Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Efes bu grubtan çıkamaz . Fener 1.liği zorlar, 2. kesin olur
    sadist trabzonsporun mazoşist yaptığı taraftarı

Yorum

• Normal sezonun en iyi 10 hareketi
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Marko Jaric, M. Siena'da.

B. McCalebb'in sakatlanmasının ardından iyi tercih.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Murray Efes'de, çarşamba günü Siena'yı içerde yenersek herşey olabi,lir.

Yorum

• Partiza'ın anlaştığı Vujanic Yunanistan'daki son maçta ayağını kırdı. Büyük şanssızlık...

Yorum

• Efes Pilsen Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi'nde yarın İstanbul'da İtalya temsilcisi Montepaschi Siena ile yapacağı 2. tur (Top 16) (G) Grubu ilk hafta maçıyla birlikte Avrupa kupalarında 430. karşılaşmasına çıkacak.

Lacivert-beyazlılar, 1979-1980 sezonundan itibaren mücadele ettiği Avrupa kupalarında, bugüne dek yaptıkları 429 maçın 258'ini kazanırken, 171'inden ise salondan yenilgiyle ayrıldı.

Efes Pilsen, basketbolda Avrupa'nın kulüpler bazında 1 numaralı organizasyonu olan ve zaman içinde Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası, Avrupa Kulüpler Şampiyonası, Avrupa Ligi, Suprolig ve son olarak da Avrupa Ligi diye adlandırılan “Kupa 1”de çıktığı toplam 344 maçta 206 galibiyet, 138 yenilgi aldı.

Bu arada, 2001-2002 sezonundan itibaren katıldığı ULEB Avrupa Ligi'nde 182. maçına çıkacak lacivert-beyazlılar, bu organizasyonda oynadığı 181 karşılaşmada 101 kez kazandı, 80 kez mağlup oldu.

AVRUPA KUPALARINDAKİ BAŞARILARI

Efes Pilsen, 31 yıllık Avrupa kupaları serüveninde müzesine 1 Avrupa kupası götürürken, 1 kez final oynadı, 2 kez de dörtlü finalde yer alıp, üçüncü oldu.

Lacivert-beyazlılar, 1995-96 sezonunda Avrupa Radivoj Koraç Kupası'nda şampiyonluğa ulaştı. Takım sporlarında Avrupa'da kupa kazanan ilk Türk ekibi unvanını alan Efes Pilsen, finalin ilk maçında İstanbul'da 76-68 yendiği İtalya'nın Stefanel Milano takımına rövanşta 77-70 yenilmesine rağmen, sayı averajıyla kupayı müzesine götürmeyi başardı.

Efes Pilsen, 1992-93 sezonunda Avrupa Kulüpler Kupası'nda finale yükselirken, İtalya'nın Torino kentindeki final maçında Yunanistan temsilcisi Aris'e 50-48 yenilerek, çok yaklaştığı kupayı kazanamadı.

Lacivert-beyazlılar ayrıca, 1999-2000 sezonunda Avrupa Ligi'nde dörtlü finale kaldı. Yunanistan'ın Selanik kentindeki dörtlü finalin ilk günü ev sahibi ülke temsilcisi Panathinaikos'a 81-71 kaybeden Efes Pilsen, üçüncülük maçında İspanya'nın Barcelona takımını 75-69 yenerek, üçüncü oldu.

Efes Pilsen, 2000-2001 sezonunda da bu kez Suprolig'de dörtlü final oynadı. Fransa'nın başkenti Paris'teki organizasyonda ilk gün yine Yunanistan'ın Panathinakos takımına 74-66 yenilen lacivert-beyazlılar, daha sonra Rusya'nın CSKA Moskova takımını 91-85 yenerek, bir kez daha üçüncülüğü elde etti.
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Efes'in işi çok zor pota altına sağlam bir uzun almaları gerekirdi..Pota altında sıkıntılar devam ediyor..

Yorum

• Slovenya maçından beri ilk defa bugün Sinan Erdem'e gidiyorum. O maçta baya uğurlu gelmiştik, inşallah yine uğurlu geliriz

Murray kadroda olacakmış ama Radulija ile ilgili haber görmedim. Gerçi bugün oynasa bile katkı vermesini beklemiyorum ama en azından sonraki maçlar için bi umut ışığı olur. Bo McCalebb'in olmaması bence harika bi haber. Savunmada Sinan tek umudumuz olacaktı ona karşı. Ama hücumda da problem yaşayacaktık. Zaten Euroleague'in en fazla top çalan takımı Siena, birde -Kerem dışında- guardlarımızın kolay top kaybı yapması beni korkutuyordu. Biraz olsun rahatladım.

En kritik maçımız. Eğer kazanırsak iç sahada gerçek anlamda psikolojik üstünlüğümüz olacak. Real Madrid ve Partizan karşısında avantajlı olacağız. Kaybedersek de en az 1 deplasman galibiyeti gerekecek ki bu çok zor. Yani tam anlamıyla; win or go home!
                  33# DRAGO GABRIC
                  61# IBRAHIMA YATTARA #11
                  13# Steve Nash
                  10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Zor oldu ama kazandık.Maçı zora sokan da bizdik gerçi.Farklı periyotlarda farklı isimler yıldızlaştı bugün hep.Kerem Tunçeri hastalığından dolayı etkisizdi bugün.Bu Wisniewski'ye nasıl sabrediyor koç anlamıyorum.Ender'den iyi sanki.Roberts kritik yerlerde önemli sayılar buldu.Rako ve Thornton fena değildi.Son topu yine saçma bir şekilde kullandılar az kalsın maç gidiyordu.Sonuç olarak öyle ya da böyle kazandık.Tebrikler Efes Pilsen.
                    -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Zor oldu ama kazandık.Maçı zora sokan da bizdik gerçi.Farklı periyotlarda farklı isimler yıldızlaştı bugün hep.Kerem Tunçeri hastalığından dolayı etkisizdi bugün.Bu Wisniewski'ye nasıl sabrediyor koç anlamıyorum.Ender'den iyi sanki.Roberts kritik yerlerde önemli sayılar buldu.Rako ve Thornton fena değildi.Son topu yine saçma bir şekilde kullandılar az kalsın maç gidiyordu.Sonuç olarak öyle ya da böyle kazandık.Tebrikler Efes Pilsen.
                      Kerem Tunçeri etkisizken kazanmak Siena'ya karşı şaşırdım

Yorum

• Harika oldu bu başlangıç .
                        Twitter Adresim

Yorum

• Çift haneli farklarla kazanabileceğimiz maçı nerdeyse kaybediyorduk. Kuralar çekildiğinde Siena'nın kesin çıkacağını, diğer çıkacak takım için 3 takımında aday olduğunu söylemiştim. Ama Bo McCalebb'in olmaması bence herşeyi değiştiriyor. Savunmasıyla, guardlarıyla, D'or Fischer'ıyla, Ante Tomic'iyle, Garbajosa'sıyla ve Ettore Messina'sıyla Real Madrid bu gruptan çıkar.

Diğer çıkacak takım da bence ya biz yada Siena olacak. O yüzden dün farklı kazanmak bence çok önemliydi. İçimde bu yüzden bi burukluk var ama Top 16 alınan her galibiyet değerlidir. Hele de -ne olursa olsun- Siena'ya karşı. McCalebb'in yokluğunu yaptıkları savunmayla kapatmaya çalıştılar. Gerçi dışardan iyi olmayan Rakovic'i dışarıya atabilsek, birde Kaukenas'ı kitleyebilsek, -Stonerook'un kötü olduğu günde- en az 10 sayı fark gelirdi ama birisini savunan Igor, diğerini Vujcic..

Haftaya Belgrad Arena cehenneminde kazanırsak dev bi adım atmış oluruz. Zaten bana göre kazanma ihtimalimiz olan tek deplasman. Roberts'ın eski takımına karşı çok iyi oynamasını bekliyorum (bkz. Bootsy Thornton)
                          33# DRAGO GABRIC
                          61# IBRAHIMA YATTARA #11
                          13# Steve Nash
                          10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Kerem Tunçeri'nin hasta hasta oynadığı, Ender'in kadroda olmadığı bir günde Siena'yı yenmek önemli oldu.

Gerçi onlarında Mccalebb'leri yoktu, Jariç tek idman yapmıştı takımla ama sonuçta Siena önemli bir takım.Stonerook'un ise herhalde son yıllrdaki en kötü maçıydı.Lavrinoviç de çok etkisiz kaldı.

Bize gelirsek özellikle Roberts çember altı sertliğini abarttı ve çok katkı yaptı.Yine dışarıda Sinan etkili oldu savunmada.Skorun çok düşük oldu ve hücumlar hiç organize değildi.

8-10 sayı olabilecek maç 2 sayı bitti.İşin averaja kalması yüksek ihtimal.İçerideki 3 maçı kazanıp 1 deplasman galibiyeti ile Efes Pilsen çıkma şanısını yakalayabilir grupta.
                            ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Pire'de salonu erken terkettiler. Tebrikler Fb Ülker...

* Dün foruma girememiştim, gecikmeli olsa da Efes Pilsen'i de tebrik ederim.

Yorum

• Fb Ülker çok önemli bir galibiyet elde etti. Tebrikler. Maçın genelinde çok iyi savunma yaptılar ama son çeyrek bir üst seviyeye çıktı. 14 sayılık fark müthiş.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim