Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• En azindan gruptan çikmayi garantiledik.
    Son maçlar artik ilk iki için.

Yorum

• Anadolu Efes - Unicaja Malaga maçı bu akşam saat 19:30'da
      Vujacic, bir an önce salona dönsün

Yine basketbol keyfi yaşayacağız

Yorum

• Vujacic hafta basinda takimla birlikte antrnmanlara cikmis. Sakatligi gecti oynayabilecek durumda.

Basarilar Efes. Ilk iki icerisinde yer alamasalar bile Barcelonadan kacmak önemli.
        HY67...

Yorum

• Bugün kazanırsak ilk 3'ü garantileyip Barça'dan kaçmış oluyoruz.

Malaga için kilit oyuncular Colloway ve Krunoslav Simon kesin yok, Zoric'te maç saatinde belli olacak.
          33# DRAGO GABRIC
          61# IBRAHIMA YATTARA #11
          13# Steve Nash
          10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Maç basliyor

Yorum

• 1. ile 4.cü
              2. ve 3.cü elesiyor dimi final fourda?

Yorum

• Barac-Doğuş filan bunların efeste ne işi var?
                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Lucas Lucas Lucass

Yorum

• Sorumluluktan almaktan kaçıyor takım boş atışları atmıyorlar.Semih 4ledi.Barac her zamanki gibi felaket.İşimiz zor.
                    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Yazık valla yazık.Sen Cskayı,Reali yen.İddiası olmayan Zalgiris ve içerde Malaga'ya kaybet.2 maçta kendi emeklerine yazık ettiler.Klasik Türk takımı.4 tane maç yapıcaz İspanyollarla.

Yorum

• Haftayada Reale yenilip grubu 4.bitirir, Barcelonayla eşleşip seriyide galibiyet almadan bitirip elenir,iki maçı alsaydı haftaya yenilse bile grup birincisi olacaktı,kendini ateşe attı Efes

Yorum

• Tek kelime var yazık!

Klasik Türk takımı (yarısından çoğu yabancı olsa da), okyanusu geç derede boğul...
                          Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Elindeki maçı bir takım bu şekilde nasıl verir? Yahu her maça süper başlayıp bu denli kötü götüren tek takım biziz.
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Takimda Brose maçindan berli bir düsüs var, bu ortada .. Oktay Mahmuti disiplini tekrar eline almali. Kimin ne yaptigi belli degil
                              Bir gevsekliktir gidiyor, elindeki maçi nasil verirsin? Hemde kendi seyircinin önünde .. Insallah Barcelona ile eslesmeyiz .. Ama o da zor gibi gözüküyor ..

Yorum

• Bugün günlerden Anadolu Efes

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim