Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Transfer piyasası hareketli. İlgimi çeken dedikodular:

Guduriç-PAO
    TJ Shorts-PAO
    Micic-Fenerbahçe
    Elijah-Hapoel Tel Aviv
    Dubai-Kabengele (Tamam gibi)
    Edwards-Efes
    İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
    Karl Marx
    анархія-мама

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Transfer piyasası hareketli. İlgimi çeken dedikodular:

Guduriç-PAO
      TJ Shorts-PAO
      Micic-Fenerbahçe
      Elijah-Hapoel Tel Aviv
      Edwards-Efes
      PAO bu kadar Guardı ne yapacak?

Elinde Nunn var Sloukas var, üstüne de TJ ve Guduriç. Lorenzo'yu saymadım çünkü muhtemelen bu yıl ayrılacak.

Yalnız TJ alıyorsa Nunn'ı Efese verse bari
      Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Elinde Nunn var Sloukas var, üstüne de TJ ve Guduriç. Lorenzo'yu saymadım çünkü muhtemelen bu yıl ayrılacak.

Efes için Donta Hall, Hoard ve Fracisco'yu duydum.

Eğer;
        * Willis, Oturu, Bryant, Beaubois, Nwora devam etmeyecekse,
        * D. Thompson'ın iki milyonun üstündeki kontratından çıkacaklarsa,
        * Yaş ve sakatlık riskine rağmen Larkin liderliğinde devam edeceklerse

Sözleşmesi bitenlerden Moneke - Cordinier - Nedovic - J. Anderson ve Musa'yı düşünebilir Efes.
        En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 30.05.2025, 14:17.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Efes için Donta Hall, Hoard ve Fracisco'yu duydum.

Eğer;
          * Willis, Oturu, Bryant, Beaubois, Nwora devam etmeyecekse,
          * D. Thompson'ın iki milyonun üstündeki kontratından çıkacaklarsa,
          * Yaş ve sakatlık riskine rağmen Larkin liderliğinde devam edeceklerse

Sözleşmesi bitenlerden Moneke - Cordinier - Nedovic - J. Anderson ve Musa'yı düşünebilir Efes.
          Reis yeni sezonda Koç kim olacak? Banchi ile devam mı?
          Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

Reis yeni sezonda Koç kim olacak? Banchi ile devam mı?
            Büyük ihtimalle Kokoskov olacak.
            En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 30.05.2025, 19:56.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Nunn'ın NBA çıkışı, Sloukas'ın yaşı, Brown'ın ayrılacak olması derken mecbur bolca guard ismi duyuyoruz piyasada. Ama biri olursa diğeri olmaz bence. Yani TJ olursa, Guduriç rafa kalkabilir.
              Karl Marx
              анархія-мама

Yorum

Transfer piyasası hareketli. İlgimi çeken dedikodular:

Guduriç-PAO
                TJ Shorts-PAO
                Micic-Fenerbahçe
                Elijah-Hapoel Tel Aviv
                Edwards-Efes
                Nigel William Goss -> Zalgiris

Yorum

• Boştaki EL oyuncularının listesi:

Già al lavoro sul mercato per la prossima stagione le società di EuroLeague mentre si attende di capire se ci sarà o meno l'espansione a 20 club dalla prossima stagione....

Yorum

• Geçenlerde bir sosyal medya içeriğinde Dubai'nin ligin favorilerinden biri olduğu bir sıralama paylaşıldı. Çok takip edemediğimden, bir bakayım dedim kimleri almışlar diye. Önce gönderdiklerine baktım. Ahmet Düverioğlu, Jerry Boutsiele, Jacory Williams, Leon Radoseviç ve Issiah Taylor'u takımdan göndermişler. Bence, tamamı mantıklı tercihler. Bu oyunculardan hiçbiri Euroleague temposunu kaldırabilecek düzeyde değil. Zaten Ahmet Esenler'e, Williams Maroussi'ye, Boutsiele Buducnost'a gitmiş.

Gelen oyunculara baktığımızda, genellikle Eurolegue tecrübesi olan oyunculara gitmişler. Avramoviç, Petrusev, Dzanan Musa, Mam Jaiteh, Dwayne Bacon gibi isimler dikkat çekiyor. Bunların yanında; Kenan Kamenjas, Kabengele ve McKinley Wright IV gibi ilk Euroleague tecrübesini yaşayacak olan oyuncular da var.

Totalde baktığımızda, atletizmi yüksek oyuncularla birlikte saf şutörler, sert uzunlar ve yaratıcı kısalar bir arada görülüyor. Benim beşim şöyle olurdu bu kadroda:

PG: Nate Mason
                    SG: Klemen Prepeliç
                    SF: Dzanan Musa
                    PF: Davis Bertans
                    C: Mam Jaiteh

Bana sorarsanız Euroleague için hâlâ çok yeterli bir kadro olduğunu düşünmüyorum. Yani gözüm kapalı ilk ikiye yazmam asla. Bir kere Euroleague için elit seviye yönlendirici eksiği var. Evet, skor potansiyeli çok yüksek ama savunma bütünlüğü zayıf gibi duruyor. Şu haliyle, 9-11. sıra civarında dolaşır.​
                    Karl Marx
                    анархія-мама

Yorum

• Hapoel Tel Aviv, transferde de yılın dikkat çeken takımlarından biri oldu. Mesela, dün Dubai için yazdığım elit oyun kurucu eksikliği sorununu yaşamayacak takımlardan biri Hapoel. PG olarak Chris Jones elit bir PnR oynayıcı. İkinci oyun kurucu Tyler Ennis. 1-2 kombosu olarak kullan ve tempolu yapıda parkeye sür. Yam Madar var savunması olan guard olarak. Topa baskı yapsın bol bol. Tam, bir koçun hayali olabilecek guard rotasyonu bence.

Micic transferi piyasayı salladı zaten. Saha vizyonu, karar vericilik, bireysel yaratıcılık falan derken komple paket bir oyuncu olduğuna çok yakından şahidiz zaten. Antonio Blakaney var. Ritme girdiğinde durdurulması en zor oyunculardan biri. Efes'ten Elijah Bryant'ı aldılar. Onu da yakından tanıyoruz zaten. Oturu da keza öyle. Bence, zamanla Motley'i rotasyona atıp kendisi ilk beşe girer.

Hapoel, F4 yaparsa şaşırmam. Ancak gün sonunda bu takımın Euroleague'de yer alıyor olması, Rus takımlarına gösterilen negatif etkinin ne kadar güçlü olduğunu ortaya koyuyor. İç saha avantajı olmayacak, belki bu bir dezavantaj olabilir.
                      Karl Marx
                      анархія-мама

Yorum

Geçenlerde bir sosyal medya içeriğinde Dubai'nin ligin favorilerinden biri olduğu bir sıralama paylaşıldı. Çok takip edemediğimden, bir bakayım dedim kimleri almışlar diye. Önce gönderdiklerine baktım. Ahmet Düverioğlu, Jerry Boutsiele, Jacory Williams, Leon Radoseviç ve Issiah Taylor'u takımdan göndermişler. Bence, tamamı mantıklı tercihler. Bu oyunculardan hiçbiri Euroleague temposunu kaldırabilecek düzeyde değil. Zaten Ahmet Esenler'e, Williams Maroussi'ye, Boutsiele Buducnost'a gitmiş.

Gelen oyunculara baktığımızda, genellikle Eurolegue tecrübesi olan oyunculara gitmişler. Avramoviç, Petrusev, Dzanan Musa, Mam Jaiteh, Dwayne Bacon gibi isimler dikkat çekiyor. Bunların yanında; Kenan Kamenjas, Kabengele ve McKinley Wright IV gibi ilk Euroleague tecrübesini yaşayacak olan oyuncular da var.

Totalde baktığımızda, atletizmi yüksek oyuncularla birlikte saf şutörler, sert uzunlar ve yaratıcı kısalar bir arada görülüyor. Benim beşim şöyle olurdu bu kadroda:

Bana sorarsanız Euroleague için hâlâ çok yeterli bir kadro olduğunu düşünmüyorum. Yani gözüm kapalı ilk ikiye yazmam asla. Bir kere Euroleague için elit seviye yönlendirici eksiği var. Evet, skor potansiyeli çok yüksek ama savunma bütünlüğü zayıf gibi duruyor. Şu haliyle, 9-11. sıra civarında dolaşır.​
                        Bir menajer düşünün, EL organizasyonunu parmağında oynatsın. Takım kurdursun, GM ve koç getirsin, oyuncu göndersin, takımı coğrafyadan bağımsız ve alakasız Adriyatik Ligi'nde oynatsın... Sırf sermayedar / finansör bulunuyor diye Avrupa Basketbolunun en üst organizasyonu dizayn edilsin.

CSKA, Zenit, Kuban gibi gerçek basketbol takımlarını çökerttiler. Şimdi Dubai, Hapoel ile oynasınlar.

Bu herifin kapısında yatmadığı için D. Ivanovic Hocamı bir kere daha kutlarım.

Yorum

• EFES KADROSU

PG: Larkin - Babb - Şehmus SG: Loyd - Beaubois - Mutaf
                          SF: Cordinier - Dozier - Erkan
                          PF: Smits - Ercan - Swider - Burak
                          C: Papagiannis - Jones - Dessert - Poirier*

On iki yabancı...

Yorum

• Sezonun en geniş rotasyonlarından biri Panathinaikos'un. Geçen yılın en flaş isimlerinden biri olan TJ Shorts, Euroleague'de kalitesini ispat etmiş Nunn, harika bir Eurobasket geçirmiş Cedi, fiziksel olarak düşüşte olsa bile clutch anların adamı olan Sloukas, bu ligin bug'ını bulan Lessort ve tabii ki Ergin Ataman gibi bir koç...

Bu kadro, kağıt üzerinde çok fazla şey vadediyor. Ama eksikleri de var: Juancho Hernangomez. Benim pek tuttuğum bir oyuncu değil. İlk sezonunda beklentilerin çok altında kalmış, geçtiğimiz yıl biraz kıpırtı gösterince iki yıllık yeni sözleşmeyi kapmıştı. Ben olsam uzatmazdım açık konuşayım. Çünkü Cedi / Hernangomez'in varlığı, Lessort'un üzerine ekstra bir yük bindiriyor savunmada. Onun yerine Shengelia alınsaydı, Juancho gibi “ben de top isterim” tarzı bir PF yerine, Post-up oynayabilen, gerektiğinde pas çıkarabilen, sertliğiyle Lessort’u destekleyen, ama şutu da tehdit olan bir uzun forvet takımı daha “tamamlanmış” yapardı. Bu takımda topla marifetli çok isim var zaten.

TJ + Nunn'ın sahada olduğu dakikalarda savunma yönünü sağlamlaştırmak için 3 numarada mutlaka Cedi / Grigonis, 4 numarada Mitoglou, 5’te Lessort kullanılır. Bu beş 30 dakika oynamaz, ama 7–10 dakikalık sekanslarda 10-2, 7-0 gibi setler için sahaya sürülür. Bu beşin sahada kaldığı her fazla dakika, geri dönüşlerde sıkıntı yaratır PAO'ya. Bu nedenle, Ergin Hoca, Efes'teki Micic+Larkin kullanımını, PAO'da Nunn + Sloukas üzerinden kullanmaya devam eder. ​
                            Karl Marx
                            анархія-мама

Yorum

Geçenlerde bir sosyal medya içeriğinde Dubai'nin ligin favorilerinden biri olduğu bir sıralama paylaşıldı. Çok takip edemediğimden, bir bakayım dedim kimleri almışlar diye. Önce gönderdiklerine baktım. Ahmet Düverioğlu, Jerry Boutsiele, Jacory Williams, Leon Radoseviç ve Issiah Taylor'u takımdan göndermişler. Bence, tamamı mantıklı tercihler. Bu oyunculardan hiçbiri Euroleague temposunu kaldırabilecek düzeyde değil. Zaten Ahmet Esenler'e, Williams Maroussi'ye, Boutsiele Buducnost'a gitmiş.

Dubai, Sertaç Şanlı'yla anlaşmak üzereymiş.
                              Karl Marx
                              анархія-мама

Yorum

Dubai, Sertaç Şanlı'yla anlaşmak üzereymiş.
                                Jaiteh'in sakatlığından dolayı pivot arıyorlardı. Jaiteh, bu sezonu kaçırakmış.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim