Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    [ATTACH=CONFIG]11104[/ATTACH]

Tanıyan var mı?
    Joan Plaza.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Joan Plaza.
      Reis sakallara veda etmiş Murat. Geçen seneki takım hocayı çökertmiş. Yine de sevgimiz sonsuz.

Bu arada Kravtsov Valencia'ya gitmiş. J. Bryant'ı kesmişlerdi.
      En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 21.10.2016, 08:23.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Takım tümden değişti bir de kendim değişeyim demiştir.

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Efes son çeyrek fena dağıldı ve maçı 90-66 kaybetti.
          İlk çeyrekte maçı bırakmıştı zaten Efes. Bu sene de çile senesi olacak gibi. Cedi hariç karakter koyan tek oyuncu yok takımda.
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Cedi'nin boyu uzamis. Vucudu Dunston kadar...

Efes'te saha disini takip etmiyordum artik. Alper Yilmaz'in mesajlarini okudum. Uzuldum. Oyunculari one atmis. O kadroyu kim kurdu? Thomas-Honeycut-Brown'i ayni anda kim kullaniyor? Takimin lideri belli degil. Granger'sa lider yanina Heurtel olmaz.

Ayrica Toolson, Diebler, Lojeski, Jaycee'si kim takimin?
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Cedi'nin boyu uzamis. Vucudu Dunston kadar...

Efes'te saha disini takip etmiyordum artik. Alper Yilmaz'in mesajlarini okudum. Uzuldum. Oyunculari one atmis. O kadroyu kim kurdu? Thomas-Honeycut-Brown'i ayni anda kim kullaniyor? Takimin lideri belli degil. Granger'sa lider yanina Heurtel olmaz.

Ayrica Toolson, Diebler, Lojeski, Jaycee'si kim takimin?
              Hazırlık maçlarını izledikten sonra ikinci sorunun cevabının Cotton olduğunu düşünüyordum ama Euroleague maçlarını izlediğim zaman yanıldığımı anladım. Hazırlık maçlarında Cotton topla fazla oynamadı ve Perasovic tarafından bitirici olarak kullanıldı. Ama Euroleague maçları başladıktan sonra roller değişti Cotton topla daha fazla oynamaya başladı ve bence verimi düştü. Perasovic'in aklı hala James - Adams ikilisinde kalmış gibi bilemiyorum öyle bir ikili arıyor ve takıma zarar veriyor sanki.
              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Simonovic resmen hayatının maçını oynuyor çok etkili oldu şu ana kadar. Jovic yine asistlere devam ediyor ve az önce çok zor bir son saniye üçlüğü attı.

Galatasaray yine çok dağınık ve yine savunma yapamıyorlar. Hala maçı kazanabilirler ama bu savunmayla Euroleague'de kaç maç kazanabilirler bilmiyorum.

3. çeyreğin bitimine 3:48 var skor 65-50 Kızılyıldız lehine.
                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Austin Daye yanıyor şut kaçırmadan 22 sayı attı. 3. çeyreskoru 69-67 Kızılyıldız lehine ama maç Galatasaray tarafına döndü son anlarda.
                  DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                  ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Daye çok büyük oynuyor.

Yorum

• Alex Tyus - Dentmon ve Sinan Güler'de devreye girince Galatasaray 77-74 öne geçti.
                      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Maçı geri döndüren Alex Tyus kritik anda 2 serbest atış kaçırdı, Austin Daye ise son hücumda atışı kaçırdı ve maçı Kızılyıldız 85-83 kazandı.
                        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk 2 hafta geride kaldı ve benim en fazla merak ettiğim beklediğim haftaya geldik. Takımlar hafta sonu lig maçlarını oynadıktan sonra hafta içi 2 tane Euroleague maçı oynayacaklar. Takımların bundan nasıl etkileceğini çok merak ediyorum.

Efes salı günü CSKA ile İstanbul'da oynadıktan sonra perşembe günü Darüşşafaka ile deplasmanda karşılaşacak. Efes İstanbul dışına çıkmayacak ufak bir avantajı var diyebiliriz.

Darüşşafaka salı günü Unics Kazan deplasmanına gidiyor ardından perşembe günü Efes'le içerde oynayacaklar.

Galatasaray çarşamba günü Maccabi deplasmanına gidiyor ardından cuma günü Fenerbahçe ile içerde oynayacaklar.

Fenerbahçe ise çarşamba günü Zalgiris'le İstanbul'da oynadıktan sonra cuma günü Galatasaray deplasmanına gidecek. İstanbul dışına çıkmıyorlar Efes gibi.

Bu sıkışık fikstür ayda bir kere olacak o haftaları iyi geçmek çok önemli.
                          En son Manu61 tarafından düzenlendi; 22.10.2016, 00:25.
                          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

Hazırlık maçlarını izledikten sonra ikinci sorunun cevabının Cotton olduğunu düşünüyordum ama Euroleague maçlarını izlediğim zaman yanıldığımı anladım. Hazırlık maçlarında Cotton topla fazla oynamadı ve Perasovic tarafından bitirici olarak kullanıldı. Ama Euroleague maçları başladıktan sonra roller değişti Cotton topla daha fazla oynamaya başladı ve bence verimi düştü. Perasovic'in aklı hala James - Adams ikilisinde kalmış gibi bilemiyorum öyle bir ikili arıyor ve takıma zarar veriyor sanki.
                            Granger'in yanina keske Heurtel degil de Stefan Markovic gibi bir gard koysalardi. Adam milli takımda Teodosic'i bile bir seviye yukari atiyor. Cift gard boylece verimli oluyor.

Gs macina goz ucuyla bakabildim. Sinan'in mac sonu dedigi gibi savunma yaptiklarinda bambaska oluyorlar.

Barcelona'da Satoransky ve Arroyo'dan sonra elde sadece Rice var. Kopponen donerse yola girerler.

Zalgiris'e helal olsun. O yari veteran yari toy ve yildizsiz kadroyla kazanmislar. Seyredemedim ama herkes bir sey yapmisa benziyor.
                            En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 22.10.2016, 10:26.

Yorum

• [MENTION=46761]Hakan[/MENTION] Canik maçını Trtspor veriyor maç yeni başladı kaçırma. Salonun adını değiştirdiler Mehmet Can Öztürk spor salonu oldu yeni ismi.
                              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

[MENTION=46761]Hakan[/MENTION] Canik maçını Trtspor veriyor maç yeni başladı kaçırma. Salonun adını değiştirdiler Mehmet Can Öztürk spor salonu oldu yeni ismi.
                                İzliyorum da Misura yok heralde göremedim benchte.
                                Ivankovic ciddi avantaj Canik için onu savunacak baba yiğit yok gibi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim