Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Daçka kaybetti aslında kazanabilecekleri bir maçtı yazık oldu. Gordon ve Harangody çok iyi oynadı.
    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Barcelona maçında neler oluyor öyle Adams üçlüğü gönderdi 70-70 son hücum Barcelona'nın 11 saniyeleri var.

Maç uzadı.
      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Laboral deplasmanda Barcelona'yı uzatma sonrasında 81-78 mağlup etti. Son topu savunmayı seçtiler az daha yiyeceklerdi üçlüğü
        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Efes nedense ilk yarılarda savumada salıyor, ikinci yarı toparlıyor. 3.çeyrek 19, son çeyrek 9 sayıda rakibi tutmak önemli ama 47 sayı ilk yarıda yemek de çok kötü. Bu sene bir istikrar tutturamadı. Bu galibiyet iyi oldu. Daha iyi olabilmesi için haftaya fbyi yenmek şart.

İvkoviç Furkan'a taktı herhalde. Adamı kenarda mı unuttu nedir.
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ooooohhh iyi oldu Malaga'ya... adamlarin isi gücü hakeme baski uygulayip durumu lehlerine çevirmek... Plaza bozuntusuna da iyi oldu, suratini as git simdi... iyi oldu iyiiii

Yalniz bu karsilasmalari netten izledigim Litvanya kanalinin spikerleri güldürdü beni yaa herkesi Litvanyali yapacaklar neredeyse
            Örnek : Derrick Brown = Derrickas Brownas ; Jon Diebler = Jonas Diebleris
            Plaza bozuntusu mu???

Ya Sefer onu bosver de Paris'ten Marsilya'ya en kolay nasil gidilir? Ne kadar surer?
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Kinsey ne oynuyor be.

Yorum

• Kinsey Bizden mi kaçtı
                Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

• Bamberg Barcelona'yı 74-70 mağlup etti.
                  DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                  ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Plaza bozuntusu mu???
                    Ya Sefer onu bosver de Paris'ten Marsilya'ya en kolay nasil gidilir? Ne kadar surer?
                    Sevmiyorum tavirlarini hareketlerini, barselona koçu da öyle, gicik geliyorlar bana Malaga geçen aksam da yenildi, üzgünüm abi
                    Abi Paris'ten Marsilya'ya mi gideceksin ? Paris'e geleceksen ne kadar kalacaksin, söyle bana da eger müsaitsek ben gelirim yanina
                    Ya uçakla gideceksin, ya da hizli trenle, bazen uçak daha ucuz olabilir, dönemine ve gününe bagli... uçak isine sen bakmissindir belki, ama tarihlerin belliyse hizli tren için bakabilirim ben istersen

Yorum

• Fenerbahçe kazanmaya devam ediyor, Malaga'yı da çok rahat geçtiler, 7/7 yaptılar, F4'e kesin kalırlar bu sene.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fenerbahçe kazanmaya devam ediyor, Malaga'yı da çok rahat geçtiler, 7/7 yaptılar, F4'e kesin kalırlar bu sene.
                        ben f4'ü almalarından korkuyorum

Yorum

• Efes bir sezonu daha kaybetti.İlk 2 derken gruptan çıkma şansı bile çok azaldı.
                          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Sene sonu Ivkovic gider bence, Ufuk Sarıca'yı takımım başında görürsek şaşırmam.

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Efes bir sezonu daha kaybetti.İlk 2 derken gruptan çıkma şansı bile çok azaldı.
                              Son 10 yilda harcanan rahat 250 milyon Avro. Yuh, yazilar olsun.
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Efes bu kadroya rağmen çok kötü sonuçlar aldı. Ivkovic'e yol verilmeli.
                                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim