Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dün Efes taraftarını linçliyordu yorumcular, seni buralara getiren koça neler dedin vs diye. Yani o koç bugün rakip olarak eski takımım, efendi olayım demiyor profesyonel davranıyorsa, taraftardan neden vefa bekleniyor anlamıyorum. Dün dünde kaldı. O tezahüratı yapan fbli diyorlar hatta, taraftar eski hocasından öğrendiği şeyi yapıyor sadece
    Oldu da, Efes Atina'da kazanırsa, taraftarı eleştirenler şunu mu diyecek:

"Efes F4'a kalıp ayıp etti. İki kupa kazandıran koçun takımı elenir mi hiç?"

Zırva...

Favori PAO'dur. Efes, iki maç alıp iyi iş çıkardı.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Dün Efes taraftarını linçliyordu yorumcular, seni buralara getiren koça neler dedin vs diye. Yani o koç bugün rakip olarak eski takımım, efendi olayım demiyor profesyonel davranıyorsa, taraftardan neden vefa bekleniyor anlamıyorum. Dün dünde kaldı. O tezahüratı yapan fbli diyorlar hatta, taraftar eski hocasından öğrendiği şeyi yapıyor sadece
      O yorumcuların çoğu Efes koçuyken her fırsatta Ataman'ı eleştiriyorlardı.Şimdi Ataman'cı oldular.

Sebebi kuşspor'un tek rakibinin Efes olması.30 yıldır tek dertleri Efes.
      DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• İlk yarı 41-30.
        ( ゚д゚)

Yorum

• Üçüncü çeyrek. 53-46.
          ( ゚д゚)

Yorum

• 23 sayıdan geri dönüyorduk az kala ama adam akıllı hücum edemedik ve sürekli hücum ribandu verdik, çok kötü bir son maç oldu.
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

• Nerelerden döndü Efes ama 4. çeyrekte en kritik anlarda 2 defa 0/2 serbest atış yakışmadı.

larkin hiç etki edemedi, dj bilmem ne maçın sonunda patladı. geri dönülebilirdi. yazık oldu.

( ゚д゚)

Yorum

• Larkin kritik 3lükle geri dönüsü fitillemisti ama olmadi...
                Cedi yurolig kariyer rekoru kirdi, maçin yildizi, Nunn falan berbatken eger o da kötü olsaydi sloukas mloukas yetmezdi Efes alirdi turu

Tur ztn 3.maçta gitti, o maçi alsalardi 4.maça gidecektim Istanbul'daydim...

Cedi millî takimda böyle oynamasin da sövmekten beter edeyim onu, Fransa maçi hâla aklimda, essek herif

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Larkin kritik 3lükle geri dönüsü fitillemisti ama olmadi...
                  Cedi yurolig kariyer rekoru kirdi, maçin yildizi, Nunn falan berbatken eger o da kötü olsaydi sloukas mloukas yetmezdi Efes alirdi turu

Tur ztn 3.maçta gitti, o maçi alsalardi 4.maça gidecektim Istanbul'daydim...

Cedi millî takimda böyle oynamasin da sövmekten beter edeyim onu, Fransa maçi hâla aklimda, essek herif
                  maç ilk periyotta bitti diyor herkes izleyemedim, cedi orada ulti atmış. zaten maçın başı ve sonunda var, kalanında pek yok gibiydi.
                  ( ゚д゚)

Yorum

maç ilk periyotta bitti diyor herkes izleyemedim, cedi orada ulti atmış. zaten maçın başı ve sonunda var, kalanında pek yok gibiydi.
                    full maç etkili olmak ztn çok zor, ilk yariyi izlemedim ama ilk çeyrekte +23 fark olusmus, devreye -11 farka inmesi iyi olmus Efes için... bence tur ztn 3.maçta gitti net olarak

Yorum

• TJ Shorts için masadaki en güçlü takım PAO imiş. Güncel PAO kadrosunu baz alarak söylemek gerekirse, Euroleague'in en etkili roll-man'lerinden biri olan Lessort ile yakalayabilecekleri uyum şimdiden heyecanlandırıyor beni. Sloukas'la birlikte, Ergin Ataman'ın Efesli yıllarındaki Micic-Larkin ikilisine en yakın ikili olurlar bu arada. Sloukas, düşük tempoda setleri yöneten guard, TJ ise hızlı karar alan, açık alanı kullanan, penetre eden oyuncu.
                      İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                      Karl Marx
                      анархія-мама

Yorum

• Geçen hafta burada değildim. Efes'in kaybetmesine üzüldüm. PAO iyi bir savunma kurguladı, bunu kabul etmek lazım. Efes'te Larkin, aldığı ücretin altında bir sezon geçirdi. Bryant'ın en çok top kullanan oyuncu olduğu takımın F4 yapması mümkün değil. Beaubois'nın eksikliği önemliydi tabii.

Efes'in üç ve dört numaradan aldığı katkı sınırlı oldu. Nwora iyi bir sabit şutör. Topu yere vurunca, sonuç alması çok zor. Stanley tutmadı, benim için hayal kırıklığı. Wilis'in şutynu aramadılar. Ercan'ın beğenini çok ama bir artının ardından iki eksi yazıyor. Ayakta kalan sadece Smits.

Son maçtaki Panathinaikos savunmasını anlatan şu videoyu öneririm:

*

Monaco'nun yaptığını şöyle özetleyeyim:

Dört yıldır Euroleague'de yer alıyorlar.
                        Dört yılda iki defa F4 yaptı.
                        Her sezon play-off oynadı.
                        Serilerin hepsi (Turu geçse de geçemese de) 3-2 bitti. Kaybetseler bile beşinci maçı gördüler.
                        Mike James'in etrafında modern bir yapı inşa ettiler.
                        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Geçen hafta burada değildim. Efes'in kaybetmesine üzüldüm. PAO iyi bir savunma kurguladı, bunu kabul etmek lazım. Efes'te Larkin, aldığı ücretin altında bir sezon geçirdi. Bryant'ın en çok top kullanan oyuncu olduğu takımın F4 yapması mümkün değil. Beaubois'nın eksikliği önemliydi tabii.

Efes'in üç ve dört numaradan aldığı katkı sınırlı oldu. Nwora iyi bir sabit şutör. Topu yere vurunca, sonuç alması çok zor. Stanley tutmadı, benim için hayal kırıklığı. Wilis'in şutynu aramadılar. Ercan'ın beğenini çok ama bir artının ardından iki eksi yazıyor. Ayakta kalan sadece Smits.

Son maçtaki Panathinaikos savunmasını anlatan şu videoyu öneririm:

*

Serilerin hepsi (Turu geçse de geçemese de) 3-2 bitti. Kaybetseler bile beşinci maçı gördüler.
                          Monaco konusunda Spanoulis'in hakkını vermek lazım. Obradoviç'e kıyasla Mike James'e daha fazla özgürlük tanıması, Papagiannis'ten daha fazla ve verimli yararlanabilmesi, genç oyuncuların üzerinde etkisi derken hak edilmiş bir F4 yaptılar. Aslında, oyunculuk döneminde neleri yapmayı seviyorsa, takımına da onları aşılmaya çalışmış. Örneğin, Olympiakos'ta ghost screen ile çok üçlüğünü izlemişizdir. Monaco'da da bunu Okobo&Diallo ikilisi üzerinden güzel kurguladı.

Şimdi, kaderin cilvesi diyebileceğimiz bir eşleşmeyle efsanesi olduğu Olympiakos'a karşı mücadele edecek. Olympiakos'un kupayı son kazandığı yıl, Spanoulis, kupayı getiren adam olmuştu. Bakalım bu defa da alan adam mı olacak...
                          İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                          Karl Marx
                          анархія-мама

Yorum

• Geçenlerde Urbonas'ın, bugünse Sportando'nun iddiasına göre yeni sezon yirmi takımla oynanacakmış.

ALBA yok. Yerine Eurocup şampiyonu Hapoel TA, sermaye sahibi Dubai ve ACB'nin bastırmasıyla Valencia geliyor.

Ligin katılımcılarının brlirlenmesindeki düzensizlik, EL'nin prestijini olumsuz etkiliyor. Rakibi olmadığı için kimse ses çıkarmıyor.

Yorum

• 2025 Sezonu finali

Fb - Monaco

Yorum

• Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim