Hocayı yeme operasyonu var belli ki. İstesen de Lüksemburg ve Faroe'den 5 gol yiyemezsin.
UEFA Avrupa Uluslar Ligi C1 Grubu | Faroe Adaları 2-1 Türkiye | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
-
Serdar Dursun’un milli takımda oynaması için Kuntz’a ciddi bir ödeme yapıyor olması lazım. Başka bir izahı yok. Oyun zekası o kadar düşükki, bu seviyelerin bile oyuncusu değil, her hareketi amatör.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.Yorum
-
Öncelikle şunu söyleyeyim Altay kötü bir kaleci değil. Ama maalesef gerizekalı bir güruh olduğu için arkasında o da kendini 1. kaleci sanıyor. Kaldı ki gördüğüm kadarıyla Uğurcan kadar takım içinde de arkadaşlığı yok. Belki de dışarıdan soğuk göründüğü içindir ama Uğurcan takım içinde de seviliyor. Komik olan ise bu gerizekalı grubun her Uğurcan'a saydırdığı maçtan sonra Altay'ın kaleye geçip rezil bir performans gösterip bu salakların mal gibi kalması. Ve sosyal medyada ama takım çok kötü geyiği yapmaya çalışmaları ��Yorum
-
takımın duruşu içler acısı yine eski günleri geri döndük.Yorum
-
Yorum
-
Yemin ediyorum yazıklar olsun ya, baştan sona dibe vurmuş durumda Türkiye futbolu.2010-2011 Sezonu Tertemiz Şampiyonu Trabzonspor !Yorum
-
Kendimizi dev aynasında görmeye devam ettikçe bu acı gerçekten kaçamayacağız. Transfermarkt değerleriyle, futbol gelişmişliğini bizden başka tartan var mı acaba? Özel uçakları FlightRadar'dan takip edip, ilk maçında o adama sövmüyor muyuz? Basın, TFF, kulüpler, oyuncular kadar transfer açı taraftarlar da kabahatli; kimse topu taca atmasın.
Bir defa seyretmeden Ferencvaros'u, hemen köy takımı ilan ettik. Gördük köy takımını. Bir yıldır maç yapamamış D. Kiev, İstanbul medyasının yere göğe sığdıramadığı Fener'i eledi. Bjk grupta puan alamadı geçen sene. Ama ne diyordu Sinan Engin: Lizbon'da yeneriz, Dortmund'u yeneriz.
Ya Konya, gidip Lihtenştayn takımına elenmedi mi?
Hiçbiri yol kazası filan değil. Sadece olmayan paraları harcıyoruz. Bu kadar... Fizik olarak gerideyiz, disiplin olarak yerlerdeyiz. Taktikten bahsetmiyorum.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
Organizasyon yok ,Takdik yok hoca ilk macda ferdiyi orta sahada oynatti hangi akla hizmet yapti anlam veremedim,Fiziksel olarakda oyuncular cok dusuk buda cok hata yapmalarina sebep oluyor ikinci macda oyuncu bazli soylemek istemiyorum ama ozan kabak resmen sacmaladi ,ilk macdada bireysel sacma oyuncu performanslari geldi buda demek oluyorki sistem zayif oyuncular inanmiyor yada gercekten kuntz hoca moca degil.Yorum
-
Yorum
-
1. Orta sahada Lider oyuncun olmamasi Sana direk -2 puan olarak yaziliyor. Bakiyorum bir tane Lider olacak kalitede oyuncu yok ülkede.
2. Oyun zekamiz cok düsük. Oynadigimiz oyunu 2-3 lig takimlari oynamaz. Yaratici oyuncun yok, oyuncular ne oynadiklarini kendileri bilmiyor.
3. Kadro secimi yanlis. Serdar Dursun kos koca Milli takimin forveti olmamali. Ferdi orta sahada ne alaka? Hangi rolü oynuyor o kadar önemli pozisyonda. Aynisi Orkun icin gecerli. Lüksemburga karsi oyunu yönlendiremedi. Stoperlerin piyasa degerleri ve takimlarindaki performanslari iyi olabilir ama Milli takimda cok basit Adam birakiyorlar. Cok kolay pozisyon veriyoruzYorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum