Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 88-83 maçın bitimine 3 saniye var ve İvkovic mola alıyor acaba ne düşündü merak ediyorum. İvanovic keşke Khimki'ye gitmeseydi seneye Efes'in başına gelirdi ne güzel olurdu. Efes için boşa geçen bir sene daha oldu gerçekten yazık.
    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      88-83 maçın bitimine 3 saniye var ve İvkovic mola alıyor acaba ne düşündü merak ediyorum. İvanovic keşke Khimki'ye gitmeseydi seneye Efes'in başına gelirdi ne güzel olurdu. Efes için boşa geçen bir sene daha oldu gerçekten yazık.
      Diebler'ın üçlüğünden sonra fb topu oyuna sokamaz ya da çalabiliriz falan diye düşünmüş olabilir,maçın oralara gelmesi de mucizeydi zaten

Ufuk Sarıca'yı düşünürler mi acaba

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Diebler'ın üçlüğünden sonra fb topu oyuna sokamaz ya da çalabiliriz falan diye düşünmüş olabilir,maçın oralara gelmesi de mucizeydi zaten

Ufuk Sarıca'yı düşünürler mi acaba
        Eğer öyle düşündüyse İvkovic'i bu akşam uçakla evine yollamak lazım Maç oraya gelene kadar bizim gibi izledi oyuna katkısı sıfır. Bence kesinlikle devam etmemeli. Ufuk Sarıca Efes'ten kovulduğu zaman iyi ayrıldıklarını söylemişti tekrar Efes'in başında kendisini görürsek şaşırmam. İvkovic gittiği zaman Ahmet Çakı ne olacak acaba? En merak ettiğim konu bu.
        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Laboral - Real maçı çok iyi. Mike James'in içine Curry kaçmış bu gece.
          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Llull 2 tane inanılmaz son saniye üçlüğü attı vay arkadaş
            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Laboral sen nasıl bir takımsın diye bağırıyorum evin içinde Harika maç oldu harika bu F grubu muhteşem be kardeşim
              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Son 8 saniye kala Real 87-86 öndeydi ve kenardan topu oyuna sokacaklardı. Laboral'de Hanga hemen Lull'a faul yaptı hatta elini kaldırdı ama hakemler çalmadı 4 saniye kala faulü Rodriguez'e yaptılar. Rodriguez ilk atışı kaçırıp ikincisini attı 88-86 yaptı. Laboral son hücumda Bertans'ın üçlüğüyle maçı 89-88 kazandı. Bu sene F grubunda harika maçlar oldu.

Llull'a yapılan faulü çalmayan hakemin katkısını unutmamak lazım
                En son Manu61 tarafından düzenlendi; 01.04.2016, 23:28.
                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Brose,Oly ve Real sahasında kazanır,Barca da Zalgiris'i yensin bi zahmet.
                  4 takım 7 galibiyet olur gibi

Yorum

• Yorum

• Ilk maçı kaybetti Madrid ama ben ümitliyim.2.maçı alıp işi içeride bitirecekler.
                      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ilk maçı kaybetti Madrid ama ben ümitliyim.2.maçı alıp işi içeride bitirecekler.
                        Real turun favorisi zaten. Vesely olmadan Real'i elemeleri çok çok zor. Sana katılıyorum ikinci maçı kazanıp İspanya'da işi bitirirler.
                        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Oğuz yazmıyor bu aralar hayırdır inşallah??

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Oğuz yazmıyor bu aralar hayırdır inşallah??
                            Daha önce bir maç başlığında aynı soruyu sordum ancak cevap alamadım. Umarım iyidir.

Yıllar sonra Pistons Play-Off yaptı kendisini tebrik edemedik daha
                            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Daha önce bir maç başlığında aynı soruyu sordum ancak cevap alamadım. Umarım iyidir.

Yıllar sonra Pistons Play-Off yaptı kendisini tebrik edemedik daha
                              ben yazmıştım, kendisi yeni bir işe başladı...bir de yaza düğünü var bu sıralar dokunmayalım

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ben yazmıştım, kendisi yeni bir işe başladı...bir de yaza düğünü var bu sıralar dokunmayalım
                                . Hayır olsun inşallah. Acaba kurultaya mı hazırlanıyordur?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim