Efes çok kötüydü.Nachbar,Santiago,Thornton ,Rakocevic iyi değildi.Kısaca maçı kazandırabilecek yabancılar iyi değildi.Nachbar'dan daha iyi şeyler bekliyordum ama beklenilen düzeyde değildi.Kötü oldu bu maç.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Turkish Airlines Euroleague
Daraltma
X
-
fak 16 sayidan 11 indirmisken,
Rakocevic'in ofans faulü, ve daha sonra kacidigimiz sut yenilgimizi belirlemisti.
cok kötüydük, yakismadi Efes'e.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
aynı skor ilginç hakkeden ayrıca buraya yazmanda ilginçİlk olarak TheRapZoNe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 sene önce deplasmandaki maçta salondaydım ve maçı Efes 77-70 kazanmıştı.Umarım bu maçtada galip gelir ve Avrupa Ligine iyi bir başlangıç yapar.
Yorum
-
Efes çok kötüydü kadro süper ama ayon yok inşallah düzelirler artık bu sene final oynamak gerekiyor..
Yorum
-
İki sezon önceki David Blatt dönemi basketbolü hatırlattı dün geceki performans.Ürktüm.
Birebir çembere gitmeye çalışan ama iyi gömülen savunmaya takılan kısalar ve etkisiz,güçsüz uzunlar.Geçen seneki etkili ikili oyunlardan eser yoktu.Hakkını verelim Rytas iyi savunma yaptı.Bizse çok boş atış verdik.Yine hakkını verelim bayağı yüzdeli soktular özellikle bence maçın kırılma zamanı olan 3.çeyrek.Birazda küçümsedik galibai Rytas kadrosunda ne bir yıldız ne de ismi duyulan bir oyuncu vardı.Neyse ders olsun diyelim kadro kalitesi ile Efes bu grubun hala favorisi Olmpiakosla birlikte.Ama dün akşamki gibi takım olma becerisi eksşik olursa özellikle deplasmanda mağlubiyet alırız.ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
bir volkan aydın bir ufuk sarıca şartİlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEfes kendi ekolünü terkettiği müddetçe göreceksiniz başarılı olamayacak...Türkiyede şampiyon olabilirler belki ama euroligde final four hayal bence!! ekolden kastım kendi yetiştirdikleri oyunculardan vazgeçmeleri çok fazla yabancı oyuncu almalarıdır...
Yorum
-
Açıkçası o kadar kötü oyuna rağmen maç 7 sayı farkla bittiğine göre demek ki Efes Pilsen oyuncuları yürümek ve rakibi izlemek yerine biraz daha hırslı oynasaydı maçı alacaktı.Aynı oyunu oynarsalar bu grupta kimseyi yenemezler. Maçta hiç bir oyuncu iyi değildi desek yeridir. Rytas ise 2 yıl önceki maçın rövanşını aynı skor ve galibiyetle almış oldu.Böyle hırslı oynadıkları sürece Siemens Arenada çok can daha yakarlar..
Yorum
-
İLk çeyrek rakibin nerdeyse tüm uzunları faul problemine girmişken içerden oynama yerine sürekli zorlama üçlük atışı atarsan yenilgi kaçınılmaz oluyor haliyle. ERgin ataman gene eurolige kötü başladı inşallah iyi bitirir ama kadrodan çok ümitliyim ama ergin atamandan hayırsadist trabzonsporun mazoşist yaptığı taraftarı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum