Bu akşam maça gidiyoruz ve çok kalabalık olacağını söyleyeyim.Müthiş bir baskı oluşturmalıyız.Maçta Kerem, Thornton, Smith, Nachbar, Kaya ve Kasun 6'lısının sürekli maçın içinde olması gerekiyor.Özellikle Nachbar bu maçın kilit ismidir bence.Rakipte o tarzda bir oyuncu yok ve bunu çok iyi değerlendirmeliyiz.Bence bu maçı kazanacağız ama 8 sayı fark zor görünüyor.Şayet 8 sayılık fark elde edilirse bu gruptan kesin olarak çıkarız diyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Turkish Airlines Euroleague
Daraltma
X
-
Osman nerde olacaksınız , pankart mankart bir şeyler yazın çizin de görelim siziİlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu akşam maça gidiyoruz ve çok kalabalık olacağını söyleyeyim.Müthiş bir baskı oluşturmalıyız.Maçta Kerem, Thornton, Smith, Nachbar, Kaya ve Kasun 6'lısının sürekli maçın içinde olması gerekiyor.Özellikle Nachbar bu maçın kilit ismidir bence.Rakipte o tarzda bir oyuncu yok ve bunu çok iyi değerlendirmeliyiz.Bence bu maçı kazanacağız ama 8 sayı fark zor görünüyor.Şayet 8 sayılık fark elde edilirse bu gruptan kesin olarak çıkarız diyorum.
Yorum
-
Cengiz abi tam ortadayız.Bench tarafı değil ama.
Karşı taraf.
Pardon Bench tarafıydı.
Eskiden oradaydı ya bir anda unuttum.
En son Osman Yavuz tarafından düzenlendi; 04.03.2010, 15:18.Colmandante
Yorum
-
Sen geçen hafta nereyi görüyordun acaba?İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCengiz abi tam ortadayız.Bench tarafı değil ama.
Karşı taraf.
Bench tarafındayız Cengiz abi
-1461 TRABZON-
Yorum
-
Teşekkür ederiz Cengiz abi ama sizin gibi büyük bir ailenin yanında küçük kalıyoruzİlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevgili Osman ve Özge kardeşler, aklıma gelmişken söyleyeyim...sizi Bmn'nin en ilgili ve istikrarlı kardeşleri olarak görüyor ve takdir ediyorum
-1461 TRABZON-
Yorum
-
77-75 kaybettik ve veda ettik.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Hakemler çok kötüydü.Yaptıkları hataları saysak bitmez ama en kritik olanı Smith'in üçlüğüydü.Hakemlerin yanına Ergin Ataman eklenince mağlubiyet kaçınılmaz oldu.Kaya faulleri nasıl o kadar kötü attı anlamadım.Kasun ve Santiago iyiydi fakat Santiago neden çok geç girdi o da bilinmez.Maça başladığımız ilk 5 neredeyse ilk periyodu kendileri tamamladı.Farkı kapatıp oralara kadar getirip kaybetmek kötü oldu.-1461 TRABZON-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum