Harikaydı Ülker harika .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Turkish Airlines Euroleague
Daraltma
X
-
Fb Ülker çok önemli bi galibiyet aldı. Orası bi gerçek. Ama bence bugünkü maç tıpkı İspanya'daki Barcelona maçında olduğu gibi büyük bi sürprizdi. Fenerbahçenin özellikle uzun rotasyonu final oynayacak seviyede değil. Oly büyük bi ihtimalle burda kazanır ama 15 sayı farkı yakalayamaz. Eğer Fenerbahçe, Zalgiris ve Valencia deplasmanlarında kazanırsa 1. bitirecek. Çapraz eşleşmede Real Madrid gelirse, final 4'a kalacaklarını sanmıyorum.
Fb Ülker bu sezon rakipler için çözülmesi çok zor bi takım. Önce gidip Barcelona'yı orda yeniyorlar, sonra Siena'yı 13 sayıyla yeniyorlar. Hemen ardından önce Cholet'ye yeniliyorlar, sonra içerde Barcelona'ya yeniliyorlar. İtalya'da 30 sayı fark yiyorlar... Ivkovic başta olmak üzere bütün Olympiakos'lular çok şaşkın gözüküyordu.
Bugünkü oyuna ve sonuca rağmen Olympiakos'un bu sezon şampiyon olacağından hiçbir şüphem yok.33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFb Ülker çok önemli bi galibiyet aldı. Orası bi gerçek. Ama bence bugünkü maç tıpkı İspanya'daki Barcelona maçında olduğu gibi büyük bi sürprizdi. Fenerbahçenin özellikle uzun rotasyonu final oynayacak seviyede değil. Oly büyük bi ihtimalle burda kazanır ama 15 sayı farkı yakalayamaz. Eğer Fenerbahçe, Zalgiris ve Valencia deplasmanlarında kazanırsa 1. bitirecek. Çapraz eşleşmede Real Madrid gelirse, final 4'a kalacaklarını sanmıyorum.
Fb Ülker bu sezon rakipler için çözülmesi çok zor bi takım. Önce gidip Barcelona'yı orda yeniyorlar, sonra Siena'yı 13 sayıyla yeniyorlar. Hemen ardından önce Cholet'ye yeniliyorlar, sonra içerde Barcelona'ya yeniliyorlar. İtalya'da 30 sayı fark yiyorlar... Ivkovic başta olmak üzere bütün Olympiakos'lular çok şaşkın gözüküyordu.
Bugünkü oyuna ve sonuca rağmen Olympiakos'un bu sezon şampiyon olacağından hiçbir şüphem yok.
Fener'in bu galibiyetle Final Four'a adını yazdırdığını düşünüyorum .
Yorum
-
O artık fenerin şansına kalmış. Eğer Partizan ya da biz(Efes) gelirse, final4 yapar. Siena gelirse %50 şansı olur. Ama Real Madrid gelirse, tur için tek şansları; Sergio Llull, Pablo Prigioni, Ante Tomic, D'or Fischer'ın aynı anda sakatlanmaları olur. Böyle bi ihtimal olmazsa 1 maçtan fazla kazanamazlar.İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFener'in bu galibiyetle Final Four'a adını yazdırdığını düşünüyorum .
Fenerin hem savunmayı hemde hücumu çok çok iyi yaptığı bi gerçek. Ama dünkü maç Olympiakos için hedef maç değildi. Bu sonuçtan sonra rövanş öyle oldu
Rövanşta iki takım arasındaki farkı göreceğimizi düşünüyorum.
Not; Fener düşmanlığı yaptığımı düşünebilirsiniz ama öyle yapmıyorum. Sadece çevremdeki Efes ve Trabzonspor MP düşmanları yüzünden artık olaya duygusal değil gerçekçi bakıyorum. Söylediğim şeyler konusunda da herkesle iddiaya girebilirim. (Ayrıca Teodosic fanıyım
)
En son Mustafa Yılmaz.20 tarafından düzenlendi; 21.01.2011, 09:22.33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
-
Fb'nin galip gelmesinin tek sebebi benim. Olimpiyakos'a iddaa'da ilk yarı 1 maç sonu 1 oynadım o yüzden yenildi. Ama ben Fb'ye oynasaydım Olimpiyakos 20 sayı fark atardı..
*
Herkesin favori, yenilmez dediği Olimpiyakos sürünüyor. Olimpiyakos'un rakibi dün akşam Barça olsaydı 30 sayıyla İspanyaya dönerdiler..
Yorum
-
Oly bu pota altı ile bence zor şampiyon olur..Pota altında Boruzis dışında sağlam bir uzunlar yok...Guardlara iyi savunma yapan bir takım Oly büyük sıkıntılar çektirir..Dün Teodosic'in durumunu gördük...Final Four için benim favorilerim Siena ve Barça..Fenerbahçe Ülker'de içerde Oly'e yenilmez ise Final Four için büyük avantaj sağlar..Kritik maç içerdeki Oly maçı..Umarım iki temsilcimizde gruplarından çıkar..İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFb Ülker çok önemli bi galibiyet aldı. Orası bi gerçek. Ama bence bugünkü maç tıpkı İspanya'daki Barcelona maçında olduğu gibi büyük bi sürprizdi. Fenerbahçenin özellikle uzun rotasyonu final oynayacak seviyede değil. Oly büyük bi ihtimalle burda kazanır ama 15 sayı farkı yakalayamaz. Eğer Fenerbahçe, Zalgiris ve Valencia deplasmanlarında kazanırsa 1. bitirecek. Çapraz eşleşmede Real Madrid gelirse, final 4'a kalacaklarını sanmıyorum.
Bugünkü oyuna ve sonuca rağmen Olympiakos'un bu sezon şampiyon olacağından hiçbir şüphem yok.
Yorum
-
Nesterovic, Bourousis, Mavrokefalides, Zoran Ercegİlk olarak MDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOly bu pota altı ile bence zor şampiyon olur..Pota altında Boruzis dışında sağlam bir uzunlar yok...Guardlara iyi savunma yapan bir takım Oly büyük sıkıntılar çektirir..Dün Teodosic'in durumunu gördük...Final Four için benim favorilerim Siena ve Barça..Fenerbahçe Ülker'de içerde Oly'e yenilmez ise Final Four için büyük avantaj sağlar..Kritik maç içerdeki Oly maçı..Umarım iki temsilcimizde gruplarından çıkar..
Kaya Peker, Oğuz Savaş, Lavrinovic, Sean May
Bence Olympiakos'un pota altı fenerden kötü değil. Guardları zaten kıyaslamaya gerek yok çünkü Avrupa'nın en iyileri Oly'de.. Ayrıca koçlarıda Avrupa'da ilk 2 de.. Olympiakos bu tür maçlarda problem yaşayabiliyor. Ama hedef maçlarda çok iyi savunma/hücum yapıyorlar. Mesela 13 maçtır yenildikleri Pana deplasmanında bu sezon kazandılar. Hemde son yıllara göre daha iyi durumdaydı Panathinaikos
Eğer çapraz eşleşmede birbirleriyle eşleşmezseler Real Madrid ve Olympiakos Final 4 yapar. Barca ve Pana'da diğer gruplardan gelerek Final 4 oynarlar. Tabi bunlar benim düşüncelerim. Ben Fb'nin yerinde olsam Real Madrid'den kaçmaya bakardım. Siena'yı elebilirler ama Madrid bu sezon ne olursa olsun Final 4 yapmak istiyor. Onları elemek çok çok zor.33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
-
Efes Pilsen Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi'nde yarın Belgrad'da Sırbistan temsilcisi Partizan mt:s ile yapacağı 2. tur (Top 16) (G) Grubu 2. hafta maçıyla birlikte Avrupa kupalarında 431. karşılaşmasına çıkacak.
.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
tüh yaaa..maçı unutmuşum ..Paksoy geç kaldın hatırlatmaktaİlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEfes kazanmaya yakın,70-66 1.30 dk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum