Gruplara baktim.Italya gemedikce DK gideriz. Danimarka Ukrayna pek önümüzde görmiyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Vincenzo Montella | Milli Takım Teknik Direktörü
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
En kolay eslesme bizim Romanya yen sonra Slovenya Kosovo galibi ileCiddiye alalim dünya kupasindayiz.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Slovakya.İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn kolay eslesme bizim Romanya yen sonra Slovenya Kosovo galibi ileCiddiye alalim dünya kupasindayiz.
Evet gerçekten çok ballı bir kura aldu.
Benim pek umudum yoktu ama dediğiniz gibi şımarmaz, ciddi olunursa dünya kupasındayız.
Yorum
-
ben cepte görmüyorum hiç... finali deplasmanda oynamamiz skandal ötesi skandal, bu uefa ve fifa ztn yillardir dogru karar almiyor hiç, inanilmaz sinirlendim söve söve geçirdim kurâ gününü...
ulan benim 1. torbada olmam ne ise yariyor, seri basi olmam ne ise yariyor, en sanssiz grup kurâsini çekmeme ragmen bir sekilde rahatça 2.olmam ne ise yariyor ? Slovakya/Kosova (kendilerine karsi hiç kînim yok) bedâvadan iç sahada final oynama sansi elde ediyor... kimsenin sesinin çikmamasi da tamâmen kagit üzerinde kolay rakip gibi gözükmeleri ve atmosfer olarak ürkütücü bir geçmise sâhip olmamalarindan sebep...
katedilen yolun sonunda olasi playoff final rakiplerimiz atiyorum zirbistan Yunanistan ya da hattâ Polonya falan olsa yine böyle rahat rahat kabullenecek miydik bu isi ? .... ya birakin gidin yaa su anki fifa orospu çocugunun tekidir direkt olarak Türkiye'yi istemediklerini söylesinler sorun kökünden çözülsün böyle serefsizlik olmaz lan sistemlerine osurduklarimTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Hasan Kabze yanlis hatirlamiyorsam eskiden beri Tekke hayrâni, büyük saygi duyuyor kendisine, ztn efendi de topçuydu hatirladigim kadariyla, bir yamugunu görmedim, conconda da pek bozmamisti yâniİlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburada Hasan Kabze ye katılıyorum. Yalnız Semih şentürk de kendini Pele falan zannediyor herhalde. Ümit Karana da ben senden daha iyiyim diye kendini övüyordu. Fatih Tekke nin en iyi forvet olduğunu söyleyen diğer isimler Çağdaş Atan, Serdar Ali Çelikler, Tümer Metin, Batuhan Karadeniz, Gökdeniz Karadeniz, İbrahima Yattara, Burak Yılmaz, Mehmet Demirkol. Çok çok iyi olduğundan bahseden Mustafa Doğan, Abdullah Avcı, Ümit Karan, Andre Arshavin, Mateja Kezman
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
dünya kupasina gidersek rakipler disimize göre amerika avustralya ve Paraguayçalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum