Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hala madrid
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Şike show başladı
      "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
      Louis D. Brandeis

Yorum

• Turkish Airlines Euroleague 2014

haha şikebahçe Ülker 2. periyotta yerin dibine girdi

Yorum

• aah ulan cska bu akşam çok iyi para kaldıracaktım yenseydin o maçı real'e top tüfek girecektim tüm kasa şikebahçenin içinden geçiyorlar şimdi öyle bakıyorum uzaktan..
          sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Çok güzel maç valla :-)
            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Çıldırt bizi Rivers başkaan

Yorum

• Madrid şov yaptı resmen.

- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Ooooooo
                  55-35. Hahaha
                  "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                  Louis D. Brandeis

Yorum

Ülker'in 2 periyotta attığı 35 sayıyı tek periyota sığdırdı Madrid

en az 30 sayı fark olmalı ki gittiklerine pişman olsunlar

Yorum

valla maç 150 farkla da bitse final four oynuyorlar, dalga geçilecek bir yanı yok.

mesela keşke futbolda CL yarı finaline kalsak da 10-0 yenilsek iki maçı da

Yorum

• Nostalji http://forum.bordomavi.net/showpost....postcount=3961
                        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Hala Madrid
                          MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak drose61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            valla maç 150 farkla da bitse final four oynuyorlar, dalga geçilecek bir yanı yok.

Biz gittiğimiz heryerde farkimizi ortaya koyarız
                            örnek: ilk avrupa senesi eurochallenge finali
                            ilk uefa grubu namağlup lider çıktık
                            ilk şampiyonlar ligi uefaya kaldık
                            Louis D. Brandeis

Yorum

• Kurşun gibi 3'lük atıyorlar mübarek.

- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

İlk olarak drose61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bence kadro kalitesi olarak f4 oynamaları doğal. Asıl başarı f4'da rakiplerle baş etmektir.

Ayrıca bu sazanlar Efes başa baş oynadı diye rahat yeteceklerini sanıyorlardı. Ama sonuç ortada: 25 sayı fark

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim