Nesine.com Sundu: Türkiye: 2 Bosna Hersek : 1
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yorum
-
ilginç bi düşünce.nasıl başarıyorsunuz anlamıyorum Türkiyeyi başka ülkeler karşısında ezik durumda görünce mutlu olmayıBiz GURBETCI GENCLERIZ...
Ergenekon yurdun adı...Yorum
-
İçimizdeki İrlanda'lılar
Terim yüzünden böyle bir yola sapan çok kişi var...Tamam demişsin saçma düşünüyorsun filan..Bayrağın üstündemi Terim filan demişsin olabilir..Benim bakış açım seninki gibi değil sen direk olayı vatan hainliğine getiriyorsun bu kadar kolaymı ?
DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)Yorum
-
Bosna-Hersek'in kadrosu:
Kenan Hasagic (BB Istanbul)
Goran Brašnic (Inter Zapreši?)
Emir Spahic (Lokomotiv Moskva)
Saša Papac (Glasgow Rangers)
Safet Nadarevic (Eskisehirspor)
Džemal Berberovic (Litex Lovech)
Ivan Radeljic (Energie Cottbus)
Elvir Rahimic (CSKA Moskva)
Dario Damjanovic (Luch Energia)
Miralem Pjanic (Olimpique Lyon)
Zvjezdan Misimovic (Vfl Wolfsburg)
Mladen Bartolovic (Hajduk)
Senijad Ibricic (Hajduk)
Sejad Salihovic (TsG Hoffenheim)
Admir Vladavic (MŠK Žilina)
Samir Muratovic (SK Sturm Graz)
Edin Džeko (VfL Wolfsburg)
Vedad Ibiševic (TsG Hoffenheim)
Zlatan Muslimovic (PAOK)Yorum
-
cok zor bir maç olacak ama kazanacağımızı düşünüyorum inşallah.selametleKapitalizmin zaafı sunduğu nimetlerin eşit paylaşılmamasıdır;Sosyalizmin nimeti ise sefaletin eşit paylaşılmasıdır
Yorum
-
Bosnaya başarılar diliyorum
Fatih Terim yüzünden milli takımın benim milli duygularıma hitap etmediğini düşünüyorum
Orası ne zaman o takıntılının çiftliği olmaktan çıkar o zaman tutarım milli takımı
Bana vatan haini diyecekler olanlar çıkacaktır
Tanıyanlar bilir umrumda olmaz
,
Ben istediğim gibi düşünür istediğim gibi yazarım...Yorum
-
Yapmayin arkadaslar.Bosnaya başarılar diliyorum
Fatih Terim yüzünden milli takımın benim milli duygularıma hitap etmediğini düşünüyorum
Orası ne zaman o takıntılının çiftliği olmaktan çıkar o zaman tutarım milli takımı
Bana vatan haini diyecekler olanlar çıkacaktır
Tanıyanlar bilir umrumda olmaz
,
Ben istediğim gibi düşünür istediğim gibi yazarım...
Fatih Terim'den ben de nefret ediyorum.
Ama mantikli düsünürsek Fatih Terim ne kadar basarisiz olursa olsun, kendi istifa etmedikce milli takimdan uzaklastirilamaz.
Fatih Terim'le yeni sözlesme uzattilar.
Bu adamdan yani en tez önümüzdeki sampiyonadan sonra kurtuluruz.
Bari su adama ragmen elemeleri de atlatalim, gerisi Allah kerim."Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
Yorum
-
Ben desteklemiyorumYapmayin arkadaslar.
Ama mantikli düsünürsek Fatih Terim ne kadar basarisiz olursa olsun, kendi istifa etmedikce milli takimdan uzaklastirilamaz.
Bari su adama ragmen elemeleri de atlatalim, gerisi Allah kerim.
Milli takım birilerinin çiftliği haline gelmişken, benim takımımın futbolcularının hak ettiği formayı başkaları giyerken, Emre gibi ahlaksız , karakersiz birisi o takıma kaptanlık yaparken ben seyirci kalıp taraf olmam.
Bosna Hersek sallasın bize bak ne oluyor ondan sonra Fatih Terim...
Damat Ferit oynasında kurtarsın milli takımıYorum
-
elin bosnalısı terimmiş,emreymiş takmıyor.bende günahım kadar sevmem terimi ama sonuçta ay yıldızlı forma.senin düşündüğün gibi düşünmüş olsam amerikan vatandaşı olur, Türkiyedeki olumsuzluklarda sevinirdim ülkenin başındakilerden dolayıBiz GURBETCI GENCLERIZ...
Ergenekon yurdun adı...Yorum
-
Benim gibi düşün diyen yok sana
Akıl alacak olsam bana akıl verin derdim
Bak işine gücüneYorum
-
-
-
Fatih terim istifa hayatta etmez onun alldigi paraya suanda türkiyede belkide kimse almiyorYapmayin arkadaslar.
Bari su adama ragmen elemeleri de atlatalim, gerisi Allah kerim.Gitme demek cok da Zor olmamaliYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum