Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dunston'ın smacından sonra içimdeki Kaan Kural harekete geçti ve Ohohohohohho diye inlettim evi
    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dunston'ın smacından sonra içimdeki Kaan Kural harekete geçti ve Ohohohohohho diye inlettim evi

https://youtu.be/X89jx0UwL-o?t=1m38s
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İyiymiş Ama biz bunu daha çok seviyoruz https://www.youtube.com/watch?v=rcwXZuto_Ok
        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Murat Kosova ne abarttı yav maçın tadına doyamamış.Ben niye keyif almadım.

Yorum

• Efes son çeyrek performansıyla maçı 84-79 kazandı. Dunston ve Honeycutt çok iyi mücadele etti ama maçı son çeyrekte getiren isimler Heurtel ve Thomas oldu.
            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Heurtel bir lider gibi oynadı ama Efes pek güven vermiyor şu an.
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Bu Dentmon el üstü şut atma dışında bir sey bilmez mi arkadaş.Beni bile çıldırttı burda.
                Sinan kenardayken çok zor.

Yorum

• Zalgirisi beğenmedim hiç

Yorum

• Yıllardır Euroleague izlerim Galatasaray kadar kötü savunma yapan bir takım görmedim. Maç başı 98 sayı yiyorlar ve haftaya Real deplasmanına gidecekler.

Eurocup'ı özlemişlerdir
                    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Langford beyy.Adam adam.

Yorum

• Oh be içimin yağları eridi valla
                        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yıllardır Euroleague izlerim Galatasaray kadar kötü savunma yapan bir takım görmedim. Maç başı 98 sayı yiyorlar ve haftaya Real deplasmanına gidecekler.

Eurocup'ı özlemişlerdir
                          Ataman bizim maçlara alt oynayın diye açıklama yapmıştı.

Yorum

• Ponkrashov ve Clarke yok. Ama Colom kardeşim var direksiyonda.
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Kazan, bizim için kazandı. Langford'ın performansı üst düzeydi. Çok iyi oldu bu galibiyet.
                              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Jasikevicius'u sevenler bence okumalı. Yeni çıktı...

Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: Jasikevicius.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 95.4 KB 
Kimlik: 11208933
                                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim