Kazan Lorenzo Brown'u saglik testlerini gecemedigi icin gondermis.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Turkish Airlines Euroleague
Daraltma
X
-
Efes 104-99 kazandı ve 3. galibiyetini elde etti. Perşembe günü Fenerbahçe deplasmanına gidiyorlar umarım kazanırlar.
Anadolu Efes maçta 34 asist yaptı ve bu Euroleague düzeyinde kulüp rekoru. Euroleague rekoru ise 36 asist ile Real Madrid'e ait.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
Efes'in bir karar vermesi lazim. Heurtel mi, Granger mi?
Bence Granger.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 16.11.2016, 00:01.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Ne olursa olsun o kulubun bize yaptıkları unutulmaz.Sevinmelerine üzülürüm.Sonuçta şikebahçenin bize verdiği zararı gavur vermemiştir..İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenerdeki tutuk oyun sürüyor. Hangi Türk takımı olursa oldun Euroleague'i kazanmasını çok istiyorum. Kaldı ki Datome hariç itici bulduğum bi oyuncu yok fbde. O da milli maçlardan kalma bi husumet
#11Yattara | 97 Tellioğlu
Yorum
-
Türk oyuncuların 1 dakika oynamadığı Türk takımıİlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenerdeki tutuk oyun sürüyor. Hangi Türk takımı olursa oldun Euroleague'i kazanmasını çok istiyorum. Kaldı ki Datome hariç itici bulduğum bi oyuncu yok fbde. O da milli maçlardan kalma bi husumet
İnsan göstermelik de olsa Melih'i bari alır.
Yorum
-
Sonuçta ülkemiz sınırları içindeİlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürk oyuncuların 1 dakika oynamadığı Türk takımı
İnsan göstermelik de olsa Melih'i bari alır.
Ersan geldi de almadılar mı
Bobby Dixon boşuna mı Ali Muhammed oldu 
Bu konuda haklısın elbet fb sevecek değilim kulüp olarak. Ben tamamen ülke sporu için istiyorum. Tabi basketbol şubelerimiz arasında bir rekabet olmamasının da bi etkisi vardır az çok.İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe olursa olsun o kulubun bize yaptıkları unutulmaz.Sevinmelerine üzülürüm.Sonuçta şikebahçenin bize verdiği zararı gavur vermemiştir.."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
beni de en çok ilgilendiren konu bu ne yazık ki...yazık !!İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFurkan Korkmaz bir senen daha boşa gitti.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum