Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye 2 - 3 Uruguay

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

maç sona erdi

Yorum

fatihin yerine düşündüğü adamlarıda görüyoz işte aldı bi kere bizim ağımızı başarılı olacağını sanmıyom... bu defansla zaten olamaz...
      Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

Uruguayı tebrik ederim..
        Bu durumu düzeltmezse Terim portekiz bize bi 5 sallar herhalde
        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

ya sayın fatih hocam Allah aşkına bırak daa şu takımı izlerken ben sinir küpüne dönüyorum senin için nasıl rahat ediyor.

ya hoca gözünü seveyim tümer kim ya Allahın aşkına ya...

ne deyim sana bilmiyorum.

bu iş bu takımla makımla değil;FATİH TERİMLE olmaz arkadaş...
          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Rezil Olucaz Avrupaya galiba Lig Boyunca oynamayan Gökhan Zan Milli takımda banko top oynuyo anlamış değilim.gelde bu işe şaşma yaa

Yorum

Oooh yenilgi öyle hosuma gittiki bilemezsiniz. Emre Asik ve Gökhan Zan gibi kalaslarl ile Portekiz bizi darma dagan eder.
              Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

Çıkarılacak üç kişiden ikisinin Tümer ve Mevlüt olması lazım. Ama Fatih Terim bunları kolay kolay çıkarmaz...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

Emre Aşık'ın oynadığı milli takımda Tayfun'la Çağdaş da çok rahat oynayabilirmiş onu gördüm bu akşam.Tümer Metin'e hiç bir şey demiyorum zaten.Kadroda yapılacak son elemeyi merakla bekliyorum.
                  Her daim TRABZONSPOR!
                  Türkiye Kyoto'yu imzaladı
                  "7"

Yorum

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çıkarılacak üç kişiden ikisinin Tümer ve Mevlüt olması lazım. Ama Fatih Terim bunları kolay kolay çıkarmaz...
                    Üçüncü de Ayhan / Kazım ikilisinden birisi olmalı.

Ayhan denen adam bir sene boyunca resmen döküldü, son 2 maç iyi futbol oynadı. Hooop, milli takımda....

Kazım Kazım Kazım... niye milli takımda, anlamak mümkün değil.

Oooppss, Emre Aşık'ı nasıl unuttuk ya?
                    En son antagonist tarafından düzenlendi; 25.05.2008, 23:57. Sebep: Emre Aşık unutulur mu? :)

Yorum

mehmet topal ve mevlüt milli takımla idmana çıkamaz onları nasıl milli takıma almış gökhan zan keza öyle bizden umut ve çağdaşı almalıydı bence

Yorum

bir zamanlar psg de izlediğim rodriguezi birkezdaha keyifle izledim....bence çok kaliteli bir isim yaşıda genç....ama türkiyeye gelmez bu saatten sonra....birde 5 numaraları ile 9 numaraları çok iyi oynadı .....bizimkileri hiç karıştırmıyorum bile...sarmıyor bana milli maçlar....
                        En son DNA-TS tarafından düzenlendi; 25.05.2008, 23:57.

Yorum

takım berbat, attığımız iki golde organizasyondan ziyade bireysel başarı
                          bir ben var ki benim içimde, benden öte benden ziyade....

Yorum

fatih terimin takimi bu kadar olur ah şenol güneş ah

Yorum

fanatik başlık yapmış

Milli Savunma !
                              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

Şenol Güneş milli takımın başındayken sallayıp tutanları bu avrupa şampiyonasında görmek istiyorum. Acaba olasılığı çok yüksek başarısız sonuçlar karşısında nasıl tavır sergilicekler çok merak ediyorum. O beğenmedikleri şenol güneş i yerden yere vurdukları dönemde takımı dünya 3. yapmıştı ama bu terbiyesizlere yaranamadı. Çok merak ediyorum gerçekten nasıl tepki verecekler.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X