İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Turkish Airlines Euroleague
Daraltma
X
-
Hapoel Tel Aviv, 2,5 yıl için 11 milyon dolar teklif etmiş. Davis'in menajeri de bu teklifi Fenerbahçe'ye götürüp, "siz de 12 verin size gelelim" demiş. Fenerbahçe'nin mevcut teklifi 9 milyon dolar. NHD'ye ne kadar ihtiyaçları var tartışılır.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Dün Barcelona'daymış Davis.
Panathinaikos da Sariç'i alır artık.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
NBA'de vergi dahil 2 M kazandı. Burada (Türkiye için söylüyorum) vergi hariç net 5 Milyon mu?İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Hapoel Tel Aviv, 2,5 yıl için 11 milyon dolar teklif etmiş. Davis'in menajeri de bu teklifi Fenerbahçe'ye götürüp, "siz de 12 verin size gelelim" demiş. Fenerbahçe'nin mevcut teklifi 9 milyon dolar. NHD'ye ne kadar ihtiyaçları var tartışılır.
Panathinaikos da Sariç'i alır artık.
Yorum yok!
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Trey Lyles, sözleşme uzatmak için yıllık 5,5 milyon avro istiyormuş Real Madrid'den (buna vergi dahil mi bilmiyorum). Biraz da Hapoel, Dubai, Panathinaikos gibi takımların verdiği abartılı sözleşmeler neden oluyor bunlara. Gelecek sezon işler daha da kızışacak muhtemelen. Bizim takımlarımızın izleyeceği yolu merak ediyorum.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
NBA'de vergi dahil 2 M kazandı. Burada (Türkiye için söylüyorum) vergi hariç net 5 Milyon mu?
Yorum yok!
THT mesela... Şimdiden bütün EL takımlarının radarında. Bu sezonki performansıyla NBA'e geri dönüp, ertesi sezon tıpkı NHD gibi sıkı bir sözleşmeyle EL yaparsa şaşırmamak lazım.
Buna bir dipnot ekleyeyim: Hezonja'nın 4,7 milyon avro aldığı bir takımda Trey Lyles olsam, ben de en az onun kadar yıllık ücret isterdim.En son adiloş bebe tarafından düzenlendi; 6 gün önce.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
Yılan hikayesine dönen NHD transferi PAO lehine tamamlandı. PAO, yine bir oyuncuyu sırf rakipleri almasın diye abartılı yıllık ücretlerle kadrosuna kattı. Bunun trajik olması bir yana, günlerdir NHD'yi kendileri için bir basketbol ilahına döndüren fenerbahçelilerin hayal kırıklıklarını izlemek de işin eğlenceli kısmı oldu.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
- Beğen 1
Yorum
-
Geçen sezon Nigel Hayes'in .5 kala yaptığı faulle kaybedip dün akşam Baldwin'in dengesiz buzzer beaterıyşa kazandılar. Maçın başında Nunn'ın kaçırdığı smaç, top kayıpları, verdikleri hücum ribaundları sinyaldi. Son topları ısrarla kısalardan oynayıp ya airball attı ya blok yedi PAO. Fb iyi bir galibiyet aldı.
Bizim onları yenmemiz, büyük olaydı. Hakkı kadar konuşmadık.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum