Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA EURO 2012 Play-Off | Türkiye 0 - 3 Hırvatistan

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rıdvan, maç içinde Egemen 5,Giray 1. milli maçında, bu maçlarda enternasyonel tecrübe şart diye ağlıyordu.
    Ağlama Rıdvan efendi ağlama, kendi düşen ağlamaz.Egemen bu ülkede Trabzonspor'da 3 yıldır oynuyor.Senin Oğuz'un onu istanbula gelince hatırladı.3 yıl önce alsaydı Egemen 20 milli maç oynamış olurdu sende ağlamazdın...Bende size şimdi gülüyorum.Alın şimdi Egemeni istanbul'a vali yapın.............
    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Gökhani Hamburg da izleyin sonra ona sallayin.Yakinda ömer riza dan farki dok dersiniz.
      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Of of emre harbiden küfür etmiş öyle anlıyorum. Volkan da aferin aferin dediğini sandım ama o da saydırmış arada. Futbolculara bak bee.

Yorum

• İlk olarak tahirdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          O bu değilde bu küfür olayından sonra rıdvanın azından "Ne bicim memlekette yaşıyoruz" tarzında bir cümle çıkıyor. Düşmez kalkmaz bir allah rıdvana bile öğretti ya ne bicim bir ülkede yasadigimizi artık ölsemde gam yemem

Orda sanki bu şike olaylarını filan da kastetti gibi geldi bana

Yorum

• İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            volkanın yediği goller gerçekten şaibeli ilk 2 golde yüzde yüz hatalı adam geçen maçtan trübine kızdı bu maçta küfür etmeye gelmiş. ama suç onda değil. onu bu bozuk psikoloji ile oynatanda. tolganın neyi eksik bundan
            Sanırım kilosu eksik bir tek volkan ın milli takım kariyerini 1. kaleci olarak bu maçla bitmezse yazıklar olsun.Bundan sonra çok uzun bir süre milli takım kalesini Trabzonspor un kalecileri koruyacaktır eski günlerde olduğu gibi.

Yorum

• İlk olarak Dawsofield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hızlı olmasından başka ne özelliği var? Biraz teknik biraz yetenek ileri düzeyde hız > Gökhan Töre
              biraz teknik biraz yetenek ileri duzeyde hiz
              evet
              bunlar iyi ozellikler
              ne zamandan beri boyle bir oyuncuya yetersiz deniyor
              adam hizli teknik kurnaz
              ardadan cok daha iyi
              daha iyi de olacak
              sonra agzinizin suyu akacak
              bizde oynasa cok daha iyi olur
              o girince oyuna hareket geldi
              ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• Gökhan Töre bitmiş takımda ne yapsaydı 3 gol mü atsaydı Messi değil ya adam
                Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Rıdvan, maç içinde Egemen 5,Giray 1. milli maçında, bu maçlarda enternasyonel tecrübe şart diye ağlıyordu.
                  Ağlama Rıdvan efendi ağlama, kendi düşen ağlamaz.Egemen bu ülkede Trabzonspor'da 3 yıldır oynuyor.Senin Oğuz'un onu istanbula gelince hatırladı.3 yıl önce alsaydı Egemen 20 milli maç oynamış olurdu sende ağlamazdın...Bende size şimdi gülüyorum.Alın şimdi Egemeni istanbul'a vali yapın.............
                  sözün özü işte budur. ama istanbul değil, bu saatten sonra memleket yalova, makam ise kaymakam.
                  Trabzonspor

Yorum

• Gökhan Töre Arda'nin yaapmadiklarini yapmaya çalisti ve az çok yapti, çok top laptirmadi adam eksiltti bir seyler yapti o yasina ve tecrübesizligine ragmen.....
                    ve bugün Giray'in oynamasi yanlisti, ben anlamiyorum neye göre takim yapiyorlar, Levekusen'de 11'de oynayan Ömer mi yoksa Trabzonspor'da bile az çok tartisilan canli bomba Giray mi ?? veya Hamburg'da 11'de oynayan Gökhan Töre mi yoksa orta yapmasini bilmeyen yillarin sapsali Sabri mi ??
                    ne yapmaya çalisiyor bunlar, hem zaten rakip uzun savunmacilarla dolu bir takim kenar savunmacilar bile, ve onlarin arasina Burak'i tek basina koymanin amaci ne ???? rezillik yaaa hiddink buyuk hoca falan degil....
                    .................Emre..........Selçuk
                    G.T............................................... .Arda
                    ...............Umut..............Burak

bugün hele Burak'in Umut'a çok çok ihtiyaci vardi, hiddink ne yapti 78'de mi ne Burak'i çikartip Umut'u koydu
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• abdullah avci gelsin

Yorum

• Tolunay Kafkas da olabilir..

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gökhan Töre bitmiş takımda ne yapsaydı 3 gol mü atsaydı Messi değil ya adam
                          Bu takıma messiyi koysak da bir şey yapamazdı bence.

Yorum

• * Hepmi bitmiş takımlarda oynuyor bu Töre , ne yapmış Hamburg'a çağ atlatmışda haberimizmi yok , takımında hali ortada...
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Gökhan Töre'nin milli takımda oynayacak futbol olgunluğunda değil diyorum,işlense belli bir kalıba girse olur bi şeyler ama şuan tam bir kontrolsüz güç ne yaptığı belli değil
                              FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Rıdvan, maç içinde Egemen 5,Giray 1. milli maçında, bu maçlarda enternasyonel tecrübe şart diye ağlıyordu.
                                Abi enternasyonel tebrübe her neyse Servet Çetin'de yeteri kadar var kanımca. Hatta defans oyuncularında ondan daha çok enternasyonel tecrübesi olan yok. Ama Almanya maçında herif Servet'in belini kırıyordu az kalsın.. Rıdvan Dilmen o maçı izlememiş mi acep ?
                                Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X