Taraftar açısından baktım olaya. Gerçekten çok etki yapabilirler. Fakat hakemler o kadar etkilenmedi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Turkish Airlines Euroleague
Daraltma
X
-
Sadece bugün için değil yaklaşık 5-6 maçlık performansı için yazdım Paksoy. Normaldir zaten, suçlamıyorum. Sana katılıyorum, o böyle oynarken Siena'yı, Partizan'ı yenmek sevindirici.İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKerem'in hastalığı vardı,oyüzden durgun sanki,Efes Kerem durgunken bu galibiyetleri alması ayrı bir başarı.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Belgrad da maç kazanmak kolay iş değil.
Sezon başında tökezleyen Efes en kritik dönemde ritme girdi.
Bunun bence en büyük sebebi özellikle Roberts ve Thornton'un savaşçı kimliklerini ön plana çıkartması oldu.Dün son saniyelerde Roberts 3 partizanlı arasında bir ribaunt çekti, neredeyse rakibinin kolunu da alıyordu.
İki Kerem ve Sinan da bu karakterde olunca savaşan Efes ağırlık koymaya başladı.
Böylece bu yönü eksik rakoçeviç gibi oyuncularıda tölere etme şansı doğdu.
Dün Raduljica'yı da kısa süre gördük.Çok iyi bir fiziği var.Uzun oyuncuların sakatlıkları zaman ister.Eğer o da katkı vermeye başlarsa Efes te işler iyice yoluna girer.
Bu arada Real Madrid Siena'yı evinde yendi. İçeride ki iki maçı kazanırsak 4 galibiyetle bile çıkma şansımız çok yüksek.ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
Ömer Onan'ın kariyerinin başını hatırlayıp bugünleri görünce Cenk Akyol'dan ümidimi kesmemem gerektiğine inandım. Belki bizim Caner bile 30lu yaşlarında "doğru basketbolu" oynayabilir.
M. Kosova'nın kullandığı her 100 kelimenin yaklaşık bilmem kaç tanesi "hakemler" olunca kanalı değiştirmek istedim. Savunma gayreti gösterince, ribaundları alınca, top kaybı yapmayınca "hakemlerden" bahsetmiyor.
Etkin ABDlisi olmadan tam bir Avrupa takımı oluyor Fb Ülker.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Ne maç oldu be.. Fb Ülker İspanya'da bu takımı yenemez ama. Efes maçı için İstanbul'a gelen PW Valencia ile şimdiki Valencia arasında ciddi fark var. Pesic takımı çok değiştirmiş. Fb Ülker'in bu gruptan çıkması sağlayacak maç bence Yunanistan'da ki 14 sayılık fark. O farkı burada bi şekilde korurlar ve gruptan çıkarlar. Tabi Litvanya'da şok yaşamazsalar.
Ben hala Real Madrid'den kaçmaları gerektiğini söylüyorum. Real Madrid ile eşleşirlerse, Final 4 hayaldan öteye geçemez.33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
-
Real'den kaçsalar Efes gelecek gibi görünüyor.İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe maç oldu be.. Fb Ülker İspanya'da bu takımı yenemez ama. Efes maçı için İstanbul'a gelen PW Valencia ile şimdiki Valencia arasında ciddi fark var. Pesic takımı çok değiştirmiş. Fb Ülker'in bu gruptan çıkması sağlayacak maç bence Yunanistan'da ki 14 sayılık fark. O farkı burada bi şekilde korurlar ve gruptan çıkarlar. Tabi Litvanya'da şok yaşamazsalar.
Ben hala Real Madrid'den kaçmaları gerektiğini söylüyorum. Real Madrid ile eşleşirlerse, Final 4 hayaldan öteye geçemez.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Şuna bende uyuz oluyorum. Her maçta aynı. Her maçta "hakemler, hakemler, hakemler"... Bencede bıraksın artık şu takıntısını.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleM. Kosova'nın kullandığı her 100 kelimenin yaklaşık bilmem kaç tanesi "hakemler" olunca kanalı değiştirmek istedim33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum