Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Osman, senin A.İpekçi'de bench arkasından gördüğünü ben de tv başında şöyle gördüm; ikinci periyodun, yani ilk devrenin son hücumunu Maccabi gerçekleştirdi ve pozisyonu değerlendiremediler. Kaya riboyu çektiğin de bitime 4,5 sn vardı, Ataman'ın hemen mola alıp set çizmesi gerekirken, Kaya aval aval bakındı ve topu 3-4 metre sürüp 10 metreden üçlük savurdu ve devre bitti.
    1 sayının bile kaderini etkileyeceği maçta 4,5 sn gibi basketbolda çok önemli süreyi değerlendirmek için hiç bir çaba sarfedilmemesine ne demek gerekir ?
    O senin dediğin nba de oluyor top oyundayken mola avrupa basketbolunda olmuyor. Kaya ribauntu aldı verecek arkadaş bulamadı ve kendi attı kaya gibi güçlü bir oyuncunun o topu o kadar kötü tması da ilginçti . Ergin atamanın efes farklı öndeyken ilk yarı maccabi tam çoşmaya başladığında alması ereken molayı anca 4 sayı geriye düşünce almayı akıl etmesi üzerinde çokn düşünülmesi gereken birşey efes kurmaylarının ergin atamanla devam konusunda
    sadist trabzonsporun mazoşist yaptığı taraftarı

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bunun için de bana göre 8 sayılık Madrid galibiyeti, 9 sayılık Siena mağlubiyeti yeter.
      aynen birincilik için bize yeter bu sonuçlar ,tabi maccabi realle sienayı yenmemesi gerek

Yorum

• Bu hafta Dügüm cözülür
        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• mac ne zaman ve saat kacta =
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Perşembe günü 20:15'te.
            -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Perşembe günü 20:15'te.
              TR Saati dimi ?

artik KV net'den izleriz
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                TR Saati dimi ?

artik KV net'den izleriz
                Evet Harun abi TSİ 20:15'te.Evet Kv'yi netten izlersin maç çok kritik
                -1461 TRABZON-

Yorum

• tv vermiyomu maçı ?

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    tv vermiyomu maçı ?
                    SKY Turk veriyor maçı.
                    -1461 TRABZON-

Yorum

• kv falan izleriz diyince vermiyo sandim ,ölüm kalım maçı salon full olcak

Yorum

• Bu akşam Ataman dört kısa sevdasına düşmezse, prensi Shumpert'den 4 numara yaratma hayaline yine kapılmazsa, Efes'den umutluyum.

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kv falan izleriz diyince vermiyo sandim ,ölüm kalım maçı salon full olcak
                          Yanlış okumuşsunKV'yi izleriz demedi ki kimse daha sonra izleriz lafı geçtiSalon gerçekten çok kalabalık olacak zaten bilet kalmadı sanırım.
                          -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu akşam Ataman dört kısa sevdasına düşmezse, prensi Shumpert'den 4 numara yaratma hayaline yine kapılmazsa, Efes'den umutluyum.
                            4 numarada Kaya ile başlarız büyük ihtimalle... Nachbar'ın son maçlarda aldığı süre arttı.Bugün 4 numarada 4 kısa oynadığımız sürelerde onun oynamasını bekliyorum
                            33# DRAGO GABRIC
                            61# IBRAHIMA YATTARA #11
                            13# Steve Nash
                            10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Ben de bugün galip geleceğimizi düşünüyorum, 8 sayının üstünde fark yapabilir miyiz işte ondan şüpheliyim...

Yorum

• Bu akşamki maçı bize yetecek farkla alırsak grup birincisi olma şansımız çok artar. Bu grupta her takımın çıkma şansının olması zorluk derecesi yüksek maçların oynanmasıne neden oluyor...

Bu grubu lider bitirirsek önümüz açık...
                                BMN|KOCAELİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim