Üzüldüm ingiltere kupaya ayrı bir renk veriridi ...hem bize çıksalardı da yenseydik fena mı olurdu ...
Türkiye 1 - 0 Bosna Hersek | FİNALLERDEYİZ!
Daraltma
X
-
-
Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''Yorum
-
-
Anlaşıldı herkes rusları tutuyormuş
)
aslında rusları tutmak için haklı sebeplerimiz yok değil mesela 1500 lü yıllarda rus kardeşlerimiz müslüman olmak isterler ve bu hususta istanbula elçiler gönderirler yanlız bir talepleri vardır derlerki malum bizim oralar hep kış kıyamet şu camiye ayakkabıları çıkarıp girme işine bir çare bulsanız biz ayakkabılarla girebilsek camiye rivayet odurki devrin alimlerinden fetva çıkmaz ve ruslar müslüman olmaktan vazgeçerler
))
Birde nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama ( alev alatlı olabilir) ingilizcede ki nobody ( kimse yok ) tam tercümesi beden yok kelimesinin rusçadaki karşılığı RUH YOK muş yani biryerde kimse yok demek için ruh yok derlermiş ...bize yakındırlar ..kaldıki yine uzun yıllar rus işgali altında yaşayan bizim bölgede ciddi bir soykırım yada zulüm den bahsedilemez ....rus başkan a itiraz yok yani benden
)) olur olur ...
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet ÖzelYorum
-
Cok mutluyum iste bu be Türkiyemmm.Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

/09.jpg)

Yorum