Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Efes'in ters horn oyunu muazzam.
    Iki uzun Granger'in savunmacisina sag ve soldan perdeye cikiyor. Granger saga kat ediyor. Tyus soldan devirliyor. Bos smac. Muthis set...
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Oly evinde kaybetmiş baya şaşırdım. Brose iyi takım ama Oly deplasmanından galibiyet çıkarmalarını beklemiyordum. DJO 19 dakika süre alıp 5 sayı 3 asist üretmiş. Ölüm grubu dedik 3 hafta sonunda Brose lider
      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Miro Bilan baya iyi oyuncu

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Miro Bilan baya iyi oyuncu
          Bilan bu sene gerçekten çok formda iyi oynamaya devam ediyor. Marko Arapovic 2-3 sene içinde çok büyük bir oyuncu olacak eğer ilginç işler olmazsa. Herkes iyi şeyler bekliyor kendisinden.
          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Diebler şu kritik anlarda bir kere de sok şu şutu be.
            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Granger yine mağlubiyete sebebiyet verdi.Brown'un performansı da gölgede kaldı maalesef çok yazık

Yorum

• Pozzecco Cedevita'da eski takım arkadaşı Mrsic'in asistanıymış, yeni fark ettim. Pivot Skelin de takımın GM'si. Zamanı geri sarmak istiyorum bazen...
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Efes yine hayal kırıklığı ne yazık ki. O kadar kritik pozisyonlar boşa harcanırsa olacağı bu tabi. Ayrıca bugün 5 numaradan hiç katkı alamamak da ayrı bir sorun.
                  - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Pozzecco Cedevita'da eski takım arkadaşı Mrsic'in asistanıymış, yeni fark ettim. Pivot Skelin de takımın GM'si. Zamanı geri sarmak istiyorum bazen...
                    Pozzecco hayranlığım vardı Tam bir çılgındı insan özlüyor. Bazen çok antipatik oluyordu ama insan değerini yıllar sonra çok daha iyi anlıyor.
                    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Efes'in kaybetmesine pek şaşırmadım müthiş istikrarsızlar bu sene. Artık form tutmaya başlamaları gerek.
                      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• D. Doğuş-fb maçının ilk çeyreğinde Dixon biri orta sahadan olmak üzere 5/6 üçlük attı.

Edit: İlk yarı skoru D.Doğuş 51-62 fb.
                        En son Oruç tarafından düzenlendi; 22.01.2016, 20:48.
                        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Geçen sezon mütevazı kadrosuyla son 8'e kalan, Ivkovic gibi bir dahinin çalıştırdığı Efes, bu sezon çok daha iyi transferler yapmasına rağmen pokerdeki "5 benzemez" e döndü ve tam anlamıyla nal topluyor. Aydın Örs zamanından beri takip ederim, bu takımın alamet-i farikası iyi defans yapmaktı. Şimdi yerinde yeller esiyor. O kadar iyi adam var ama yardımlaşma sıfır. Huertel takımı bozabilir dendi, şu anda takımda en disiplinli adam o gözüküyor, diğerlerini varın siz düşünün. İvkovic'in de motivasyonu düştü gibi. Eskisi gibi delirip fırça bile kaymıyor, Belgrad'daki torununu düşünüyor galiba
                          BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Diebler maçı bitirdi. 85-75 Efes Malaga deplasmanında kazanmayı başardı.
                            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Efes son 5-6 dk sayı falan yemedi herhalde fakat muazzam savunma da yaptılar huertal bile durmadı yerinde.

Yorum

• Ooooohhh iyi oldu Malaga'ya... adamlarin isi gücü hakeme baski uygulayip durumu lehlerine çevirmek... Plaza bozuntusuna da iyi oldu, suratini as git simdi... iyi oldu iyiiii

Yalniz bu karsilasmalari netten izledigim Litvanya kanalinin spikerleri güldürdü beni yaa herkesi Litvanyali yapacaklar neredeyse
                                Örnek : Derrick Brown = Derrickas Brownas ; Jon Diebler = Jonas Diebleris

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim