İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Turkish Airlines Euroleague
Daraltma
X
-
birde ciddi ciddi yazıp adamı heyecanlandırıyorlar.İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalan dolan haberler işte.
Yorum
-
Bu arada kazanan takima ödül olarak 1m euro verilecekmiş. Şaka gibi bir para. 2 gun once duydugum bir haberde tüm dunyada 2.4 milyar kişinin bu organizasyonu takip edecegiuazilip ciziliyordu.
Tahminimce dunyada en az 50 ulke canli yayinliyordur normal sezon ve final grubunu. Kendi ulkemizi dusunursek yillik 10 milyon eurodan aşagi degildir yayin ucrwti. Hadi dusuk ucrete alinan ulkeler olabilir diye ortalama 5 milyon euro dusunsek 50 ulke en az 250 milyon euro sadece uayin geliri yapar sponsorluk gelirlerini falan saymadan. Neden bu kadar az para odeniyor takimlara? Nereye gidiyor bu kazanilan paralar? 1m euro cidd3n saka gibi. Sadece Obradovic'in yillik ucretini bile karsilamiyor...Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
Yorum
-
Net faullere bile ağlıyor Kosova ve yancısı. Bunları dinleyip hakemlere laf söyleyenlere gülüyorum ne yapayım
Her pozisyonda yalandan yere itiraz eden yorumcular var insanı OLY kongre üyesi yapar bu herifler.
DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBasketbolda başarı icin tek metodun olmadığını kanitliyor Obradovic. Mobil undersized pivot modasi yerini yavas yavas
oyun kuran,
topla oynama becerisi yuksek
ve sut atabilen uzunlar alirken, Udoh-Vesely gibi sut menzili kisa oyuncularla basarili oluyor Obradovic. Tabii once savunmada fark yaratiyorlar.
Su noktayi cok onemsiyorum. Uzerine dusunmek lazim.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
1 tane bile Türk oyuncunun olmamasına ne diyorsun??İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSu noktayi cok onemsiyorum. Uzerine dusunmek lazim.
Oly kadrosu daha Türk fenere göre
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum