Champione champione ole ole oleeeee
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Turkish Airlines Euroleague
Daraltma
X
-
Böyle koymaları daha bir güzel oldu 😀 Beter olsunlar ama muazzam maç olduTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Hakemleri eleştirmeye gerek olmadığını düşünüyorum siz bakmayın Murat Murathaonğlu'na. Yıllardır aynı şeyi yapıyor ve ben artık kendisinden nefret etme derecesine kadar geldim. Bir maçta ağlama arkadaş düzgün anlat şu maçları zaten iğrenç telaffuzuna katlanmak zorunda kalıyoruz her maç.
Hakemlerin iki takım içinde yaptıkları hatalar oldu asla tek bir takımın aleyhine bir yönetim olmadı.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
Ben nefret ediyorum zaten.Laboral maçı da böyleydi.Faul saymayı bile beceremiyor.Gerçekten irite ediyor insanı.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Bunların gerçek yüzünü görmek için Laboral maçını tekrar izlemek yeter. Udoh'un bir pozisyonu var süre bittiğinde top elinden çıkmamıştı ama sayıyı vermişlerdi. Tekrarı yavaş çekimle gösterilirken bu Murat bey sessiz sessiz kuzu gibi izledi pozisyonu. Bu maçta hangi pozisyon var biri bana söylesin? Sloukas'ın pozisyonu gibi kaç tane pozisyon oldu CSKA'lı oyunculara ama hakemler faul vermedi.
Maçın tekrarını izleyin şikeciler geri dönerken Sloukas'ın pozisyonuna benzer en az 4-5 pozisyon var. Ağlamayı bıraksınlar benim takımım böyle yenilse gurur duyardım ama bunlar inanılmaz çirkef bir camia.
Maç anlatan Türk spikerleri ve yorumcuları ciddiye almayın beyler arkadaşın dediği gibi algı yönetiminden başka bir olay değil bu.
Şu maçın tekrarını oturup ciddi ciddi tarafsız bir şekilde izleyelim CSKA aleyhine daha fazla hata buluruz.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-

bu kare kullanilmali
sporda siddeti körükleme
spor sahasinda terrörizm
ülkenin bütün dünyaya rezil olmasi
herseyi barindiran bir kare, kullanmasi bmn sosyal medya ekibine kalmis"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
ilk yarı fb'nin hücumdaki etkisiz oyunu cska'nın güçlü savunması birleşince 20 sayı gibi bir fark oldu.Jan Vesely'in 11'de 1 serbest atışını da yazalım
ilk yarıdaki oyuna göre hiç de döneceğine inanmamıştım ama basketbol güzel bir oyun gerçekten ve maç döndü.uzatmalarda hakemin tartışmalı 2 kararı vardı bana göre.sonuçta kaybettiler keşke ruslar olmasaydı karşı tarafta
Yorum
-
Dixon - Sloukas
Bogdanovic - Hickman
Datome - Kalinic
Udoh - Antic
Vesely
Koç: Obradovic
Kimse de çıkıp demiyor ki bu takımın adından başka nesi Türk? Dolayısıyla Türk basketbolunu ilgilendiren bir gece değildi.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum