Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence Lakovic, benchte unutulmasının intikamını aldı o son pozisyonda. Sonuç, Barca kaput...

Yorum

• Bu akşamki maçları izlemeyi düşünüyorum da acaba nereden izleyebilirim ? Al Jazeera Sports veriyorsa, oradan izleyebilirim.
      '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
      Kazım Koyuncu

Yorum

• NTVSPOR Pana-Barca maçını veriyor; 21.45

Yorum

• seriler 2-2 ye gelse hepsi birden Muhteşem mücadeleler oluyor

Yorum

• Son 2 senenin şampiyonları oldukları için Panathinaikos-Barcelona maçları çok daha fazla rağbet görüyor ama Valencia-Real Madrid maçı çekişme açısından 1 numaralı eşleşme.. Bi yandan tv'den Barça maçını izlemeye çalışıcam ama asıl güzel maç bence Valencia-Real Madrid olacak. 2. maç çok donmuştu doğru düzgün izleyememiştim ama bu kez inşallah bi aksilik çıkmaz.

Finalin en büyük adayları Barça ve Oly bugün final maçlarına çıkıyorlar. İkiside kazanmak zorunda ve eğer kazanırlarsa Final 4'u bana göre garantilemiş olacaklar. İlker dediğin gibi 2-2'ye gelse bütün seriler 5. maçlar inanılmaz olur. Valencia-Real Madrid 5. maçını hiç düşünemiyorum
            33# DRAGO GABRIC
            61# IBRAHIMA YATTARA #11
            13# Steve Nash
            10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Keşke Nba'de olduğu gibi 7 maç üzerinden oynansa.

Yorum

• O nasıl bir tribündür arkadaş

Yorum

• İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  O nasıl bir tribündür arkadaş
                  bir bunların tribünü bir de partizanınki , futbol tribününden bir farkı yok...

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bir bunların tribünü bir de partizanınki , futbol tribününden bir farkı yok...
                    Kesinlikle Cengiz Abi...Yunanlıların hakkını vermek lazım tribün konusunda...Gerçekten iyiler..

Bu arada 'La Bomba' devrede

Pana:34-BARÇA:33 İlk yarı sonucu..
                    En son İlker Akçay tarafından düzenlendi; 31.03.2011, 22:34.

Yorum

• Olympiakos'un düştüğü duruma inanamıyorum. Teodosic'in sakatlığı onları çok etkiledi. Spanoulis bu turda Wisniewski'ye dönüştü resmen. Takımı baltalıyor. Hem hücumda hem savunmada berbat oynuyor. Bir önceki maçta yaptığı top kayıplarını sürdürüyor. Her hücumda 24 saniyeyi boşa harcıyor. Ivkovic Teodosic-Papaloukas ikilisini hiç oynatmadı. Gerçi Teodosic çok kısa süreler aldı ama bugün maçın 2. yarısında oynatabilir bu ikiliyi... Ve bana göre turu çeviren hamle olabilir Teodosic-Papaloukas ikilisi.
                      En son Mustafa Yılmaz.20 tarafından düzenlendi; 31.03.2011, 22:50.
                      33# DRAGO GABRIC
                      61# IBRAHIMA YATTARA #11
                      13# Steve Nash
                      10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Pana Final Four'da desek yalan olmaz...

Yorum

• İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Pana Final Four'da desek yalan olmaz...
                          anderson çok kaçırdı barcelonada..

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            anderson çok kaçırdı barcelonada..
                            Anderson çok kaçırdı birde Cengiz Abi,Barça hiç maçı kazanacakmış havası vermedi..2 hücum peş peşe sayıyla döndükleri bile çok azdı...en son 17 top kaybı vardı Barça'nın bunların 10 tanesini Panalı oyuncular çalmış...Bu seviyede bu kadar hatayla kazanmak imkansız...Yine de Barça o kadar kaliteli takım ki bu kadar kötü olmasına rağmen kazanabilirdi ama artık bitti..

Elvis Presley vs Justin Bieber
                            Diamantidis vs Rubio benzetmesi de güzeldi Diamantidis muhteşem oynadı seri boyunca..

Valencia:81-Madrid:72 seri 2-2
                            Maccabi 3-1 ile final fourda..

Pana:78-Barça:67 Pana Final Four'da...Gerçekten hakettiler..Tebrikler.. Barça elendiğine göre bu saatten sonra tek isteğim Valencia'nın Final Four'u kazanması Gerçekten bir 'külkedisi' masalı olur
                            En son İlker Akçay tarafından düzenlendi; 31.03.2011, 23:43.

Yorum

• Panathinaikos şampiyon olmuşcasına sevindi. Ama süper maçlar oldu Barça-Panathinaikos maçları. En ilginç seri ise Olimpiakos-Siena serisi. Siena ilk maçta ilk yarıda sadece 9 sayı atabilmişti. Ama diğer 2 maçı kazanarak 2-1 öne geçti.

Yorum

• Real maci 5 maca Uzadi Iyimi oldu Sanmiyorum
                                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim