Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Efes Pilsen Lider Olmus haha
    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• maroussi-80
      panathınaıkos-78

maccabi electra-81
      real madrid -76

cibona -75
      caja laboral-78

paztizan-67
      barcelona-66

zalgrıs kaunas-63
      cska -68

unıaja malaga-50
      prokom -70

olimpiakos-87
      khımkı -69

efes pilsen 88
      siena -78

Yorum

• İlk olarak Can Çınar tarafından gönderildi
        Efes, Siena karşsında 3,5 periyot harikaydı.Kasun'u geldiğinden beri ilk defa böyle gördüm.Kaya zaten müthiş.Ergin Ataman ilk defa uzun süre 3 kısa 2 uzun oynadı ve takım çok iyiydi.İnşallah şu 4 kısa olayını biraz azaltır.Nachbar kendine gelmeye başlamış.Igor da öyle...

Maccabi en dişimize göre rakip.Nokia Arena'da son topa kalacak bir maç bekliyorum haftaya.Maccabi ve Real'i içerde kesinlikle yenmeliyiz.Eğer şansımız da yanımızda olursa son maçta İtalya'ya liderlik için bile gidebiliriz.Ama normal sezonu düşününce bu gruptan çıkmak bile harika bir iş olur.Real maçından sonra biraz olsun rahatlamıştım.Saolsun takım beni yanıltmadı Siena maçında
        Öncelikle aramıza hoşgeldin.Bir basketbol sever olarak aramıza basketbolu da seven birinin katılmasına çok sevindim.Yazdıklarına katılıyorum .Deplasmanda alacağımız bir Maccabi galibiyeti bize Final 8'i getirir diye düşünüyorum.
        En son Osman Yavuz tarafından düzenlendi; 05.02.2010, 00:37.
        Colmandante

Yorum

• Partizan Bize Ders Olsun

2.5 milyon Euro’luk Partizan, Panathinaikos ve Barcelona’yı yenip harikalar yarattı

Oysa 16 milyon Euro bütçesi olan F.Bahçe Top-16’ya kalamadı. Efes de 18 milyonluk kadrosu ile idare etti. İşte örnek bir hikâye:

EFES Pilsen, Siena karşısında sezonun; belki de son 5 yılın en iyi performansıyla galibiyete ulaşırken, Avrupa’da küçük bütçeli bir takım büyük işlere imza atmaya devam ediyor. Bu takım Sırbistan basketbol ekolünün en güçlü temsilcisi Partizan...

ANCAK yeni milenyumun mevcut ekonomik şartlarıyla artık sadece dünya ve Avrupa yıldızlarının çıkış noktası olarak kalabilen Partizan yıllardır o kısıtlı imkânlarıyla Avrupa devilerini yeniyor. Bu sezonsa toplam bütçesi 2.5 milyon Euro olan Partizan sırasıyla Olympiakos, Efes Pilsen, Panathinaikos ve son olarak da bu yılın ’yenilmez armada’sı Barcelona’yı mağlup etmeyi (Uzatmada 67-66) başardı. Son iki galibiyette Eurolig MVP’si Alexander Mariç de sakatlığı nedeniyle oynamıyordu bile.

ETKİLEYİCİ olmadıysa Belgrad ekibinin yendiği takımların bir de bütçelerini sıralayalım: Olympiakos 43, Efes Pilsen 18, Panathinaikos 25 ve Barcelona ise 32 milyon Euro... Yani paranın satın alamadığı galibiyetler için Partizan yetti.

YILLARDIR ekonomik olarak kendinden daha kuvvetli takımlara daha maç başlamadan teslim bayrağı açan F.Bahçe Ülker’e örnek nitelikte bir direnç...

ASLAN PAYI KOÇUN

TABİİ bu mucizenin bir de sahibi var: Koç Dusko Vujoseviç... Vujoseviç’li Partizan, son 4 yıldır aralıksız ’top 16’da -ikisinde de son 8’e kaldı.- Dahası bunu başaran en genç takım unvanı da onlara ait. Takım yapısına bakıldığında da Avrupa’da tutunamayan tecrübeli oyuncularla gençlerin bir karışımı göze çarpıyor. Kecman, Rasiç, Vranes Efes’te kısa dönemlerde de olsa şanslarını deneyip başarılı olamayan isimler. Bo McCalebb ise son yılını Beko Basketbol Ligi’nde Mersin BŞB. formasıyla geçirmişti. Diğer isimlerse 20 yaş ortalamalı, şimdilik isimleri fazla bilinmeyen geleceğin yıldızları...

VUJOSEVIC’İN sistemi, her yıl benzeri yıldızları Avrupa basketboluna katıyor, buna rağmen güç kaybetmeden de yoluna devam edebiliyor. Pionir Arena’daki tüm maçlarda içeri adım attığında herkesin -yöneticiler ve televizyon yorumcuları dahil- tüm oyunculardan fazla onu alkışlamasının esas nedeni de bu... Bizde ise takımına şampiyonluk kazandıran koçların görevden alındığı, altyapıya yatırımın ’NBA’ye adam mı yetiştireceğiz’ diyerek kısıtlandığı, her yıl takımların silbaştan kurulduğu bir sistem var. O da sistem, bizimki de... Hangisi sorunlu acaba?

ADNAN ONARAN l VATAN

Yorum

• maccabi -efespislen maçı skytürk de 21 00 de

Yorum

• Yarin mac ben bugun zannediyordum

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                maccabi -efespislen maçı skytürk de 21 00 de
                evet perşembe maç

Yorum

• CSKA 77 - Prokom 61

son 4:11
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• cska 84 -73 prokom

Sasha Kaun 18 sayı, 10 ribaunt, 5 blok ve V. Khryapa 13 sayı, 5 ribaunt, 5 asist, 3blokla oynadı.

Prokom'daysa Q. Woods 16 s, 5 r, 5 a ve D. Logan 15 s, 6r, 4 a yaptı.
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• geçen hafta prokom büyük süpriz yapmıştı

Yorum

• Unicaja ve CSKA'yla içerde oynayacak Prokom. Avantajı var.

Yorum

• prokom zor bir gruba düsmüs ama cikabilir

Yorum

• Az önce biten karşılaşmada Olympiakos zorlandığı maçta Cibona'yı 78-75 mağlup etti.
                            Colmandante

Yorum

• Efes eğer gruptan çıkarsa çapraz eşleşmede Barcelona veya Panathinaikos'u bekliyorduk.Partizan'ın her iki takımıda yenmesi çok iyi oldu Gruptan çıkıp çapraz eşleşmede Partizan'la eşleşirsek final-four'a kalabiliriz.Normal sezonda Partizan'ı içerde yenip, dışarda son topta yenilmiştik ve o en kötü halimizdi..

Eğer Nokia Arena'da kazanırsak çok büyük avantaj yakalarız.Real Madrid'i içerde yenmek çok zor değil.Bir deplasman galibiyeti bizi çeyrek finale çıkarır
                              33# DRAGO GABRIC
                              61# IBRAHIMA YATTARA #11
                              13# Steve Nash
                              10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• En önemli maçımız bu maç.Maçı alırsak bana göre Final 8'deyiz.Abartmıyorum.Kaybedersek de çok bir şey kaybetmeyiz.Bu grupta herkes 3 galibiyetle bitirebilir.Onun için yenilirken bile en az farkla kaybetmeliyiz.Ben yarın kazanabileceğimizi düşünüyorum.Maccabi'nin Anthony Parker'lı, Nikola Vujcic'li, Yotam Halperin'li , Derek Sharp'lı, Maceo Baston'lı, Sarunas Jasikevicius'lu kadrosu yok.O kadrodan kalan tek isim efsane koç Pini Gerson.

En büyük skor gücü dengesiz Alan Anderson.Dengesiz gününe gelirse ki bence Smith onu sıkı tutacaktır.Bu arada Bluthental'ın üçlüklerine dikkat.
                                Colmandante

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim