Kosova'dan garip garip sesler çıkıyor hayırdır inşallah.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Turkish Airlines Euroleague
Daraltma
X
-
Şükür sustu Murat Kosova.
Oo baş şikeci ekranlarda ne büyük mutluluk.En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 21.05.2017, 22:45."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Hocam maddi imkanlar çok önemli haklısınız ama tek başına yeterli olmuyor. CSKA ve Real diğer takımlardan daha fazla para harcamıştı ama finale çıkamadılar. Yine Barcelona ve Milano pahalı kadrolarla yola çıktılar ama play-off turuna bile kalamadan elendiler. Koç faktörü önemli. Obradovic'in pahalı kadrolarla çalışması çok normal.İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok bilenler cahilliğime versin Obradovicin elindeki maddi imkan ve oyuncu kadrosu bende olsa ben de dört senede bir euroleague kazanırdım..
Futbol gibi düşünelim aynı mantık. Pahalı kadrolara sahip takımlar iyi hocalarla çalışmak ister. Obradovic bugün istifa etse yarın yine pahalı bir kadronun başına geçecektir.En son Manu61 tarafından düzenlendi; 21.05.2017, 23:04.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
Maddi manevi destekte yetersiz kalıyor sanırım Hidayet.İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlaya sadece bütçe olarak bakmamak lazım, öyle olsaydı CSKA'nın her yıl şampiyon olması gerekirdi. Kulüp bazında ileri gidiyoruz ancak milli takım konusunda gerçekten ülke olarak geriye gidiyoruz."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Kafasında 100 tane oyun planı kuran adama saygı duymamak elde değil. Bir de Perasovic'e bak. Bak da sövme.İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleObradovic Tofaş maçında fırça atmaya devam eder.
Şahsına büyük saygım var,yüzüne tükürük yedi ses çıkarmadı.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Bunu da kimse onemsemiyor dostum. Olympiakos'a onun icin saygı duyuyorum. Gecen mac yazmistim:İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 tane bile Türk oyuncunun olmamasına ne diyorsun??
Oly kadrosu daha Türk fenere göre
*İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAaron Jackson'a üzüldüm. Yoksa Oly'ye helal olsun. Yaklasik 143 dk.'yi Yunan oyuncularla gectiler. Bizim dokuz yabancili takımlara örnek olur belki.
Obradovic'in Udoh-Vesely konusundaki farkli metodunun yaninda bir onemli detay daha var. Fb, bu sezon Euroleague'de en düsuk tempo - en az pozisyon - en az saha ici sut atan takim olarak şampiyonluğa gitti.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 22.05.2017, 06:53.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Ilk defa ve böyle büyük bir kupanin kazanilmasinda Türk oyuncu olsa nolur olmasa nolur. Bence burdan vurmak fakir tesellisi gibi birsey. Sonucta o kupaya kendi kuluplerinin adini yazdirdilar. Ha onumuzdeki 5 yilda bi 2-3 kupayi daha yabancilar ile alirlar, belki o zaman Türk oyuncu olup olmadigi tartisilabilir. Tabi ki alt yapiya önem verilmeli lakin benim icin yine de basarida pay sahibi olanlarin milliyeti onemli degil. Onemli olan kulube baglilik, onemli olan basarinin devamliligi. Boyle boyle basarinin kulup kulturu oldugu yerde yerli oyuncu kalitesi, hatta yerli hoca kalitesi artar. Bunun ilk adimini atmislardi, bugun pekistirmektedirler.En son Anıl C tarafından düzenlendi; 22.05.2017, 00:14.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum