Malaga'da Musli'nin oynaması beklenmiyor, gerçekten büyük kayıp oldu. Ayrıca Nedovic de pazar ve pazartesi idmanlara çıkmamış, onun da oynamayacağını düşünürsek Malaga savunma odaklı bir maç planı hazırlamış beklentisi taşıyabiliriz.
Valencia'da da Diot olmayacakmış. 22 maçtır evinde kaybetmiyorlar.
Plaza ise Malaga'nın 11 yıllık kupa özlemine son vermek istiyor. Başarılar...
Nedovic oynadı ama maç sonunda Plaza "Savunmada bazı değişiklikler yaptık. Onları şaşırttık. Özellikle Suarez'i pivot oynatıp small ball'a dönünce direncimiz arttı."
Gerçi Omic atılmasıydı small ball'a döner miydi bilinmez. Will Thomas'ı da beş nnumarada kullandığı olmuştu önceki sezonlarda.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Bence maçın kırılma anı maçın bitimine altı buçuk dakika kala Valencia'nın üst üste dört hücum ribaundu alıp üç üçlükten boş dönmesi olmuş. Videoyu açtım maçın sonlarına doğru geldim direkt o bölüm karşıma çıktı.
Bence maçın kırılma anı maçın bitimine altı buçuk dakika kala Valencia'nın üst üste dört hücum ribaundu alıp üç üçlükten boş dönmesi olmuş. Videoyu açtım maçın sonlarına doğru geldim direkt o bölüm karşıma çıktı.
Hatta beş defa hücum ettiler Murat. Hep dışarıdan şutladılar, sonra Sikma penetre etti topu kaybettiler. Zaten son çeyrek 0/12 üç sayılık kullandılar. Omic atılmasına rağmen topu içeri geçiremedi Valencia. 8 hücum ribaundu aldılar son çeyrek. Tabii alan savunmasında Suarez çok iyiydi.
Bence kırılma anı Diez'in bloğu ve sonrasındaki üçlük.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum