71-64 savanaviç
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Turkish Airlines Euroleague
Daraltma
X
-
Hakemler bile engel olamadı! Tokatladık sepetledik 142 kanal canlı yayınladı.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Güzel düşünülmüş diyemeceğim çünkü birazcık araklanmış.Ama güzel derlemişler.İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
En son Murat' tarafından düzenlendi; 21.02.2013, 14:25.
Yorum
-
Çok eğlendikleri muhakkak, oyuncuların yüzlerinden de okunuyor zaten.Yalnız oyuncuların birçoğunda nerden düştük lan buraya gibi bir hava vardı lov başlamadan önce.İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet daha önce bende izlemiştim ama önemli olan oyuncuların ve izleyenlerin keyif alması.. Gözüken o ki oyuncular çok eğlenmiş, bende öyle..
Yorum
-
Ben sürpriz olduğuna pek inanmadım ama yine de güzel olmuş.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Bu takıma bi de sene başı kesin final four'a kalır diyorlardı
En son of_trabzonlu tarafından düzenlendi; 21.02.2013, 20:37.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum