İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Turkish Airlines Euroleague
Daraltma
X
-
2014'te Colom'a dikkat çekmiştim. Onun hakkında güzel bir değerlendirme...İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePG arayan takımlarımız Bilbao'daki Colom'u getirseler... Euroleague deneyimi yok ama Huertel'e dökecekleri paraya yazık.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Milano sadece şut atmaya gelmiş İstanbul'a. Ahmet Çakı'dan dolayı mı bilmiyorum, Darüşşafaka'yı hiç beğenmiyorum bu sene. Peiners, Kidd ve McCallum gibi sevdiğim oyuncular var aslında.
Kidd geçen sene 39%'la atıyordu yay gerisinden. Bu sene 22%... Böyle takım oyuncusundan bile doğru dürüst faydalanamadılar. Gard değiştireceklermiş. Theodore gelecek diyorlar.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Ahmet Çakı'nın aşırı abartıldığını düşünüyorum. Son Alba macerası ve Daçka'daki hali bunu destekler nitelikte. Şuursuz Baskonia'da P.Martinez'i kovmuş takımdan. Yerine Perasoviç gelmiş, bana göre saçma bir hamle oldu.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMilano sadece şut atmaya gelmiş İstanbul'a. Ahmet Çakı'dan dolayı mı bilmiyorum, Darüşşafaka'yı hiç beğenmiyorum bu sene. Peiners, Kidd ve McCallum gibi sevdiğim oyuncular var aslında.
Kidd geçen sene 39%'la atıyordu yay gerisinden. Bu sene 22%... Böyle takım oyuncusundan bile doğru dürüst faydalanamadılar. Gard değiştireceklermiş. Theodore gelecek diyorlar.
Yorum
-
Dün yine son çeyrekte vermiş maçı. Toney Douglas'ı merak ettiğim için ilk üç periyodu seyrettim, öndeydiler. Maç sonunda kaybettiklerini görünce şaşırmadım. Bu sonuçlara alacak kadar kötü bir kadroları olmadığını düşünüyorum. Herkes sorunu McCallum gibi görüyor. Bu daq basketbol camiasındaki adamcılıktan kaynaklı. Koça laf eden yok...İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet Çakı'nın aşırı abartıldığını düşünüyorum. Son Alba macerası ve Daçka'daki hali bunu destekler nitelikte. Şuursuz Baskonia'da P.Martinez'i kovmuş takımdan. Yerine Perasoviç gelmiş, bana göre saçma bir hamle oldu.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Bu mağlubiyet tamamen Ergin Ataman'ın suçu. Takım son çeyrek hücumda sadece dış şutlara kalmışken ve Ayon savunmayı perişan ederken mola almamak rezalet. Bu adamın bu huyunu hiç sevmiyorum fark eriyor ama mola almak için takımın geriye düşmesini bekliyor.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
Son periyot temposu çok düştü Efes'in. Kolay sayı bulamayıp Ayon'la ikili oyunu savunamadilar. Hadi bir iki yersin de, aynı pozisyonu defalarca seyretmenin izahı yok. Bir savunma değişikliği yapsa,uzunu o kadar cikarmasa...İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu mağlubiyet tamamen Ergin Ataman'ın suçu. Takım son çeyrek hücumda sadece dış şutlara kalmışken ve Ayon savunmayı perişan ederken mola almamak rezalet. Bu adamın bu huyunu hiç sevmiyorum fark eriyor ama mola almak için takımın geriye düşmesini bekliyor.
Kural hatası itirazında bulunmuşlar.
Dunston çok kötü fauller yaptı. Bir sol turnikeyle bitiremedi. Ayın karşısında da beklenen savunma performansını gösteremedi.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDunston bu sene hazır değil gibi geldi bana. Nasıl desem, hem fizik hem kafa olarak bildiğimiz görüntüsünden uzak... Efes için toparlamasını dilerim.
Ahmet Çakı gönderilmiş. Keşke Douglas hamlesinden önce bunu akıl etselerdi.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün yine son çeyrekte vermiş maçı. Toney Douglas'ı merak ettiğim için ilk üç periyodu seyrettim, öndeydiler. Maç sonunda kaybettiklerini görünce şaşırmadım. Bu sonuçlara alacak kadar kötü bir kadroları olmadığını düşünüyorum. Herkes sorunu McCallum gibi görüyor. Bu daq basketbol camiasındaki adamcılıktan kaynaklı. Koça laf eden yok...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Anadolu Efes yine rezil oldu. Arkadas Hucum Ribaund'u alamiyorsan ne isin var bu Lig'de.
Her mac aynisini yasiyorlar. yazik.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum