Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kazan Lorenzo Brown'u saglik testlerini gecemedigi icin gondermis.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Furkan Korkmaz bir senen daha boşa gitti.

Yorum

• Efes 104-99 kazandı ve 3. galibiyetini elde etti. Perşembe günü Fenerbahçe deplasmanına gidiyorlar umarım kazanırlar.

Anadolu Efes maçta 34 asist yaptı ve bu Euroleague düzeyinde kulüp rekoru. Euroleague rekoru ise 36 asist ile Real Madrid'e ait.
        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Yalnız A.Efes'te de ne istah varmış 2 maçta 200 küsür sayı yediler. Efesin GM'si de N.Mala galiba bu kadar para harcayıp bu kadar kötü takım başka türlü kurulamaz.

Yorum

• Efes'in bir karar vermesi lazim. Heurtel mi, Granger mi?

Bence Granger.
            En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 16.11.2016, 00:01.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Halley yine kaybetti.Elinize sağlık Maccabi.

Yorum

• Devin Smith... Her eve lazim. Chuck Eidson'dan sonra gordugum en komple oyunculardan biri.

Bu arada eski dost DJO, BJK'ye karsi iyi oynuyor.

Yorum

• Fenerdeki tutuk oyun sürüyor. Hangi Türk takımı olursa oldun Euroleague'i kazanmasını çok istiyorum. Kaldı ki Datome hariç itici bulduğum bi oyuncu yok fbde. O da milli maçlardan kalma bi husumet
                  "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Son üç maçını da kaybetti Fener.Çok kötü oynuyorlar.Daha kötü olsunlar.Kimse kusura bakmasın Türk takımıdır kazansınlar işini anlamam ben.
                    Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fenerdeki tutuk oyun sürüyor. Hangi Türk takımı olursa oldun Euroleague'i kazanmasını çok istiyorum. Kaldı ki Datome hariç itici bulduğum bi oyuncu yok fbde. O da milli maçlardan kalma bi husumet
                      Ne olursa olsun o kulubun bize yaptıkları unutulmaz.Sevinmelerine üzülürüm.Sonuçta şikebahçenin bize verdiği zararı gavur vermemiştir..
                      #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fenerdeki tutuk oyun sürüyor. Hangi Türk takımı olursa oldun Euroleague'i kazanmasını çok istiyorum. Kaldı ki Datome hariç itici bulduğum bi oyuncu yok fbde. O da milli maçlardan kalma bi husumet
                        Türk oyuncuların 1 dakika oynamadığı Türk takımı İnsan göstermelik de olsa Melih'i bari alır.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Türk oyuncuların 1 dakika oynamadığı Türk takımı İnsan göstermelik de olsa Melih'i bari alır.
                          Sonuçta ülkemiz sınırları içinde Ersan geldi de almadılar mı Bobby Dixon boşuna mı Ali Muhammed oldu

İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ne olursa olsun o kulubun bize yaptıkları unutulmaz.Sevinmelerine üzülürüm.Sonuçta şikebahçenin bize verdiği zararı gavur vermemiştir..
                          Bu konuda haklısın elbet fb sevecek değilim kulüp olarak. Ben tamamen ülke sporu için istiyorum. Tabi basketbol şubelerimiz arasında bir rekabet olmamasının da bi etkisi vardır az çok.
                          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Pasquini berbat bir koc oldugunu yine gosterdi.

Ufuk Sarica'ya da helal olsun.

Yorum

• Çok alakasız olacak ama ben efesteki bıyıklıyı seviyordum. Keşke gitmeseydi.
                              Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Furkan Korkmaz bir senen daha boşa gitti.
                                beni de en çok ilgilendiren konu bu ne yazık ki...yazık !!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim