Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Barac batırdı.Gitti maç.
    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Dağıldık bilader
      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• 2 dakikada maç gitti maalesef. Neyse sağlık olsun bir yerde mağlup olacaktı takım. Bu da en olası deplasmanda geldi. Efes'in bundan sonra ilk iki sırayı kaptırmaması gerek. Dörtlü final için iç saha avantajını muhakkak elde etmesi lazım.

Yorum

• fazla uçtuk sert iniş yaptı 5 maç 3 deplasman zor maçlar

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
          Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak of_trabzonlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            2 dakikada maç gitti maalesef. Neyse sağlık olsun bir yerde mağlup olacaktı takım. Bu da en olası deplasmanda geldi. Efes'in bundan sonra ilk iki sırayı kaptırmaması gerek. Dörtlü final için iç saha avantajını muhakkak elde etmesi lazım.
            Ne üzülüyorsun yeğen.Dersin Trabzonspor kaybetti.Ben de maçı sonuna kadar seyrettim ama hiç umrumda olmadı.
            Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Saglik olsun Efesim

Yorum

• Saglik olsun. Hep destek tam destek. Bu takim bunu hak ediyor. Allah izin verirse Carsamba günü Berlinde salonda olacagim. Insallah ayagim ugurlu gelir de Berlini yeneriz yolumuza devam ederiz.
                HY67...

Yorum

• İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ne üzülüyorsun yeğen.Dersin Trabzonspor kaybetti.Ben de maçı sonuna kadar seyrettim ama hiç umrumda olmadı.
                  Adamlar avrupada tarih yazıyor sen ne diyorsun.

Yorum

• İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Saglik olsun. Hep destek tam destek. Bu takim bunu hak ediyor. Allah izin verirse Carsamba günü Berlinde salonda olacagim. Insallah ayagim ugurlu gelir de Berlini yeneriz yolumuza devam ederiz.

THY Euroleague Top 16 turu E Grubu 10. hafta maçında Anadolu Efes, bugün deplasmanda karşılaştığı Almanya temsilcisi Alba Berlin'i 86-91 mağlup etti...

.
                    *
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Jordan Farmar Helal..
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Bu maçı kaybetsek çok yazık olurdu.

Yorum

• Efes 3 haftadır oyun olarak düşüşe geçti. Bir an önce toparlanması gerek.

Yorum

• Efes büyük fırsat tepti galip gelse lider olacaktı.

*CSKA Moscow

9-3, +99

*Real Madrid

9-3, +53

*Anadolu Efes Istanbul

9-3, +23

Panathinaikos Athens

8-4, +17

Unicaja Malaga

6-6, -20

Zalgiris Kaunas

5-7, +38

Alba Berlin

2-10, -112

Brose Baskkets Bamberg

0-12, -98

Yorum

• Farmar etkisiz olunca Efes de çok etkisiz görünüyor yoksa bana mı öyle geldi ki yenildiler Zalgiris'e
                              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Vujacic'in eksikliği hissediliyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim