Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: Turkish Airlines Euroleague 2014

cska alır.
    Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Anadolu Efes'in elenmesi savunma ile hücumun dengesini bir arada kuramamasıdır. Gelecek sezon bu yönde bir denge sağlanmalı, Heurtel'in zaaflarını örtecek şekilde kadro mühendisliği yapılması gerekir.

Benim gönlümden geçen Efes Pilsen:

PG: Heurtel, Sloukas, Doğuş
      SG: Reggie Redding, Furkan, Birkan
      SF: Kuzminskas, Cedi, Okben
      PF: Saric, Trey Thompkins, Samet Geyik
      C: Krstic, Anthony Randolph, Emircan Koşut

Size yerine Krstic hariç atletizmi çok yüksek bir takım tercih edilmeli.
      Sloukas, Redding, Cedi, Saric, Randolph sahadayken atletizm tavan yapacaktır...
      Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
      You'll Never Walk Alone...
      https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Final Four için ise CSKA - Real Madrid finali bekliyorum. Her iki takımda yarı finalde çok zorlanır ama zor da olsalar geçerler.
        Finalde ise ev sahibi avantajı sahaya yansıtılmazsa (!) CSKA kazanır.
        Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...

Yorum

• CSKA kesin favori ancak bu işler kağıt üzerinde olmuyor. Sürpriz biz Oly- fb finali olabilir. Ancak her halükarda CSKA şampiyon olamaz gibime geliyor nedense.
          Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Real kendi evinde şampiyonluğu bırakmaz gibime geliyor.

Hem kadro kalitesi var hem de her türlü şeyi kullanacaklar kendi sahalarında. İyi oynamadıkları zaman bile hem oyuncuların hem de seyircinin hakem ve rakip üzerindeki psikolojik baskısı onları bir adım öne geçiriyor.Hakemler özellikle çeneleri durmayan Real'in İspanyol oyuncularının tepkilerinden çok çekiniyor ve hemen etki altına giriyor.Serinin genelinde daha iyi basketbol oynayan Efes'i basketbolla değil bu psikolojik hamlelerle elediler.Rakipleri birçok şeyi maçın tamamında çok iyi yapmak zorunda.
            En son winner tarafından düzenlendi; 28.04.2015, 15:40.
            ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Cska 4 takım içinde en iyi ve en derin kadroya sahip olmasına rağmen nedense her an dağılabilirmiş hissi veriyor.

Sanırım Teodosiç'ten kaynaklanıyor.4 takımın guardlarına baktığımızda kontrolünü kaybetme riski en yüksek oyuncu.Tabii maçı da alıp götürebilir ama bundan önceki f4'lerde bu anlamda çok kötü sınav verdi.

Ama son AK 47 hamlesi bence çok önemli.

Halen sahada birçok şeyi değiştirebilecek bir oyuncu.
              En son winner tarafından düzenlendi; 28.04.2015, 15:30.

Yorum

• Olimpiakos bu seferde kupayı alırsa artık diyecek bir şey yok.

4 takım içinde en mütevazi ve en az maliyetle kurulmuş kadro onların.Ama ellerinde çok iyi backcourt oyuncuları var.Ayrıca uzunları çemberi iyi koruyor.4 takım içinde en iyi savunmaya sahipler.Ve tabii Vasilis gibi oynayan, oynatan bir yıldız ve Printezis gibi müthiş bir joker var.
                En son winner tarafından düzenlendi; 28.04.2015, 15:37.

Yorum

• fb'yi değerlendirmek içimden gelmiyor.

Yorum

• İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Anadolu Efes'in elenmesi savunma ile hücumun dengesini bir arada kuramamasıdır. Gelecek sezon bu yönde bir denge sağlanmalı, Heurtel'in zaaflarını örtecek şekilde kadro mühendisliği yapılması gerekir.

Benim gönlümden geçen Efes Pilsen:

PG: Heurtel, Sloukas, Doğuş
                    SG: Reggie Redding, Furkan, Birkan
                    SF: Kuzminskas, Cedi, Okben
                    PF: Saric, Trey Thompkins, Samet Geyik
                    C: Krstic, Anthony Randolph, Emircan Koşut

Size yerine Krstic hariç atletizmi çok yüksek bir takım tercih edilmeli.
                    Sloukas, Redding, Cedi, Saric, Randolph sahadayken atletizm tavan yapacaktır...
                    Sevgili Uğur uzun zamandır ses yoktu senden Real'e elendik gittik senin yokluğunda

Seçtiğin oyuncu profillerini beğendim.Bu isimler olmazsa bile benzer profilde oyunculardan oluşan bir kadro kurulmalı.

Samet Geyik'in bu sezon başında Efes'e gelmemesi gelecek sezon için kayıp.Ahmet Çakı sezon başında onu Tofaş'tan nasıl getirmedi şaşırmıştım.İvkoviç, Furkan ve Cedi gibi onu da gelecek sezona tam bir Eurleague oyuncusu gibi hazırlayabilirdi.Ayrıca Bjelica tribüne çıktığı için TBL'de 4 numara sıkıntısı yaşanmazdı.Ama bu sezon mutlaka takıma katılmalı.

Yorum

• Uzun yıllardır İspanya (Barcelona, Real Madrid, Unicaja, Tau Ceramica), Yunanistan (PAO-OLY), Rusya (CSKA), İsrail (M. Tel-Aviv) takımlarından oluşan Final Four'a Siena ve Partizan'dan yıllar sonra Fb Ülker katılıyor.
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sevgili Uğur uzun zamandır ses yoktu senden Real'e elendik gittik senin yokluğunda

Seçtiğin oyuncu profillerini beğendim.Bu isimler olmazsa bile benzer profilde oyunculardan oluşan bir kadro kurulmalı.

Samet Geyik'in bu sezon başında Efes'e gelmemesi gelecek sezon için kayıp.Ahmet Çakı sezon başında onu Tofaş'tan nasıl getirmedi şaşırmıştım.İvkoviç, Furkan ve Cedi gibi onu da gelecek sezona tam bir Eurleague oyuncusu gibi hazırlayabilirdi.Ayrıca Bjelica tribüne çıktığı için TBL'de 4 numara sıkıntısı yaşanmazdı.Ama bu sezon mutlaka takıma katılmalı.
                        Sevgili Erdogan,

Is hayatindaki yogunluklar malesef bazi seyleri geri atmama neden oluyor. Simdi sakinlesti yeniden geri gelebildim...
                        Bu yogunlukta yazarligi da kaybettik malesef
                        Canlari sagolsun...

Az once Subat'ta oynanan ilk FB ULker macindan sonra yaptigim kadroya baktim orada Krstic'i bir kalemde silmisim. Kendime kizdim.
                        Ben yukaridaki kadroyu yazmama ragmen tahminim sadece uc yabanci degisikligi olacagi yonunde.
                        Janning, Bjelica ve Lasme'nin (Bu oyuncular ya 1 yillik ya da 1+1 kontratlari var) yerlerine oyuncu takviyesi yapilacaktir.
                        Perperoglou degisikligi cok elzem degil ama bu kadar tecrubeli bir oyuncunun Real Madrid serisinde yasadigi moral ve konsantrasyon dusuklugu beni dusundurdu.
                        Burada bence kritik nokta Draper konusunda verilecek karar. Kalacaksa Heurtel ile yan yana oynadiklarinda buyuk fiziksel sorun yasiyoruz. Bunu onaracak bir yapi dusunulmesi lazim. Tek basina oldugunda iki numaranin skorer olmasi lazim. Hem skorer hem savunmaci iki numara var mi (cunku ayni zamanda Heurtel ile oynadiginda onun savunma problemlerini kapamasi lazim).
                        Tofas'in buyuk bir ihtimalle bu sezon duseceginden yola cikarak Samet Geyik'in bir transfer yapacagini tahmin etmek zor degil (Tayfun Erulku'yu de Trabzon'a getirmeli). Onda da Cedi potansiyeli goruyorum ben. Sutlarina ve faullerine cok calismali...

Yorum

• TBL finali Efes - Fb Ülker olursa, Euroleague'e katılacak üçüncü takım hangisi olur?
                          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            TBL finali Efes - Fb Ülker olursa, Euroleague'e katılacak üçüncü takım hangisi olur?
                            Oğuz playoff yaparsak yarı finale kalma şansı olupta gidemez miyiz sence ?

5. Yada 6. Bitirirsek darüşafaka ile karşıyaka elenebilinir bence

Yorum

• Turkish Airlines Euroleague 2014

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              TBL finali Efes - Fb Ülker olursa, Euroleague'e katılacak üçüncü takım hangisi olur?
                              Normal sezon üçüncüsü olur, eger ilk turu gecebilirse. Yani büyük ihtimalle darüşşafaka.

Şimdi Efes-Fener finali olacağını varsayarsak, daçka ligi üçüncü bitirip ilk turda elenirse, bizde ligi beşinci bitirip ilk turda karşıyaka'yı elersek euroleague'e biz mi gidiyoruz? Çok zor tabi ki ama düşüncesi bile insanı heyecanlandırıyor.
                              33# DRAGO GABRIC
                              61# IBRAHIMA YATTARA #11
                              13# Steve Nash
                              10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Oğuz playoff yaparsak yarı finale kalma şansı olupta gidemez miyiz sence ?

5. Yada 6. Bitirirsek darüşafaka ile karşıyaka elenebilinir bence
                                İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Normal sezon üçüncüsü olur, eger ilk turu gecebilirse. Yani büyük ihtimalle darüşşafaka.

Şimdi Efes-Fener finali olacağını varsayarsak, daçka ligi üçüncü bitirip ilk turda elenirse, bizde ligi beşinci bitirip ilk turda karşıyaka'yı elersek euroleague'e biz mi gidiyoruz? Çok zor tabi ki ama düşüncesi bile insanı heyecanlandırıyor.
                                Ha iste, bu iki olasiligi bir arada dusununce "yoksa" diyorum. ☺

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim