İlk olarak Hakan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Turkish Airlines Euroleague
Daraltma
X
-
Gentile bakalim nereye gidecek.
Insallah Efes'e gelmez, tam bir kanserli hucre...Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
Teodosic ve De Colo yoktu ama Jackson vardı. Yolu Antalya'dan geçen gardları iyi incelemek lazım. J. Gordon, Mike Green, Corey Fisher, Theodore, Jackson...
Antonov oyuna girdikten sonra CSKA savunması çok sertti. Ayrıca McLean'i hiç bu kadar kötü seyretmemiştim.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Aaron Jackson benim Bilbao'dan beri Efes'e istedigim bir oyuncu.
Dis sutu istikrarsiz ama savunmaci, potaya giden, asist yonu kuvvetli. Cok sorumluluk vereceginiz degil ama ikinci oyun kurucu olarak hep katki saglar. Bence Efes'e Granger'dan daha iyi uyardi.Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
Yorum
-
Barca'li eleman gereksiz fauli yapmasa mac büyük ihtimal uzayacakti. Tabii faul atisi akabinde iyi tipledi.İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon dakikalarda işi zora soksa da Barcelona maçını da kazandı Efes.
Bu arada Bastonia resmen dagitti darussafa'yi.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Navarronun 10 maç kaçırdıktan sonra takıma geri dönüp fark 17 sayıya çıkmışken ilk kez oyuna girip 2.yarının başında barcelonanın öne bile geçmesini izlemek keyifliydi.sonradan cska tekrar toparlandı ve özellikle navarro kenardayken farkı açtı ama böylesine gardları izlemek gerçekten çok keyifli.diamantidis bıraktı.spanoulis ve navarronun da son demleri sanırım.calathes ve llull da dikkat çekiyor gerçi.teodosicin yeri ayrı zaten.Eski Nick : @phxsuns61
Yorum
-
ben de 2. yarıyı seyrettim, savunma anlamında hep hadi şimdi diye bekledik ama hiç bir tepki olmadı...İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJasikevicius'un askerleri Abdi İpekci'de Efes karsisinda onde. Efes cok yumusak. Brose macinda da boyleydi, Trabzon'da da.
Yorum
-
Elin Doncic'i 17 yaşında Real Madrid'in 6. Adamı pozisyonunda, bizim Furkan ligde bile oynatılmıyor. Efes Perasovice neden 2. bir şans verme ihtiyacı hissetti çözebilmiş değilim.
Yıllardır söyluyorum, Engin Özerhun efesin prangasidir. Ondan kurtulduklarinda basari da gelecektir.Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
Yorum
-
Once bir yanlisinizdan baslayayim.İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElin Doncic'i 17 yaşında Real Madrid'in 6. Adamı pozisyonunda, bizim Furkan ligde bile oynatılmıyor. Efes Perasovice neden 2. bir şans verme ihtiyacı hissetti çözebilmiş değilim.
Yıllardır söyluyorum, Engin Özerhun efesin prangasidir. Ondan kurtulduklarinda basari da gelecektir.
Engin Ozerhun iki sendir Efes'te degil. Artik gorev yapmiyor.
Genel Menajer "Kelepce" Alper Yilmaz.
Efes Pilsen'in en buyuk sorunlarindan biri kendi altyapisina olan inanclarini kaybetmis olmalari ve yabanci secerken gecen senelerde bir menajerlik firmasina ellerini kollarini kaptirmis olmalaridir. Bu sene o menajerlik firmasiyla tum baglarini kopardilar, bu seferde oradan hic oyuncu almiyorlar. Trabzonspor'da ayni menajerlik firmasindan muzdaripti (Beobasket).
Bu sene oyuncularin kontratlarindan cikarak ekstra para odememek icin kontratlari devam eden oyunculari tuttular. Yoksa ben Granger/Heurtel'den birinin daha en az gidecegini dusunuyorum.
Takimin iyi bir Turk oyuncu cekirdegi olabilirdi - dogru kullanilsaydi.
Furkan Korkmaz, Ogulcan Baykan, Onuralp Bitim, Okben Ulubay, Berk Demir, Emircan Kosut (Cedi'yi saymiyorum, cunku o yerini saglama aldi) ile saglam yedek rotasyonu kurup, bu oyunculara degerli dakikalar verebilirlerdi.
Kisisel gorusum boyle bir degisim gelecek sezon yasanacak, cunku gecen yillardan kalan oyuncularin kontratlari bu sene bitiyor. Coach tercihi bu kadar defolu oyuncu varken tartisilmasi gereken son olay.
Perasovic'in oynatmak istedigi tempolu, oyunculara bireysel ozgurluk veren model dogru olmakla beraber, bu modelin basariya ulasmasi icin belli seviyede savunma yapilmasi lazim. Efes'te olmayan bu. Dunston'da bu kadar oynamaktan motorlari yakinca savunma 3-4 kademe asagi iniyor. Son iki macta savunmada yasanan en temel sorun bu.Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum