Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sadece 2 üçlük..
    Kerem Tunçeri ve Farmar

Teşekkürler Anadolu Efes!

Yorum

• Cuma saat 22:00

Panathinaikos - Anadolu Efes

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Cuma saat 22:00

Panathinaikos - Anadolu Efes
        Efes kazanırsa ki oldukça zor bu, kapı sonuna kadar açılacaktır.
        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Bu maç izlenir, içimden bir ses Efes kazanacak diyor.

Yorum

• Efeste Sasha Vujacic yok.Pana da ise Lasme oynamayabilrmiş ki inşallah oynamaz.Takımın Diamantidis den sonraki en önemli ismi bence.Zaten çok iyi bir savunma yapacağımızdan şüphem yok.Hakemlerde Yunan lobisinden çok fazla etkilenmezlerse kazanıcaz Allahın izniyle.Bu arada maçın hakemlerinden biri İspanyol bu maça İspanyol hakem vermek ne kadar doğru bilemiyorum.
            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Kimseyi görmedim ben senden daha güzel

Yorum

• Ordulu bir arkadas ile (ki kendisi hasta Trabzonsporlu) genclik yillarimizdan beri Efesliyiz ve sIkI takipcisiyiz. Hatta hatta Londranin ev sahipligi yapacagi Final 4a biletleri hazirlamak uzereyiz. Efesin zamaninda Korac kupasini muzesine goturmesi (o donem Korac bildiginiz bugunku Euroleague gibiydi), Stefanel Milanolari, Kinder Bolognalari, Maccabi Tel Avivleri, Real Madridleri, CSKA Moskovalari, Limogeslari, Asvel Villeurbanlari, Joventut Badalonalari, Olympiakoslari vs.vs. dize getirmesi, 1 puan farkla Avrupa kupa galipler kupasini ezeli rakibi olan Yunan takimi Arise kaybederek bizleri yasa bogmasi, Turkiyede yillardir diger 2 Istanbul takimlarini dize getirmesi bizim icin Efesi bir EFSANE kiliyor.....Efes bu grupta ilk 2ye girip ceyrek final icin "best of 5 serisini" ic saha avantajla girmesi en buyuk dilegimiz. Final 4 hic bu kadar yakin olmadi Efes icin umarim bu sezon sonunu getirirler....Basarilar Efes, senin adin yeter!!!
                Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

• Bu maç izlenir, peşine de Behzat Ç.

Yorum

• Adrenalin tavan yapmis durumda

Yorum

• Murat kosova maçi anlatirken kísík sesle anlatiyor

Yorum

• İlk yarı 38-38 berabere bitti.

Farmar ne asist yaptı öyle.

Yorum

• 8'e çıktı fark.Zor kazanmamız.
                          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Savanóvíç'ten baska skorerimiz yok ..
                            Efes maçi son saniyeye kadar birakmaz

Yorum

• 56-51

Yorum

• Eşitledik gene iyi mi?ama hala zor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim