bu şansı bir daha kolay kolay yakalayacaklarını düşünmüyorum, kaçan balık büyük oldu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Turkish Airlines Euroleague
Daraltma
X
-
Dün Türklerden sadece Melih oynadı onun da aldığı süre 2,16.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDixon - Sloukas
Bogdanovic - Hickman
Datome - Kalinic
Udoh - Antic
Vesely
Koç: Obradovic
Kimse de çıkıp demiyor ki bu takımın adından başka nesi Türk? Dolayısıyla Türk basketbolunu ilgilendiren bir gece değildi.
Staffında bile doğru dürüst Türk olmayan bir takım.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDixon - Sloukas
Bogdanovic - Hickman
Datome - Kalinic
Udoh - Antic
Vesely
Koç: Obradovic
Kimse de çıkıp demiyor ki bu takımın adından başka nesi Türk? Dolayısıyla Türk basketbolunu ilgilendiren bir gece değildi.
Tuğrul dixon var orada türk. İzmirli zencilerden.
Yorum
-
Sinan Erdem'de mi yoksa Ülker Sports Arena'da mı yapılır Oğuz?İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDörtlü final İstanbul'da.
Yorum
-
Sinan Erdem diye yazan kaynaklar var ama asil aciklama Sali gunuymus.İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSinan Erdem'de mi yoksa Ülker Sports Arena'da mı yapılır Oğuz?Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
Ulaşım açısından Sinan Erdem daha iyi gibi sanki.İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSinan Erdem diye yazan kaynaklar var ama asil aciklama Sali gunuymus.
Yorum
-
Şanlı Unicaja'ya elveda... Artık Repesalı Milano ve Ivanovicli Khimki'yi takip edeceğim.
PG: Cinciarini - Hickman
SG: Dragic - Sanders
SF: Simon - Abass
PF: Pascolo - McLean
C: Macvan - Raduljica
Çok uyumlu görünmeseler de Gentile istikrar yakalarsa bu takım bir şeyler yapabilir.
*
PG: Zaitsev - Rowland
SG: Carter - Vialtsev
SF: Likhodey - Colo
PF: Jones - Monia
C: Sokolov - Todorovic
Shved sakat. Bir de Pullen'ı aldılar.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
2 dakika kala fark 8'di sanırım.Spanoulis bir turnike kaçırdı peşinden üçlük yediler maç bitti.Oly ikinci yarı çok kötü hücum etti .İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRM-OLY maçı bir ara 49-51'di. Sonra bıraktım, maç 83-65 bitmiş. Son 14 dakikanın sonucu 34-14. İzleyen var mı, ne oldu orada oyun açıldı?
Yeni kural da bence çok yerinde ama Spanoulis'e yapılan da sportmenlik dışı olmamalı,nerdeyse set hücumuna dönmüştü .
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum