bu maça artık ideal 11 imizle çıkmamız,nasıl oynadığımızı kimin ne yaptığını görmemiz lazım.as oyuncuların da birbiri ile iyi kaynaşması için bu çok önemli.yeni gelen oyuncuları izlediği kadar izlediğini düşünüyorum hocanın.artık tam kodro oynama vakti..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye 2 - 3 Uruguay
Daraltma
X
-
Yayın İsteyenler
http://forum.bordomavi.net/showthrea...newpost&t=9025Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
- Alıntı
Yorum
-
Yine Euro2008'e hazırlıkla alakası olmayan, tamamen farklı bir ekolden G.Amerika'dan bir takımla yapıyoruz.. Bu maçın da bize bir yararının olacağını düşünmüyorum.. Bari Malta'yla falan yapsaydık da Avrupa'dan bir takım olsaydı..Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
- Alıntı
Yorum
-
2008 Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını Almanya'da sürdüren A Milli Takımımız, bu akşam Uruguay ile karşı karşıya gelecek. Almanya'nın Bochum şehrindeki Rewirpower STADION'da TSİ 21.30'da başlayacak karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Florian Meyer yönetecek. Meyer'in yardımcılıklarını Thomas Frank ve Dirk Magenberg yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Guido Kleve.
Milli Takımımızın bu karşılaşmadaki muhtemel 11'i ise şöyle:
Volkan, Sabri, Emre Aşık, Gökhan Zan, Hakan Balta, Hamit, Aurelio, Emre B, Kazım, Nihat, Tuncay.Yaşamak Direnmektir!
- Alıntı
Yorum
Yorum