Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trevion Williams... Purdue'deydi. Fena çocuk değil ama diğer şık Poirier ise hiç düşünmem Fransız'ı alırım. Sertlik, çember koruması, içeride bitiricilik... Dunston'ın kaza öncesi verdiklerini Poirier verir. Acemi faulleri görmezden geliyorum. Hele eğer Oturu devam edecekse, Poirier...
    Bence Oturu kalacak.Öyle de bir hava var.

Uzun rotasyonu Poirier,Oturu,Smits,Ercan ve ? şeklinde olur,eğer bu iki transfer gerçekleşirse. Soru işaretine gelirsek,Willis aslında benim bu sezon performansını beğendiğim bir oyuncu oldu.Ama eğer Smits alınacaksa ikisi çok aynı tarz oyuncu olur.Orayı Mbaye gibi daha atletik bir oyuncuyla tamamlamak gerekir.

Smits tamam ama Poirier işi bana pek olacak gibi gelmiyor.Biraz menajer işi gibi,Madrid'den daha iyi bir sözleşme koparmak için Efes yem olarak kullanılıyor.Madrid'de kalır.
    En son Larking tarafından düzenlendi; 10.05.2024, 17:56.
    DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Uzun rotasyonu Poirier,Oturu,Smits,Ercan ve ? şeklinde olur,eğer bu iki transfer gerçekleşirse. Soru işaretine gelirsek,Willis aslında benim bu sezon performansını beğendiğim bir oyuncu oldu.Ama eğer Smits alınacaksa ikisi çok aynı tarz oyuncu olur.Orayı Mbaye gibi daha atletik bir oyuncuyla tamamlamak gerekir.

Smits tamam ama Poirier işi bana pek olacak gibi gelmiyor.
      Jones gidecek mi?

*

Sakatlandığı Partizan maçında salondaydım. Bence bu yıl ayakta kalan nadir isimlerdendi Willis. Onu Pistons Yaz Ligi ve G League takımından biliyorum. Haluk Yıldırım gibi atıyor çocuk. Kalsın isterim. Fakat dediğiniz gibi atletik bir 4/5 eksiği de göze çarpıyor.
      En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 10.05.2024, 14:40.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Jones gidecek mi?

*

Sakatlandığı Partizan maçında salondaydım. Bence bu yıl ayakta kalan nadir isimlerdendi Willis. Onu Pistons Yaz Ligi ve G League takımından biliyorum. Haluk Yıldırım gibi atıyor çocuk. Kalsın isterim. Fakat dediğiniz gibi atletik bir 4/5 eksiği de göze çarpıyor.
        Jones ile devam edileceğini sanmam.Bu seviyenin oyuncusu değil.Evet çok iyi bir atlet ama oyun bilgisi çok ama çok zayıf.Nerede duracağını bilmiyor pozisyon bilgisi olmadığı için savunmada aksıyor,kolay faul alıyor.Kısıtlı hücum potansiyeli var,şutu zayıf yüzü dönük ancak çembere çok yakın oynayabiliyor.Oturu onun yapacağı şeyleri zaten yapıyor.

Geçtiğimiz sezon başında en büyük hata Mbaye'nin gönderilmesi oldu.Hem atlet hem de şutu olan,oyunun iki yönünü de oynayabilen,oyun bilgisi kuvvetli,çember koruyan idel bir 4,5 oyuncusuydu.Kolay değil bu profilde oyuncu bulmak ama tam da böyle bir oyuncu şart uzun rotasyonu için.
        En son Larking tarafından düzenlendi; 10.05.2024, 17:52.

Yorum

Jones ile devam edileceğini sanmam.Bu seviyenin oyuncusu değil.Evet çok iyi bir atlet ama oyun bilgisi çok ama çok zayıf.Nerede duracağını bilmiyor pozisyon bilgisi olmadığı için savunmada aksıyor,kolay faul alıyor.Kısıtlı hücum potansiyeli var,şutu zayıf yüzü dönük ancak çembere çok yakın oynayabiliyor.Oturu onun yapacağı şeyleri zaten yapıyor.

Geçtiğimiz sezon başında en büyük hata Mbaye'nin gönderilmesi oldu.Hem atlet hem de şutu olan,oyunun iki yönünü de oynayabilen,oyun bilgisi kuvvetli,çember koruyan idel bir 4,5 oyuncusuydu.Kolay değil bu profilde oyuncu bulmak ama tam da böyle bir oyuncu şart uzun rotasyonu için.
          Paris Basketball'da Tyson Ward var. Aaçı, solaklığı, fiziği ile Kelly Oubre'yi andırıyor. Kolejde 4 oynuyordu, profesyonel kariyerinde 3 nunara oynuyor. Geçen yıl FIBA Champions League, bu yıl Eurocup şampiyonluğu yaşadı. Clyburn olmasa, üç numaranın Hezonja + Ward (Veya Gabe Brown) ile geçilmesini isterdim.

Atletik 4 numara için Justin Gorham... M'Baye gibi hem sırtı dönük oyunu hem de köşe şutu var.
          En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 11.05.2024, 08:10.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Efes, Smits için Zalgiris'e buy-out ödeyecekmiş. Koç için bütçe yok demişler. Son bir yılda ödedikleri fesih parasına Popovich'i getirirlerdi!

Yorum

Trevion Williams... Purdue'deydi. Fena çocuk değil ama diğer şık Poirier ise hiç düşünmem Fransız'ı alırım. Sertlik, çember koruması, içeride bitiricilik... Dunston'ın kaza öncesi verdiklerini Poirier verir. Acemi faulleri görmezden geliyorum. Hele eğer Oturu devam edecekse, Poirier...

*

Bu arada Smits'i de okudum. Doğruysa, Mijatovic'in hafiften Moerman'ı aradığını gösteren bir hamle olur. Çabuk ayaklı, ribaund çeken, sahayı koşan ve pn pop oynayabilen bir 4 nunara...

Galiba Hezonja boşa çıkıyor. Efes'in bütçesini bilmiyorum ama Poirier ve Smits gelecekse, Hezonja da krema olur.
              Haberler doğruysa, Barcelona Hezonja'ya yıllık 7 milyon Euro brüt para teklif etmiş.
              İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
              Karl Marx
              анархія-мама

Yorum

Smits tamam ama Poirier işi bana pek olacak gibi gelmiyor.Biraz menajer işi gibi,Madrid'den daha iyi bir sözleşme koparmak için Efes yem olarak kullanılıyor.Madrid'de kalır.
                Real, Tavares ile sözleşme yeniliyor. Ayrıca Garuba'nın da dönme ihtimali bir hayli kuvvetliymiş. Bu durumda Poirier'in Real'de kalması biraz zor. Efes mi olur bilmem ama Real'in en azından onun isteyeceği kontratı vermeyeceği açık gibi.
                İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                Karl Marx
                анархія-мама

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Haberler doğruysa, Barcelona Hezonja'ya yıllık 7 milyon Euro brüt para teklif etmiş.
                  NBA'de bile o kadar vermezler. Çok iyi para...

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Barca çok para harcayıp neden başarılı olamıyor sorusuna cevap olabilecek bir haber bu.

Yorum

• Efes'in kısa rotasyonunda bir değişim beklemiyorum.DT ve Bryant'ın sözleşmeleri sürüyor.Larkin yeniledi.Clyburn ile de uzatacakkar gibi bir hava var.Babuş 1 yıl daha kalır.Transferde hedef 4-5 pozisyonu,oraya en az 3 yeni oyuncu alınacak.

Yorum

• şampiyon real madrid olacak. real madrid-panathinaikos finali bekliyorum. pananın zencileri çok fena fener durduramaz bunları.
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• EL'nin en iyi beş ve ikinci en iyi beş seçimine tepkiler var.Bu normal.Her sezon olur.Birbirine çok yakın oyuncular var.Pozisyon olarak sıkıntı olduğu gerçek.Her iki beşte de 3'er tane guard var. İlk beşte kısa forvet yok,ikinci beşte ise uzun forvet.Kadrolar dengesiz ama bunları bir takım gibi düşünmemek lazım.Hak eden başka oyuncular da vardı ama sadece 10 oyuncu seçiliyor.Yapacak bir şey yok.

En ilginç tepki ise "sezonun MVP'si benim için Larkin'dir" açıklaması ile Ergin Ataman'dan geldi.Hani sezon başında milli takım için bütün gereklilkeri yerine getirdiği ve sakat olduğu doktor raporuyla tescillendiği halde koç olarak oyuncusuna sahip çıkmayarak,milli takım çağrısına cevap bile vermeyen Wilbekin ile aynı cezayı almasına sebep olduğu "artık Türk olmayan" Larkin. Üstelik objektif bakılırsa sezonun Mvp'si ödülü için Larkin'in önünde çok isim varken (kendi takımında bile var mesela Nunn veya Lessort) durdurk yerde eniştem beni niye öptü.Bence şundan öptü,milli takımın önünde 2025 Avrupa şampiyonası ve ardından 2027 Dünya Şampiyonası elemeleri var.Kerem Tunçeri'den sonra neredeyse çeyrek asırdır elit guard yetişmediği için Larkin'e yanaşılması bundan. İzlanda'ya bile kaybediliyordu,son topta şansa bir galibiyet geldi. Larkin'siz milli takımın hiçbir turnuvada hatta Dünya Şampiyonası elemelerinde en ufak şansı olmadığını biliyor.4 yıllık sözleşme yeniledi yani Türkiye'de kalmaya devam edecek.Türkiye'yi benimsemiş bir oyucu. Yakında Larkin'e af geldi ve seneye yine yerli statüsünde oynayacak denirse kimse şaşırmasın.
                          En son Larking tarafından düzenlendi; 14.05.2024, 12:15.

Yorum

EL'nin en iyi beş ve ikinci en iyi beş seçimine tepkiler var.Bu normal.Her sezon olur.Birbirine çok yakın oyuncular var.Pozisyon olarak sıkıntı olduğu gerçek.Her iki beşte de 3'er tane guard var. İlk beşte kısa forvet yok,ikinci beşte ise uzun forvet.kadrolar dengesiz ama bunları bir takım gibi düşünmemek lazım.Hak eden başka oyuncular da vardı ama sadece 10 oyuncu seçiliyor.Yapacak bir şey yok.

En ilginç tepki ise "sezonun MVP'si benim için Larkin'dir" açıklaması ile Ergin Ataman'dan geldi.Hani sezon başında milli takım için bütün gereklilkeri yerine getirdiği ve sakat olduğu doktor raporuyla tescillendiği halde koç olarak oyuncusuna sahip çıkmayarak Wilbekin ile aynı cezayı almasına sebep olduğu "artık Türk olmayan" Larkin. E o zaman düğün değil bayram değil eniştem beni niye öptü.Bence şundan öptü,milli takımın önünde 2025 Avrupa şampiyonası ve ardından 2027 Dünya Şampiyonası elemeleri var.Kerem Tunçeri'den sonra neredeyse çeyrek asırdır elit guard yetişmediği için Larkin'e yanaşılması bundan. İzlanda'ya bile kaybediliyordu,son topta şansa bir galibiyet geldi. Larkin'siz milli takımın hiçbir turnuvada hatta Dünya Şampiyonası elemelerinde en ufak şansı olmadığını biliyor.4 yıllık sözleşme yeniledi yani Türkiye'de kalmaya devam edecek.Türkiye'yi benimsemiş bir oyucu. Yakında Larkin'e af geldi ve seneye yine yerli statüsünde oynayacak denirse kimse şaşırmasın.
                            Ama bu hep vardi ztn, geçen yaz düsünemedi mi bunu da sâhip çikmadi Larkin'e ?
                            Sâhip çikmadigi konusuna da hâkim degilim, öyle yaptiysa ayip etmis

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ama bu hep vardi ztn, geçen yaz düsünemedi mi bunu da sâhip çikmadi Larkin'e ?
                              Sâhip çikmadigi konusuna da hâkim degilim, öyle yaptiysa ayip etmis
                              2023 Dünya şampiyonasında Türkiye olmayacaktı.Bu seneki Olimpiyatta da öyle.Milli takımın önünde turnuvasız en az 2 yıl vardı.Avrupa Şampiyonası elemelerini kiminle olsa geçerim dedi.Ama kıçı kırık İzlanda'ya hem de Ankara'da tosluyordu.Şimdi Avrupa Şampiyonası elemeleri sıkıntıda,geçilirse seneye turnuva var ve yine geçmesi kolay olmayan Dünya şampiyonası elemeleri de seneye başlayacak.Bir de şu var, Larkin'in Türkiye'deki igeleceği de belli değildi. Efes'le 1 sezonu kalmıştı.Bu sezon sonu ayrılabileceğini düşündü.Devşirme oyuncunun Türkiye dışında oynaması pek tercih edilmiyor.Aidiyeti kopabiliyor,oynadığı yabancı takım milli maçlar için izin vermeyebiliyor,sıkıntı çıkarabiliyor vs. Wilbekin Maccabi'deyken bunlar yaşandı.Tüm bunları düşünerek günü kurtarmak için Larkin'i gözden çıkardı.Ama evdeki hesap çarşıya uymadı. Larkin çok iyi bir sezon geçirdi ve 4 yıl daha Efes'te yani Türkiye'de.Bunun çok etkisi oldu Ergin Ataman'ın açıklamalarında ve yakında TBF'nin Larkin ile ilgili yapacağını beklediğim tornistanda. Bence bu Efes ve Larkin'e de söylendi.4 yıllık kontratta bunun da etkisi olduğunu düşünüyorum.

Evet çok net sahip çıkmadı.Larkin'in milli takıma çağrıldığı halde sebepsiz gelmediği şeklinde gerçek olmayan bir durum oluşmasına katkısı oldu. Larkin tüm milli takım prosedürlerine uydu.Sakattı,raporlarını gönderdi,milli takıma çağrıldı gitti,milli takım doktorları da sakatlığını teyit etti.Koç olarak onu kadrodan çıkarabilirdi.Yapmadı.Milli takımın hiçbir çağrısına cevap vermeyen,sakatlığı olmadığı halde canı istemediği için milli takıma gelmeyen Wilbekin'e ceza verilmesi kesin olduğu için "bir fb'den bir de Efes'ten o zaman" diye aportta bekleyen eski fb'lilerle dolu TBF'nin kucağına attı onu.Eğer Ergin Ataman Efes'te devam edecek olsaydı kulüpteki oyuncusunun hem de sahaya artı 1 yabancı olarak koyduğu Larkin gibi bir oyuncunun ceza almaması için her şeyi yapmaz mıydı?

Larkin'e haksızlık yapıldı.Hem TBF hem milli takım koçu başarısızlıklarını perdelemek ve kamuoyu nezdinde başka bir suçlu bulmak için Larkin'i kurban seçti.Hem de "milli takıma gelmedi şeklinde" popülist ve hamasi bir argümanla. Üstelik de doğru değil.Ama Larkin sadece olanı biteni anlattı ve sustu.Şimdi çağrılısa yine Milli takımda oynar.Öyle bir karakter.

Not: Larkin affedilip Türk statüsünde oynayacağı,Wilbekin için böyle bir şey olamayacağı için Efes'in avantajını ortadan kaldırmak için TBF'nin yabancı kuralını değiştirdiğine(Maç kadrosunda 7,sahada en fazla 4) eminim ama bunu ispatlayamam.
                              En son Larking tarafından düzenlendi; 14.05.2024, 12:56.

Yorum

• [MENTION=52451]Larking[/MENTION]

çok güzel öztledin, bilgilendirme için tesekkür ediyorum
                                Dedigin gibi Larkin'in belirsiz durumu etkili olmustur, simdi sözlesme uzatinca böyle olmus olabilir öngörülerinde hakli çikma olasiligin yüksek bence de
                                wilbekin tam fblik topçu, bizde olsa hainligimiz kalmazdi mk, pislikbahçe

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim