Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• U.Malaga'nın yardımıyla Top 16' ya kaldığımızda ara dönemde atletik,şutu olan 2 numara ile ribaundçu, atletik 4 numara transferleri beklerken, Kerem'den hiçbir artısı olmayan gereksiz Popovic transferi yapıldı.Şu ana kadar oynadığımız 5 maçta Popovic olmasaydı farkeden hiçbir şey olmazdı.Popovic'i Türkiye ligi için almış olsalar neyse diyeceğim ama adam sadece Eurolig maçlarında oynayabiliyor

Dünkü maçta hakemler felaketti.Çok acemice hatalar yaptılar.Ama hakemler dışında inanılmaz şanssızdık.

-Kaya'nın serbest atış çizgisinden 6 da 0 atması (ilk 4 atıştan sonra)
    -Skor 59-54 iken çok iyi savunma yapmamıza rağmen dakikalarca hücumlardan boş dönerek öne geçebilecekken, farkın 7 sayıya çıkması
    -Nachbar'ın 2,7 saniye kala fark 3 sayı iken dışarıda bomboş olan Charles Smith'i görmemesi bana göre en kritik anlardı.

Dün akşam maçı uzatmalara taşıyabilseydik, en büyük pay Nachbar'ın olacaktı.Dün gerçekten çok iyiydi.Kasun da normal sezonda sürekli kötü oynuyordu ama bu gruptaki bütün maçlarda iyi oynadı.Artık elde sadece lig kaldı
    33# DRAGO GABRIC
    61# IBRAHIMA YATTARA #11
    13# Steve Nash
    10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Kaya pekerin sebest atışları kopma noktası oldu hakemlerde çok kötüydü yazık oldu gerçekten bide rakoçeviç denen adam karşı takımda olsa bize 30 sayı atardı burda derdi ne acaba..
      SÜRMENELİİİ...
      https://twitter.com/karabekir61

Yorum

• Dün Efes Pilsen'in en kilit ismi Nachbar olur demiştim ama maalesef bizim Daum!!! oyunun içine bir türlü dahil edemedi onu.Adam en kilit oyuncu 14 dakika oynuyor.İlla 4 numara oynamak zorunda mı?3 numaralı pozisyonu çok rahat bir şekilde oynayabilecek bir oyuncu.Hele hele Travis Hansen'in oynadığı dakikalarda da çok rahat oynayabilirdi.

Neyse maça genel olarak bakınca klasik hakem ve Ergin Ataman faciası yaşandı.İlk periyot Madrid bütün oyuncularını değiştirirken bizimki aynı beşle periyodu bitirdi.

Maçın en kritik anı Smith'in üçlüğünün verilmediği andı.Tam öne geçiyorduk ama hakem izin vermedi.

Son sözlerim Rako için.Hani bazı futbolcular için kullanırız ya bundan bizim ülkede çok var diye.Aynen dediğim gibi bu adamdan bizim ülkemizde çok var.Keşke Sinan'ı oynatsaydı da en azından Sergio Lull o kadar sayı atmazdı.Ergin'le birlikte postalanır inşallah.
        Colmandante

Yorum

• sinan güler rako nun yerine oynamış olsa savunmada daha güçlüü efes ve +3 hücum ribandı , popoviç rako santiago gönderilrsn ,kerem gönlüm un cezası nezaman doluyor..

Yorum

• Maçı izleyemediğim için yorum yapamayacağım. Efes'ten bu sene ümitliydim. Olmadı. İnşALLAH bu senenin başarısızlığını küçülmeye giderek çıkarmazlar...

Efes'te hoca değişikliği şart. Aydın Örs'ü bir şekilde kulüp bünyesine katmaları gerekiyor. Tekrar o eski Efes havasını yakalamak için...
            BMN|KOCAELİ

Yorum

• Coach kurbanıdır Efes.
              Bu arada Siena karşısında, son çeyrekte 41 sayı üreterek Euroleague rekoru kıran Maccabi'ye şapka çıkarılır. Her hangi bir takım değil, Avrupa'nın belki de en iyi savunma yapan ekibine karşı atılan 41 sayı bu.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Bağdat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Maçı izleyemediğim için yorum yapamayacağım. Efes'ten bu sene ümitliydim. Olmadı. İnşALLAH bu senenin başarısızlığını küçülmeye giderek çıkarmazlar...

Efes'te hoca değişikliği şart. Aydın Örs'ü bir şekilde kulüp bünyesine katmaları gerekiyor. Tekrar o eski Efes havasını yakalamak için...
                Hüseyin abi ben Tuncay Özilhan'ın yerinde olsam 20 milyon euro verip bu başarısızlığı görsem küçülmem, direk kapatırım şubeyi.
                Colmandante

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hüseyin abi ben Tuncay Özilhan'ın yerinde olsam 20 milyon euro verip bu başarısızlığı görsem küçülmem, direk kapatırım şubeyi.
                  Ben kapatmam Osman ama eski Efes'i geri getirmeye çalışır, altyapıdan yetişen gençlere şans verirdim...

Yorum

• Trabzonspor ciddi anlamda basketbola el attıktan sonra ülke basketbol camiasını az çok tanımaya başladığımızdan beri neden ülkemizden neden ciddi anlamda basketbolcu yetişmediğini daha iyi anlamaya başlıyorum.

Efes ekolüyle büyüdük, Efesi'in başarıları nedeniyle gururlandık ve basketbol sevgisi nedeniyle Tuncay Özilhan'a her zaman saygı duyduk.Ama sanırım boşa giden milyon eurları gördükten sonra korkarım Özilhan gibi birisi de basketbola sırtını çevirecek.İşte böyle bir gelişme bence Türk basketbolunun sonu demektir.

İstanbul basketbol camiasında kümelenmiş insanlar belli mevkileri ve belli organizasyonları paylaştıkça bir adım ileri gideceğimizi sanmıyorum.Bu düzene tek akrşı çıkan Efes organizasyonu ve yapılanmasıdır ki zaten Efes le federasyonun çatışması da bunu teyid ediyor.

Neden yıllardır Federasyon fenerin, tahkim kurulu ise gese nin denetimindedir ?

Bu düzene karşı durup yıkabilecek sinerji Efes ve Trabzonspor diyecem ama Trabzonspor'un yapılanması ve gidişatı Efes'in tam tersi istikamette gidiyor maalesef !
                    Son ağaç kesildiğinde,
                    Son nehir kirlendiğinde,
                    Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

Basketbolu Efes sayesinde sevdim,çokta benimsedim. İzmit'ten Efes'in maçlarına gitmişliğim bile var...

Türkiye'de kimse yadırgayamaz Efes ekolu var. Bir dönem basketola amborga koyan bu ekol son yıllarda yıkıldı. Efes savunması,direnci Avrupa'da bile tanınıyordu. Şimdi bakıyoruz kimse mücadele etmiyor.

Bu başarısızlıktan sonra kapatma konusu gündeme gelebilir. Ama kapatacaklarını sanmıyorum. Büyük ihtimal küçülme olur. Bence yine altyapıdan gelen oyuncularla iyi yabancıları harmanlamalı...
                      BMN|KOCAELİ

Yorum

• Real - Barca maçı vardı galiba ne oldu acaba..
                        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Real deplasmanda 70-63 yendi.
                          Colmandante

Yorum

• Osman'ım sende bir üzüntü sezdim.

Yorum

• Bu maçın böyle olacağı geçen maçtan belliydi.Ama turu geçeriz.Rahat ol Gökhan'ım.
                              Colmandante

Yorum

Bu maçın böyle olacağı geçen maçtan belliydi.Ama turu geçeriz.Rahat ol Gökhan'ım.
                                Basketbolu Nba hariç takip etmiyorum geçeriz dersen öyledir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim