Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Belarus 2 - 2 Türkiye (Özel Maç)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Fatih Terim zamanında yapılan milli maçlardaki izlenme oranı o saatte yayınlanan sıradan bir dizinin izlenme oranıyla aynı seviyede.

Yorum

İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fatih Terim zamanında yapılan milli maçlardaki izlenme oranı o saatte yayınlanan sıradan bir dizinin izlenme oranıyla aynı seviyede.
      hersey ortada...

Milli Takimi ne hale getirdiler...
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

cok ama cok gereksiz bir mac, daha ciddi rakiplerle macimiz olsa daha iyi olurdu.

ama terim ve arkadaslari galip gelebilecekleri rakipleri secip göz boyama niyetindeler

Yorum

avrupa sampiyonasina böyle bir takimlan hazirlik maci yapilamaz, büyük ihtimal gene yeniliriz bunlara karsi

Yorum

milli takım bugün açıklanacak.

Yorum

A Milli Takım'ın kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Volkan Demirel, Mehmet Aurelio, Uğur Boral, Yasin Çakmak, Gökhan Gönül, Selçuk Şahin (Fenerbahçe), Hakan Kadir Balta, Servet Çetin, Sabri Sarıoğlu, Mehmet Topal, Arda Turan (Galatasaray), Rüştü Reçber, Serdar Özkan, Gökhan Zan (Beşiktaş), Mehmet Yıldız (Sivasspor), Gökhan Ünal (Kayserispor), Tolga Zengin (Trabzonspor), Gökhan Emreciksin (MKE Ankaragücü), Remzi Giray Kaçar (Gençlerbirliği OFTAŞ Spor), Mustafa Sarp (Bursaspor), Emre Aşık (Ankaraspor), Nihat Kahveci (Villarreal), Gökdeniz Karadeniz (Rubin Kazan), Tuncay Şanlı (Middlesbrough), Halil Altıntop (Schalke 04), Hamit Altıntop (Bayern Münih), Yıldıray Baştürk (Stuttgart), Tümer Metin (Larissa), Mevlüt Erdinç (Sochaux), Caner Erkin (CSKA Moskova)
              bir gün mutlaka . . . gerekirse bir 23 yil daha...

Yorum

rahat kazanacağımızı düşünüyorum.
                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

ayıp olmasın diye bizden tolga zengini çağırmış...delirecem yaaa...bir zamanlar bizden sadece metin aktaşı alıyorlardı iş yine oraya geldi...bu arada mevlüt erdinçin milli takıma çağrılması ile fiyatı katlanacak herhalde.....bu arada gökhan emreciksin kim yaaa...nasıl bir oyuncu..bir de sabriye çok ama çok şaşırdım...fatih tekke yine yok...olmayacak herhalde...

Yorum

İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Daha dişli takımlarla hazırlık maçları yapılmalı..
                    Millî takımımızı gayr-i millî takıma çeviren vatandaşın kendi egosunu tatmin etmesi için hepimizin cebinden dünyânın parası çıkıyor. Maksat, kendini teknik direktör sanan zâtın medyada övülmek için kendine bir fırsat yaratması, kendi çetesinin üyeleriyle tâtile çıkması ve bu çetenin üyelerinin reklâmı.

İlk olarak Gokdeniz-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    A Milli Takım'ın kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Volkan Demirel, Mehmet Aurelio, Uğur Boral, Yasin Çakmak, Gökhan Gönül, Selçuk Şahin (Fenerbahçe), Hakan Kadir Balta, Servet Çetin, Sabri Sarıoğlu, Mehmet Topal, Arda Turan (Galatasaray), Rüştü Reçber, Serdar Özkan, Gökhan Zan (Beşiktaş), Mehmet Yıldız (Sivasspor), Gökhan Ünal (Kayserispor), Tolga Zengin (Trabzonspor), Gökhan Emreciksin (MKE Ankaragücü), Remzi Giray Kaçar (Gençlerbirliği OFTAŞ Spor), Mustafa Sarp (Bursaspor), Emre Aşık (Ankaraspor), Nihat Kahveci (Villarreal), Gökdeniz Karadeniz (Rubin Kazan), Tuncay Şanlı (Middlesbrough), Halil Altıntop (Schalke 04), Hamit Altıntop (Bayern Münih), Yıldıray Baştürk (Stuttgart), Tümer Metin (Larissa), Mevlüt Erdinç (Sochaux), Caner Erkin (CSKA Moskova)
                    Elin Brezilyalısı, asker kaçağı, karaktersizi, kazması, kasabı ve kabadayı bir teknik direktör. Kimse kusûra bakmasın, ben bu takımı izlemem, maç kazanmasına sevinmem, kaybetmesine üzülmem. Bu takım millî takımdan başka herşeye benziyor.
                    Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

Bizim beğenmediğimiz Tolga'yı Fatih Terim beğeniyor. Enteresan doğrusu. Euro 2008'e de ayıp olmasın diye bizden birtek Tolga'yı götürürse şaşırmam...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bizim beğenmediğimiz Tolga'yı Fatih Terim beğeniyor. Enteresan doğrusu. Euro 2008'e de ayıp olmasın diye bizden birtek Tolga'yı götürürse şaşırmam...
                        Aynı adam Servet'i, Sabri'yi, Emre Aşık'ı da beğeniyor ve Fatih Tekke'yi, Özer Hurmacı'yı, Barış Memiş'i... beğenmiyor. Dolayısı ile futbolcu tercihine güvenilecek son adamlardandır Fatih Terim.
                        Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          üsttede dediğim gibi beğendiğinden almıyor bence...sadec takımda trabzonspordan birisi olsun diye almış bence

Yorum

mehmet topuz ve emre belözoğlu çağrılmamış...gerçekten şaşırdım...

A2 Milli Takım'ın kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Serkan Çalık, Aykut Erçetin, Fehmi Emre Güngör, Mehmet Güven (Galatasaray), Mehmet Eren Boyraz, Ali Turan (Kayserispor), Umut Bulut, Ferhat Çökmüş (Trabzonspor), Mehmet Çakır, Burhan Eşer (Gençlerbirliği), Selçuk İnan, Burak Yılmaz (Vestel Manisaspor), Kazım Kazım (Fenerbahçe), Murat Sözgelmez (Sivasspor), Çağlar Birinci (Denizlispor), Serkan Kırıntılı (MKE Ankaragücü), Fatih Serkan Kurtuluş (Bursaspor), Erhan Küçük (Kasımpaşa), Hasan Salih Kabze (Rubin Kazan)
                            En son Murat' tarafından düzenlendi; 21.03.2008, 21:12.

Yorum

ben Fatih terimin maçları izleyip de futbolcu çağırdığına inanmıyorum...
                              izlese bile geçmişiyle Yaşadığını düşünüyorum
                              Ziya doğan =fatih terim...
                              ikisininde mantalitesine ben.....
                              Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                              Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

euro2008'e şu çağırdığı kadroyumu çağıracak çok merak ediyorum..

emre, tekke, serhat akın hele bayerne 2 gol attı ayıptır ya. mehmet topuz ayıptır ya, kayseride adamın tek yapmadığı kaleye geçmemesi, ağzıyla kuşmu tutsun bunlar artık ne yapsınlar, bilmiyorum ki. 3 tane yardımcı antrönör süs olsun diye yanındalar kesin.. müfit erkasap, oğuz çetin, metin tekin ne işe yarıyorlar, bedavadan para kazanmaya mı?
                                Girls from your city

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim