Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk çeyrek 27-17 ile 10 sayı geridesin, ikinci çeyreğe Rıdvan-Bobua-Nwora-Smits-Oturu beşiyle başlıyorsun ve skor 41-19 olana kadar da mola almadan izliyorsun.

Hadi oradan.

..........

Zalgiris sezon ortası Loonie Walker'ı aldı,Efes'te Hollatz bugün ilk beş çıktı.

Sosyal medya tabiriyle "fıkra bu kadar"
    En son Larking tarafından düzenlendi; 05.12.2024, 22:08.
    DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Efes'in koçsuz ikinci sezonu... İyi insan, iyi asistan olabilir; head coachluk konusunu play-in maçında kapatmıştım. O günden beri Efes yönetiminin sabrına mı desem körlüğüne mi, şaşıyorum.

İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Efes'in Baskonia ile oynadığı maçta en son izledim.O maçı da hücum anlamında iyi oynamıştı,Efes savunmasını çok zorlamıştı.Çembere rahat giden,şutu olan, hücumda fark yaratabilecek bir oyuncu.Ama bana direkt Clyburn'ü htaırlattı.Hem oyun tarzı hem takım içi dengeler açısından bence soru işareti. Thompson böyle devam ederse,Larkin sağlıklı olur ve prime dönemimin yarısı kadar oynarsa Efes hücumda sorun yaşamaz.3 numara pozisyonunun oyunun her iki tarafında istikrarsızlığı dışında takım kimyası açısından çok sorunlu bir durum olmadığını düşünüyorum. Moneke buraya olmayan bir sorun getirebilir mi acaba?Akıllar hep Micic-Larkin-Clyburn ile PO bile yapamamaya gidiyor.
      Clyburn gibi olmaz. O bile bile ladesti. Bence Efes'in öncelikli ihtiyacı 4 nunara değil. Ancak Moneke bir fırsat. Ona gelene kadar üstte yazdığım gibi, takımın bir koçu olsa, zaten mevcut kadronun üretkenliği artacak.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Efes'in koçsuz ikinci sezonu... İyi insan, iyi asistan olabilir; head coachluk konusunu play-in maçında kapatmıştım. O günden beri Efes yönetiminin sabrına mı desem körlüğüne mi, şaşıyorum.

Clyburn gibi olmaz. O bile bile ladesti. Bence Efes'in öncelikli ihtiyacı 4 nunara değil. Ancak Moneke bir fırsat. Ona gelene kadar üstte yazdığım gibi, takımın bir koçu olsa, zaten mevcut kadronun üretkenliği artacak.
        Hollatz ile maça neden başlarsın?Loonie Walker savunması için.Adam 3 dakikada çift haneye ulaştı.Bu net koç hatasıdır.Ya sen adamı bu maça,bu göreve hazırlayamadın ya da adam da böyle bir kumaş zaten yok.Bence ikisi de.

Benim İsmail Şenol'a önerim Mijatovic takımı antrene etsin,madem oynamayacak Larkin oyuncu-koç olsun,yardımcı koçluğa da Kruno getirilsin.En azından Larkin'e verilen korkunç paranın bir kısmı da koç bütçesine gitmiş olur.

Yorum

• Paris basketball şampiyon olamazsa adaletsizlik olur. son yıllarda izlediğim en sağlam takımlardan birisi diyebilirim.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Paris basketball şampiyon olamazsa adaletsizlik olur. son yıllarda izlediğim en sağlam takımlardan birisi diyebilirim.
            Evet iyi basketbol oynuyorlar ama hem şampiyon olabileceklerini hem de olamazlarsa adaletsizlik olacağını söyleyebilmek için çok erken.

Geçmiş yıllarda sezona çok iyi başlayıp,sonra PO bile yapamayan takımlar gördük.EL dengeleri çok çabuk değişebiliyor.Bir takım önce Alba'dan 25 sayı fark yiyip,üç gün sonra gidip şampiyonluk adayını deplasmanda yenebiliyor. Ya da üst üste 6 galibiyet sonrası aynı şekilde 5 mağlubiyet alabiliyor.Bütün sezonu aynı ritimde oynamak kolay değil,Mart-Nisan ayını iyi geçirmek ve orada form tutmak önemli. Paris'in durumu ile ilgili Mart ayına doğru daha net konuşabiliriz.

Ayrıca tüm sezonu iyi oynayıp,şampiyonluğu hak edip şampiyon olamayan ya da sezonu vasat geçirip,şampiyon olan takımlar gördük.Final Four'da her şey olabiliyor.2021-2022 sezonunda Efes 6.sıradan PO'ya girdi ve oradan F4'e kalarak şampiyon oldu. 2022-2023 sezonunda Olimpiakos sezonu lider bitirdi,en iyi basketbolu onlar oynuyordu ama şampiyon olamadılar.Bazen şampiyonluğu tek top bile değiştirebiliyor.Öylesine detaylara,o gün neler olup bittiğine bağlı bir şey.Sezonu iyi geçirmenin hiçbir garantisi yok.Ama Paris'in şu ana kadar yaptığı iş EL çaylağı bir takım ve çaylak bir koç için büyük iş.Keyif veriyorlar.
            En son Larking tarafından düzenlendi; 06.12.2024, 13:03.

Yorum

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hollatz ile maça neden başlarsın?Loonie Walker savunması için.Adam 3 dakikada çift haneye ulaştı.Bu net koç hatasıdır.Ya sen adamı bu maça,bu göreve hazırlayamadın ya da adam da böyle bir kumaş zaten yok.Bence ikisi de.

Benim İsmail Şenol'a önerim Mijatovic takımı antrene etsin,madem oynamayacak Larkin oyuncu-koç olsun,yardımcı koçluğa da Kruno getirilsin.En azından Larkin'e verilen korkunç paranın bir kısmı da koç bütçesine gitmiş olur.
              Walker'ı bu kadroda biri savunacaksa, Hollatz'dan önce Stanley var. Hiçbir oyuncuyu kazanamadı. Poirier bile düşüşte. İki sezondur takımın genel havasının, koçlar sebebiyle yüksek olmadığını gözlemliyorum.

Her gün boşa geçiyor Efes için. Amaç ne? Play-in mi? Yine ilk maçta kaybedip tatile çıkmak mı? Bunun için mi ödendi buy outlar? Larkin'in yeni kontratı bunun için miydi? Eski pahalı ve amaçsız Rus takımlarına dönüyor Efes.
              En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 06.12.2024, 18:03.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Waşker bu kadroda biri savunacaksa, Hollatz'dan önce Stanley var. Hiçbir oyuncuyu kazanamadı. Poirier bile düşüşte. İki sezondur takımın genel havasının, koçlar sebebiyle yüksek olmadığını gözlemliyorum.

Her gün boşa geçiyor Efes için. Amaç ne? Play-in mi? Yine ilk maçta kaybedip tatile çıkmak mı? Bunun için mi ödendi buy outlar? Larkin'in yeni kontratı bunun için miydi? Eski pahalı ve amaçsız Rus takımlarına dönüyor Efes.
                Hepsi isabetli tespitler.Eski GM'nin küçük olsun benim olsun kafasında yaptığı işler.Tuncay Bey,Ergin Ataman'ın gittiği gün idari kadroyu da değiştirmeliydi,yapmadı.Ataman öncesi dönemde başarısızlık ve sonrasında başarısızlık.Bunun sorumlusu GM'dir.

İşte Mijatovic tercihi.Herhalde hükmedebileceği bir isim istedi.Oyuncular bazen koç içinde oynar.Bir oyuncu kenara bakınca Mijatovic'i görünce mi yoksa çok yeni koç olmasına rağmen Spanoulis'i görünce mi motive olur.Oyuncularda biliyor kenardakinin koç olmadığını.Koçun bir şekilde karizması olmalı bu seviyede,sen elinde kalem önünü ilikliyorsun, Ergin Ataman ise gömlek,pantolon dağılmış göbek açıkta hakeme doğru koşuyordu.Hakemler işte sana saygı duymuyor,düdükleri ile eziyor seni, Ataman çokça atılmış olsa da buna fazla bulaşmayalım dendiği çok oluyordu.Karizma bu.Obradovic kariyerini bunun üzerine inşa etti özellikle Pao'da. EL koçuysan önce korkuyla karışık saygınlığın olacak.Ya büyük oyunculuktan geleceksin ya da koçlukta başarıların olacak.İşte kimse sallamıyor seni. 90'ların ABDİ İPEKÇİ ortamı da olmayınca rakipler ve hakemler için gül bahçesi oluyor İstanbul deplasmanı.

Larkin'in kontratı.Yıllık 2,5M.Dolardan 2 yıllık kontrat verseydiniz nereye gidecekti.Efes'te bu yaşa kadar 2 yıldan fazla kontrat yapmayan(daha uzun bağlamak istemedi kendisini)oyuncu ile neden 31 yaşında yıllık 4 Milyondan 4 yıllık kontrat yaptınız.Fenere gitmesin diye mi yaptınız.Gitseydi.Emekliliği aldı,1 ay denilen sakatlıktan 2 ay oldu dönmedi.Seszon başında bunun böyle olacağını yazdık,sen bunu göremedin.Herhalde Efes'in parası deniz dedin.

Efes bu sezon iki geri, bir ileri durumdan kurtulamayacak bu belli oldu.Artık bu takıma gerçek bir koç lazım.Bundan sonrası İsmail'e de yazmaya başlar.
                En son Larking tarafından düzenlendi; 06.12.2024, 17:48.

Yorum

• Olimpiakos 60-Paris Basket 80(son 07.06)
                  Olimpiakos 82-Paris Basket 80(son 03.11)
                  Olimpiakos 90-Paris Basket 96(End Of Game)

Ne denilebilir ki.

90'ların Nba Action tabiriyle "I Love This Game"
                  En son Larking tarafından düzenlendi; 07.12.2024, 16:48.

Yorum

• Anadolu Efes’in yeni sportif direktörü İsmail Şenol’un zor kararı… Koç Tomislav Mijatovic ile devam edilmeli mi?

Çok iyi bir değerlendirme olmuş.

Yorum

Anadolu Efes’in yeni sportif direktörü İsmail Şenol’un zor kararı… Koç Tomislav Mijatovic ile devam edilmeli mi?

Çok iyi bir değerlendirme olmuş.
                      Yazı güzel.Ama yazıda bilmediğimiz,değinmediğimiz bir şey yok.

Gotham belediye başkanı olsa ne yapardı bilmem ama Efes'in sportif direktörü olarak geçen her hamlesiz zaman sezonun faturasına onu da ortak eder.

"Hem yoğurdum ekşimesin hem ayranım dökülmesin"kafasında olursa getirildiği makam çok çabuk eleştiriye açılır.Kulüpte geçmişten gelen bir kredisi yok,yapacağı işle ya var olacak ya da koltuktaki ömrü kısa sürecek.Çok zamanı da yok,bir yerden fark yaratmaya başlaması lazım.Maç öncesi sakatlık raporunun yayınlanması ya da iletişimde şeffaflaşılması ile kurtarılacak bir durum yok.Parkede değişim bekleniyor.
                      En son Larking tarafından düzenlendi; 08.12.2024, 10:49.

Yorum

Yazı güzel.Ama yazıda bilmediğimiz,değinmediğimiz bir şey yok.

Gotham belediye başkanı olsa ne yapardı bilmem ama Efes'in sportif direktörü olarak geçen her hamlesiz zaman sezonun faturasına onu da ortak eder.

"Hem yoğurdum ekşimesin hem ayranım dökülmesin"kafasında olursa getirildiği makam çok çabuk eleştiriye açılır.Kulüpte geçmişten gelen bir kredisi yok,yapacağı işle ya var olacak ya da koltuktaki ömrü kısa sürecek.Çok zamanı da yok,bir yerden fark yaratmaya başlaması lazım.Maç öncesi sakatlık raporunun yayınlanması ya da iletişimde şeffaflaşılması ile kurtarılacak bir durum yok.Parkede değişim bekleniyor.
                        Kimseden ses çıkmıyor. Böyle gerçeği yazanlar nadir. Şenol yanlış seçim. Tıpkı geçen seneki koç gibi...

O ki geldi: Koçu değiştirecek(ti).

Ama'sı maması yok.

Yorum

Kimseden ses çıkmıyor. Böyle gerçeği yazanlar nadir. Şenol yanlış seçim. Tıpkı geçen seneki koç gibi...

O ki geldi: Koçu değiştirecek(ti).

Ama'sı maması yok.
                          Bence bunu iki nedenden dolayı yapmıyor ve çok anormal bir gidiş olmadığı sürece yapmayacak gibi görünüyor.

İhtimali daha yüksek olan neden bir değişim yapıp,getirdiği koçun işleri düzeltememesi hatta daha kötüye götürme riskine girmek ve sezonun faturasına ortak olmak istemiyor.Takımı ben kurmadım,koçu ben getirmedim bahanesini cebinde tutmak istiyor.

Diğer ihtimal sezon ortasında koç havuzunun dar olması.Belki kafasında bir koç ya da bir oyun anlayışı vardır ama bu koç ya da bu oyunu oynatacak koçlar boşta değildir.

Akıllı ve hırslı bir yapısı var.Çok plansız,programsız hareket etmek istemiyor.Ama bulunduğu konum acil radikal kararların alınması gerekebilecek bir makam.Tv yöneticiliğinden çok farklı.
                          En son Larking tarafından düzenlendi; 08.12.2024, 11:57.

Yorum

• Paşamız bugün Tofaş maçında yine yok.

İki sezon önce kontratı almış ve iki ay denilen sakatlıktan 5-6 ayda ancak dönebilmişti.

Geçen sezon kontrat sezonuydu neredeyse maç kaçırmadı.

Bu sezon 4 yıllık kontratı aldı bir ay denilen sakatlıktan 3 ay olmak üzere dönemedi.

En başta takım arkadaşlarına ayıp ediyor.
                            En son Larking tarafından düzenlendi; 08.12.2024, 13:55.

Yorum

Bence bunu iki nedenden dolayı yapmıyor ve çok anormal bir gidiş olmadığı sürece yapmayacak gibi görünüyor.

İhtimali daha yüksek olan neden bir değişim yapıp,getirdiği koçun işleri düzeltememesi hatta daha kötüye götürme riskine girmek ve sezonun faturasına ortak olmak istemiyor.Takımı ben kurmadım,koçu ben getirmedim bahanesini cebinde tutmak istiyor.

Diğer ihtimal sezon ortasında koç havuzunun dar olması.Belki kafasında bir koç ya da bir oyun anlayışı vardır ama bu koç ya da bu oyunu oynatacak koçlar boşta değildir.

Akıllı ve hırslı bir yapısı var.Çok plansız,programsız hareket etmek istemiyor.Ama bulunduğu konum acil radikal kararların alınması gerekebilecek bir makam.Tv yöneticiliğinden çok farklı.
                              Mevcut durum, organizasyonu başarıya götürecek mi? Götürecekse eyvallah. Götürmeyecekse, beklemek kayba yakınlaştırır. Bugünün seçeneklerini değerlendirmek, gidişata dur demek lazım. Yöneticilik, seyretmek değildir. Problemi ve sebeplerini doğru tespit etmek, çözüm için karar almaktır.

Şu an TOFAŞ maçını seyrederken sıkıldım gerçekten.

Yorum

• Efes'in son 4 mağlubiyetini aldığı takımlar
                                Tofaş
                                Zalgiris
                                Asvel
                                Paris Basket

Şu liste bile utanıp,başlı başına istifa nedenidir.Benim evim burası diyecek kadar seviyorsan bir zahmet.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim