Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bargnani müthiş hücum ediyor ama savunma konusunda bir o kadar eksik. Benim bile izlerken canım çekti yanından turnikeye girmek.
    Vay anam vay Serhat ,Bargnani Avrupa'ya dönmüş demek. Takip ettiğim spor kalmamış yahu
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Efes'te bu sene çok şey değişti ama değişmeyen tek şey son çeyrek geldiği zaman saçmalama huyu. 15-3'lük seri yediler yazık yahu.
      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Efes ve salak son toplar..Yeter artık.

Yorum

• Efes son hücumu değerlendiremedi ve maçı 85-84 kaybetti.
          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• efes şaşırtmadı beni yine aynı senaryo olacak galiba

Yorum

• Efes ve son çeyrek. Klasik şeyler. Yazık.
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Spikere biraz baktım evet felaket kelimesi gayet uygun ''Onların Herreros'u varsa bizim de Harun'umuz var'' veya ''Onların Myers'ı varsa bizim de İbrahim'imiz var'' dönemlerinden sonra bu spikerler hafif kalıyor

Canik maçında 47-42 Rus ekibi öndeydi daha sonra 19-0'lık bir seri yakaladık 61-47 öne geçtik sonra koptu zaten maç. Murphy ilk maçta 40 dakika oynamıştı dün akşam ise 39 dakika sahada kalmış.
                Geçen hafta maçın öncesinde okumuştum koçun hastalığı var,takımın başında olamayacak diye.Bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum.Çok üzücü.
                Allah rahmet eylesin.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Geçen hafta maçın öncesinde okumuştum koçun hastalığı var,takımın başında olamayacak diye.Bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum.Çok üzücü.
                  Allah rahmet eylesin.
                  Galatasaray ile hazırlık maçı vardı bugün. Vefat haberi gelince maç yarıda kaldı oyuncular koçu çok seviyordu haberi aldıktan sonra çekilen fotoğraflara çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin Allah ailesine sabırlar versin. Transferlerle çok güzel başlayan sezon birden kabusa dönüştü gerçekten üzücü.
                  DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                  ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Spirou - Bjk macinin ikinci ceyreginde iki dakikada yedi ucluk atıldı.
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Efes çok kötü bir ilk çeyrek oynadı. Şu anda skor 30-19 Oly lehine ve Türk takımlarının belalısı Printezis 14 sayıda.
                      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Spanoulis çok rahat oynamaya başladı. Efes adına Cedi dışında olumlu bir şey yok sahada.
                        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Efes son çeyrek fena dağıldı ve maçı 90-66 kaybetti.
                          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Şanlı Milanomuz İstanbul'dan galibiyet çıkarmış. Güne iyi haberle başladık.
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• bu ne yaaaa , 2'de sıfır mı ?

Yorum

• Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: EAEDLACB61.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 4.9 KB 
Kimlik: 11208760

Tanıyan var mı?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim