Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• türk spikerleri kadar sacma sacma yorum yapip tarafli sunan hc bir ülke yok, illaki bir taraflarini yirtacaklar

Yorum

• Udoh ve Kalinic gibi yürekli oyuncuları seviyorum.
      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Ekpe Udoh ne büyük oyuncu be.. fener 2 sene önce yarı finalde elendi , geçen sene finalde tek topta şampiyonluktan oldu , bu sene artık şampiyonluk senesi.. Finalde favoriler ama Spanoulis yine şapkadan tavşan çıkartırsa seyircilerinin önünde şampiyonluktan olabilirler.. Ekpe , Bogdanovic yeni sezonda NBA'e giderler..
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• 2 oyuncuyla şb'yi yeneceğini düşünen bir ismin koçluk yapmasına ne yazsak az.

Tek umut Sakallı.
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Ben de maçtaydım çıkışta mala'ya rastladım... bu fener şampiyon olur...

Yorum

• Spanoulis fb'ye ikinci bir Onur vakası yaşatabilir pardon 3 olacak sanırım CSKA maçını unutmuşum
              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Spanoulis fb'ye ikinci bir Onur vakası yaşatabilir pardon 3 olacak sanırım CSKA maçını unutmuşum
                Kalk Appiah kalk Allah'ın dediği olur

En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 20.05.2017, 01:20.
                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Fener iyi iş cikardi. Ozellikle ikili oyunlar uzerinden uzunları beslediler. Bunu savunamadi Madrid (Sadece 3-2 alan yaptiklari zaman Fener ikili oyun oynayamadi ve hucumlari tikandi. Real 11-0 seri yapti).

Doncic ve Ayon cok kotuydu. Doncic, Laso'nun sisteminde cok kritik noktadaydi bu sezon. Fb onu savunmak icin ekstra efor sarfetmedi aslında. O yanlis tercihler yapti. Gerci bu yasta bu seviyeleri oynamak kolay degil.

Asil sasirdigim Carroll'i 11. oyuncu olarak rotasyon ayarlamasiydı Laso'nun. Zaten oyuna girer girmez faydali oldu, savunmada baski ve hucumda spacing icin... İkinci devre ise skor onunla uretildi Madrid'de.

Kalinic PAO serisinden beri cok formda. Udoh maca damga vursa da, gizli kahraman bence Kalinic'ti. Madrid onunla eslesecek 3 numarayi bulamadi. Acaba Llull-Carroll ikilisinin yanina uc uzun yerlestirseydi nasil olurdu? Randolph - Thompkins - Hunter...
                  Bunu dener diye bekledim acikcasi.
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• iki maçı da seyrettim. Mücadelelerine Hayran olmamak imkansız.Ancak şike bahçeye hiç ilgi duymadım duymam da.Değil Euroleague dünya şampiyonu olsa ne yazar.
                    ve hep bizim takımımızı düşündüm.Böyle takımlardan biri olabilirmiyiz diye.Görmeye herhalde benim ömrüm yetmez.
                    Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• kralı salona getirin
                      işin %70'i hallolur

Yorum

• Dünkü maçlardan sonra kendi adıma şunu rahatlıkla söyleyebilirim. Euroleague NBA'dan kesinlikle daha zevkli bir lig.

Dünkü 4 takıma da helal olsun. Çok güzel iki maç izledik. Ben basket takımı ile futbol takımını bir tutmuyorum,bu konuda çok eleştiri alacağım muhakkak ama herkes kendine yakışanı konuşur diye baştan önlemimi alayım.
                        Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dünkü maçlardan sonra kendi adıma şunu rahatlıkla söyleyebilirim. Euroleague NBA'dan kesinlikle daha zevkli bir lig.

Dünkü 4 takıma da helal olsun. Çok güzel iki maç izledik. Ben basket takımı ile futbol takımını bir tutmuyorum,bu konuda çok eleştiri alacağım muhakkak ama herkes kendine yakışanı konuşur diye baştan önlemimi alayım.
                          Bence de aziz ve yardakçıları gitse futboldaki problemim diğer ist takımlarıyla aynı seviyede olur.(Yanlı hakem hataları vs)
                          Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

• OLMP.'a finalde sonsuz başarılar şikebahçe'yi hiç bir platformda desteklemem isterlerse beni öldürecek adamla oynasınlar katilimi desteklerim. ne zaman şikeden dolayı ödemesi gereken bedeli öderler o zaman ekpe udoh gibi adama saygı duyarım. bu arada basketinde futbolunda başkanı asker kaçağı şikeci aziz.

spa. saplar umarım.
                            sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Euroleague'in organizasyon olarak daha da büyümesi lazım. Resmen tekelimize aldık avrupa basketbolunu diğer ülkeler gerekli yatırımı yapmıyor mu acaba?
                              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• seneye efesle birlesecegimiz yazılıyor ciziliyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim