İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Ayrica kadrosu daha genis olan takim makabi, hocalari ise maç sonu aglamakli konusup bâzi oyuncularinin çok fazla süre almis olmasini bahâne olarak öne sürüyordu anladigim kadariyla, gittim baktim kim ne kadar süre almis en çok süre alan ilk 4 oyuncu açik ara Pana'da, ne afkuruyor makabi hocasi ?
Lessort ve Mitoglou 37dk süre almis, yedekleri olsa süre paylasirlardi herhalde, oysa Makabi Brown ve Colson'u 30+ dk oynatmayabilirdi ya da arada dinlendirebilirdi ama 3.çeyrek sonrasi çiktiklarini görmedim desem yeridir, onlarin birine 2dk az süre verse maçi +10 sayiyla kaybedecegini biliyor
Tabi bu ayip degil, silahin varsa kullanirsin da, düsünsenize Efes koçu bir yenilgi sonrasi sunu diyor "Larkin çok süre aldi" , e kardesim vermeseydin o kadar süre, üstelik rakipte neredeyse saha ortasinda geberecek olan Lessort ve Sloukas varken, insan utanir
Yâni kisacasi Baldwin'den mahrumlar olayi biraz hikâye, karsidaki yedek kulübesi bu kadar berbatken beceriksizce avantaji kaptiriyorsan susup saygi duyacaksin =) bos yapmis kattash efendi

Yorum