Yine şaşırmadık, yine şaşırtmadılar.
Türk hakemleri EURO 2008'de Yine Yok
Daraltma
X
-
Bence hic normal bir durum degil hakemlerimizin olmamasi ve de oldukca ilginc bir liste olmus.. Ne isi var orda Webb'in? Torpil mi var ne?
Ayrica Firat Aydinus kesinlikle olmaliydi, cok sasirdim.. Artik üst düzey mac yönetebilecegine inaniyorum ben, ki öyle de zaten..
Umarim 2010'da göz ardi edilmez!En son Seda tarafından düzenlendi; 27.12.2007, 02:30.Yorum
-
Zaten olsalardi sasardim. Önce hakemlik nasil yapilir ögrensinler. Avrupa'da faul bile olmayan ceza sahasi disinda yapilmis bir harekete penalti veremezler. Daha dogrusu kendisini para karsiliginda bir baska kulübe sattigi icin bile bile, yani bilerek bu düdügü calamazlar.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.Yorum
-
fırat aydınus dünya kupası bile yönetir bence haksızlık zambiyadan hakem alıyorlar türkiyeden almıyorlarTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.Yorum
-
hic sasmadim vede hic üzülmedim
türk hakemleri uluslararasin maclarda hekemlik yapmayi hakketmiyorYorum
-
Türkiye'yi Avrupada temsil edebilecek tek hakem Fırat Aydınus'dur. Bir tek ona üzüldümODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
Sasirtici degil hak edeni alirlar bizimkilere hakem demek için 40 sahit lazim...YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum