatih</DIV>
                    <DIV> </DIV>
                    Bir gün inşallh herkes Trabzonsporlu olmaz...

Bırakın da O onur bizde kalsın

Yorum

volkan

emrah tolga kürsat celo

Hüso emre

nihat& nbsp;yildiray&nbsp ;&nbsp ;gökdeniz

tekke

FxY

Yorum

Milli takimin basinda ersun yanal gibi bir sirk sempazesi varken bu forma ucuzlar ama biz buna izin vermiycez.
                        [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

volkan

emrah | tolga | erdinc | celo

Hüso| emre

nihat-hamit | yildiray | gökdeniz

sultan

Yorum

bir gün gelecek milli takim sadece trabzonspor futbolcularinda olusacak
                            "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

İlk olarak gokmen tarafından gönderildi
                              <DIV> Rüstü</DIV>
                              <DIV>ümit tolgaI .toraman celalettin</DIV>
                              <DIV></DIV>
                              <DIV>gökdeniz emre yildiray tuncay</DIV>
                              <DIV></DIV>
                              <DIV> nihat Fatih</DIV>
                              <DIV> </DIV>

BIÇOK ARKADASIMIZ KALEDE RÜSTÜ VE SOL AÇIK TUNCAY I YAZMIS . BEN BU ADAMLARI BIRAK MILLI TAKIM, SÜRMENESPORDA BILE OYNATMAM. IKISIDE BIRBIRINDEN REZALET. SOL AÇIK DIYARBAKIRDAN SINAN DEMIRCIOGLU OYNAYABILIR, KALEDE VOLKAN ÜNLÜ YADA ÇANAKKALENIN KALECISI YADA BIZIM TOLGA...
                              <font color=BLUE>KAZIM KOYUNCU\'YU UNUTMAYACAGIZ UNUTTURMAYACAGIZ !!!</font>

Yorum

Yanal'in yeni gözdesi Erdinç

ALACAKTIM AMA
                                Trabzonspor'da Hüseyin, Gökdeniz, Fatih ve Tolga'dan sonra Erdinç Yavuz da Milli Takim yolunda. Diyarbakirspor maçini izleyen A Milli Takim Teknik Direktörü Ersun Yanal, Baskan Atay Aktug ve yöneticilerle yaptigi görüsmede, Erdinç'i uzun süredir Milli Takima almayi düsündügünü ancak sakatliklari ve cezasi nedeniyle bunun gerçeklesmedigini belirterek, "Ama yeni çagiracagim kadroda Erdinç olacak" dedigi ögrenildi. Yanal'in Celaleddin'in durumunu da incelettigi belirtildi.

karadenizgazete.com

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X