Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fener maçında Daum'un kaçırdığı setin aynısını oynadı yine mola dönüşü. Skor 89-82... 1:30 kalmış. Maç topu yani, Pleiss'la şuta gidiyor.

*

Valencia bu sezon ilk defa doksanlara çıktı.
    Dün şutun öneminden bahsetmiştik. Efes % 50 ile 15 üçlük bulmuş.Bu üçlük sayısı ve yüzde ile maç kaybetmemen lazım.Tamam Valencia'da iyi atmış.İstatistiklerde pek fark yok.Aradaki fark savunma. EL'nin en az skor atan takımından 93 sayı yiyorsan nasıl maç kazanacaksın. EL'nin açık ara en kötü savunma takımı Efes. 6 aydır takımın başında olan bir koç savunmada bu kadar kötü bir takım yaratmışsa bunun sorumlusu öncelikle koçtur.

Maçı çözen dün bahsettiğimiz 3.çeyrekte Davies'in tepe hücumları oldu. Efes uzunları ne yapılmaması gerekiyorsa onu yaptılar.Savunmanın tüm dengesi bozuldu.Ya Davies soktu,ya faul aldı,ya da başkasına pozisyon hazırladı.Burada amatörce yorum yapan bizler maç öncesinde buna dikkat çekmişken,bir koç buna takımı hiç mi hazırlamaz?

Yenilginin doğrudan hakemle ilgisi yok.Ama Javor ve Bissang'ı görünce zaten sorunlu bir maç olacağı belliydi.Yönettiği maçların önüne geçmeye çok meraklı,garip tavrı ve düdükleriyle bilinen Fransız Bissang 3.çeyrekte çaldığı düdüklerle Valencia'nın momentumu almasına yardım etti.Hele de 3.çeyrekte Oturu'ya perdelemede,diğer hakemin önünde olup,çalmadığı pozisyonda birkaç saniye sonra karşıdan koşarak gelip çaldığı ilgisiz hücum faul ve 4.çeyrekte Valencia'lı hareketli savunmacı lehine çaldığı hücum faul evlere şenlikti.Yine 3.çeyrekte izleyerek verdikleri sportmenlik dışı faulden önce ribaunt mücadelesinde Valencia'lı oyuncu Efes'li oyuncuyu(sanırım Beabouis) arkadan net şekilde itiyor.Bu çok net faulü es geçip,sonrasında terse faul çalıp bir de izleyip ortada olan pozisyonda sportmenlik dışı faul çalıyorsun. Valencia'lı oyuncular ve staff chahellenge'den sürekli lehlerine karar çıkmasına o kadar alıştılar ki her düdükte izle işareti yapmaya başladılar. Bütün ortada düdükler Valencia lehine çıktı.Belki bir düdükle maç keybetmezsin ama böylesi yakın bir maçta 4-5 düdük maçı bir yerden alıp diğer yere verir.

Üst üste 5 yenilgi oldu,Cuma bir yenilgi de El Clasico'yu kaybeden Real'den gelir 6 olur.Bu arada İtoudis konuşuluyor.Gerçekliği nedir bilemiyorum.Barca için adı geçiyordu ama dün Real'i yenen Grimau biraz daha kredi almıştır. Hedefi olmayan takımlarda bile koçların kelle anında giderken Efes için bu halde devam etmek,moda tabirle aksiyon almamak izaha muhtaç bir durum.Birkaç oyuncuyu çıkar koçuyla beraber ortada bir Eurocup takımı görüntüsü var,bu kimin eseriyse bundan gurur(!)duysun.
    En son Larking tarafından düzenlendi; 04.01.2024, 13:46.
    DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Efes'te değişim beklentisi artıyor.Bu kadar kötü gidişatta bakalım ne karar verilecek.
      En son Larking tarafından düzenlendi; 06.01.2024, 00:33.

Yorum

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dün şutun öneminden bahsetmiştik. Efes % 50 ile 15 üçlük bulmuş.Bu üçlük sayısı ve yüzde ile maç kaybetmemen lazım.Tamam Valencia'da iyi atmış.İstatistiklerde pek fark yok.Aradaki fark savunma. EL'nin en az skor atan takımından 93 sayı yiyorsan nasıl maç kazanacaksın. EL'nin açık ara en kötü savunma takımı Efes. 6 aydır takımın başında olan bir koç savunmada bu kadar kötü bir takım yaratmışsa bunun sorumlusu öncelikle koçtur.

Maçı çözen dün bahsettiğimiz 3.çeyrekte Davies'in tepe hücumları oldu. Efes uzunları ne yapılmaması gerekiyorsa onu yaptılar.Savunmanın tüm dengesi bozuldu.Ya Davies soktu,ya faul aldı,ya da başkasına pozisyon hazırladı.Burada amatörce yorum yapan bizler maç öncesinde buna dikkat çekmişken,bir koç buna takımı hiç mi hazırlamaz?

Yenilginin doğrudan hakemle ilgisi yok.Ama Javor ve Bissang'ı görünce zaten sorunlu bir maç olacağı belliydi.Yönettiği maçların önüne geçmeye çok meraklı,garip tavrı ve düdükleriyle bilinen Fransız Bissang 3.çeyrekte çaldığı düdüklerle Valencia'nın momentumu almasına yardım etti.Hele de 3.çeyrekte Oturu'ya perdelemede,diğer hakemin önünde olup,çalmadığı pozisyonda birkaç saniye sonra karşıdan koşarak gelip çaldığı ilgisiz hücum faul ve 4.çeyrekte Valencia'lı hareketli savunmacı lehine çaldığı hücum faul evlere şenlikti.Yine 3.çeyrekte izleyerek verdikleri sportmenlik dışı faulden önce ribaunt mücadelesinde Valencia'lı oyuncu Efes'li oyuncuyu(sanırım Beabouis) arkadan net şekilde itiyor.Bu çok net faulü es geçip,sonrasında terse faul çalıp bir de izleyip ortada olan pozisyonda sportmenlik dışı faul çalıyorsun. Valencia'lı oyuncular ve staff chahellenge'den sürekli lehlerine karar çıkmasına o kadar alıştılar ki her düdükte izle işareti yapmaya başladılar. Bütün ortada düdükler Valencia lehine çıktı.Belki bir düdükle maç keybetmezsin ama böylesi yakın bir maçta 4-5 düdük maçı bir yerden alıp diğer yere verir.

Üst üste 5 yenilgi oldu,Cuma bir yenilgi de El Clasico'yu kaybeden Real'den gelir 6 olur.Bu arada İtoudis konuşuluyor.Gerçekliği nedir bilemiyorum.Barca için adı geçiyordu ama dün Real'i yenen Grimau biraz daha kredi almıştır. Hedefi olmayan takımlarda bile koçların kelle anında giderken Efes için bu halde devam etmek,moda tabirle aksiyon almamak izaha muhtaç bir durum.Birkaç oyuncuyu çıkar koçuyla beraber ortada bir Eurocup takımı görüntüsü var,bu kimin eseriyse bundan gurur(!)duysun.
        Üstadım, geçmişe dönüp "Ben demiştim" diye yazmak istemiyorum. Fakat kadrodaki yapısal tek veya öncelikli eksik 3-4 atletik, savunmacı. Onun dışında bu kadro isim isim kötü değil. Oyuncuları yanlış kullanan, doğru beşi bulamayan bir koç var önümüzde. Yani malzeme var, usta yok. Eğer Tyrique - Pleiss, Oturu - Pleiss oynuyorsanız, her maç forvetlerde eziliyorsanız, major savunma sorunlarına çözüm üretemiyorsanız gidersiniz. Bu kadar iyi şut atıp kaybetmek kabul edilemez. Oyuncuların eforuna yazık.

Alttaki yorumunuzdan Itoudis'i çıkardım. Bence çözüm değil. Erdem Can'a göre tabii ki iyi. Clyburn'le CSKA'daki uyumu, onu kullanımı artı. Bakalım görelim...

Fener - Maccabi maçının sonucunu gördüm şimdi. İnanılmaz! Seyretmedim ama o kadar fark yaptıklarına göre iyilerdir.
        En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 05.01.2024, 09:53.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Fener - Maccabi maçının sonucunu gördüm şimdi. İnanılmaz! Seyretmedim ama o kadar fark yaptıklarına göre iyilerdir.
          Bu maçtan önce fb'li kardeşime maçın Litvanya'da oynanmasının saçmalığını,Arabistan'da tepki verip maça çıkmayan fb başkanının buna niye tepki vermediğini sorarken o da bana fb bu maçı çok farklı kazanacak bu kabulün,ses çıkarmamanın "diyeti"olarak dedi.

Bana mantıklı gelmedi ama haklı çıktı.İki takımın mevcut durumuna bakarsak(Maccabi bu maçtan önce son 8 maçın 6'sını kazanmıştı,çok formdalar) 109-74'lük 35 sayı farklık skor çok ama çok anormal.Birileri EL "mafia" lafını işlerine gelmediği zaman dillerinden düşürmezken şimdi işlerine geldiği durumda çıtları çıkmıyor.
          En son Larking tarafından düzenlendi; 05.01.2024, 10:51.

Yorum

Üstadım, geçmişe dönüp "Ben demiştim" diye yazmak istemiyorum. Fakat kadrodaki yapısal tek veya öncelikli eksik 3-4 atletik, savunmacı. Onun dışında bu kadro isim isim kötü değil. Oyuncuları yanlış kullanan, doğru beşi bulamayan bir koç var önümüzde. Yani malzeme var, usta yok. Eğer Tyrique - Pleiss, Oturu - Pleiss oynuyorsanız, her maç forvetlerde eziliyorsanız, major savunma sorunlarına çözüm üretemiyorsanız gidersiniz. Bu kadar iyi şut atıp kaybetmek kabul edilemez. Oyuncuların eforuna yazık.

Alttaki yorumunuzdan Itoudis'i çıkardım. Bence çözüm değil. Erdem Can'a göre tabii ki iyi. Clyburn'le CSKA'daki uyumu, onu kullanımı artı. Bakalım görelim...

Hocam, kadro isim isim kötü değile çok katılmıyorum.

Hollatz,Daum,Zizic,Pleiss,Oturu,Jones....... Bunların hangisi EL'de elit bir takımda,hatta orta seviye bir takımda 7-8 dakikadan fazla süre alabilir.Çoğu kadroya bile dahil edilmez.Hatta bunlara maksimum 10 dakika süre alabilecek Willis'i de ekleyebiliriz.Hepsi en iyimser yorumla back up'ın back up'u oyuncu.Ama Efes'te bu oyuncular pozisyonlarının ana parçaları.Ben halen daha kadronun 4-5 oyuncu dışında Eurocup düzeyinden hallice olduğunu düşünüyorum.Tabii bu oyuncularda doğru kullanılsa,doğru beş bulunsa,rotasyon iyi ayarlansa daha farklı olabilirdi ona katılıyorum.Ama bu kadronun seviyesi zaten yetersiz.En fazla play in yapabilecek bir kadro var bana göre,oradan da tek maç şansı ile belki play off.Ötesi zaten olmazdı.Bu gidişle o da olmayacak.

Şu anda İtoudis en mantıklı seçenek.Takımı,ülkeyi biliyor.fb ile kötü ayrılması da avantaj.Onun için de tekrar bir meydan okuma fırsatı. Clyburn'ü de eski günlerine yaklaştırabilir belki.Boşta çok koç da yok.Scariolo'yu istemem.Bir şey inşa edecek bir koç olduğunu düşünmüyorum.Daha hazır takımlara uygun bir koç.Eğer EL tecrübesi olan,bir şeyler başarmış bir koç isteniyorsa çok seçenek de yok.
            En son Larking tarafından düzenlendi; 05.01.2024, 10:54.

Yorum

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hocam, kadro isim isim kötü değile çok katılmıyorum.

Hollatz,Daum,Zizic,Pleiss,Oturu,Jones....... Bunların hangisi EL'de elit bir takımda,hatta orta seviye bir takımda 7-8 dakikadan fazla süre alabilir.Çoğu kadroya bile dahil edilmez.Hatta bunlara maksimum 10 dakika süre alabilecek Willis'i de ekleyebiliriz.Hepsi en iyimser yorumla back up'ın back up'u oyuncu.Ama Efes'te bu oyuncular pozisyonlarının ana parçaları.Ben halen daha kadronun 4-5 oyuncu dışında Eurocup düzeyinden hallice olduğunu düşünüyorum.Tabii bu oyuncularda doğru kullanılsa,doğru beş bulunsa,rotasyon iyi ayarlansa daha farklı olabilirdi ona katılıyorum.Ama bu kadronun seviyesi zaten yetersiz.En fazla play in yapabilecek bir kadro var bana göre,oradan da tek maç şansı ile belki play off.Ötesi zaten olmazdı.Bu gidişle o da olmayacak.

Şu anda İtoudis en mantıklı seçenek.Takımı,ülkeyi biliyor.fb ile kötü ayrılması da avantaj.Onun için de tekrar bir meydan okuma fırsatı. Clyburn'ü de eski günlerine yaklaştırabilir belki.Boşta çok koç da yok.Scariolo'yu istemem.Bir şey inşa edecek bir koç olduğunu düşünmüyorum.Daha hazır takımlara uygun bir koç.Eğer EL tecrübesi olan,bir şeyler başarmış bir koç isteniyorsa çok seçenek de yok.
              Daum'a buy-out ödendi. Oturu'yakiralık anlaşması yaptılar. Zizic çembere yakın iyi bitirici, savunmada kara delik. Yanında yardım savunması getirecek forvetler olmadan defansif verim almak zor. Fakat bunlar zaten ana planın rolleri değil.

Larkin, Clyburn, Thompson gübi pahalı bir üçlü ile arkalarında Bryant ve Beaubois var.

Bu arada Jones için uzun zamandır yazmak isteyip ertelediğim bir husus var. Mark Jackson vardı Efes'te. Aşadığı topu ya poraya atardı ya top kaybı yapardı. Arkadaşlarına dönmezdi. Jones da öyle... Ya smaçlıyor ya kaybediyor. Doğru perdeden sonra öğrenmesi gereken ikinci şey pas vermek olmalı.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Daum'a buy-out ödendi. Oturu'yakiralık anlaşması yaptılar. Zizic çembere yakın iyi bitirici, savunmada kara delik. Yanında yardım savunması getirecek forvetler olmadan defansif verim almak zor. Fakat bunlar zaten ana planın rolleri değil.

Larkin, Clyburn, Thompson gübi pahalı bir üçlü ile arkalarında Bryant ve Beaubois var.

Bu arada Jones için uzun zamandır yazmak isteyip ertelediğim bir husus var. Mark Jackson vardı Efes'te. Aşadığı topu ya poraya atardı ya top kaybı yapardı. Arkadaşlarına dönmezdi. Jones da öyle... Ya smaçlıyor ya kaybediyor. Doğru perdeden sonra öğrenmesi gereken ikinci şey pas vermek olmalı.
                Oyuncuya buy out ödenmesi zaten yanlış. Aliağa'nın transfer edeceği bir oyuncuya bir de üstüne para verildi. Oturu panik transferi.O kadar zaman uzun transferi yapılmadı,uzunların hepsi sakatlanınca çaresizlikten en kolay hedefe gittiler.Onun için de kiralama parası ödenmiştir. Hollatz,Daum,Oturu ve Jones'u önümüzdeki sezon BSL'de play off hedefi olmayan herhangi bir takımda görsek hangimiz şaşırırız.Burası Türk basketbolunun en büyük kulübü,Netaş değil. Efes'i sıradanlaştırmaya çalışıyorlar.Yok öyle!

Benim için kriter şudur bu saydığım oyunculardan hangisi Real,Barca,Oly,Pana,Milano kadrosunda olabilir?Hiçbiri dışında bir cevap geleceğini sanmam.Eğer bu takımların transfer bile etmeyeceği 7-8 oyuncu senin kadronda ise istersen ilk 5'i prime Wariors kadrosu yap bir işe yaramaz.Sezon başında herkes yırtındı,4 ve 5 pozisyonlarındaki büyük yetersizlikten bahsetti.Ama Erdem-Alper ikilisi çok bildikleri için kulak tıkadılar. Bruno Caboclo ve Duop Reath transferleri için 5-6 ay önce aylarca Efes'i takip eden taraftarlarca genel menajere neredeyse yalvarıldı.Verdiği cevabı da biliyorum Caboclo disiplinsiz,Reath çok kötü durumda.Şimdi ikisi de uçuyor.Onlar da gidip Daum ve Oturu'yu aldılar.
                En son Larking tarafından düzenlendi; 06.01.2024, 00:30.

Yorum

• Efese çok yazık oldu 4 uzatmaya giden maçta yenildi maalesef
                  S.V.A.K.O
                  FATİH TEKKE

Yorum

• Tarihi maç bitti.Modern EL tarihinin 3 uzatmaya giden ilk maçı 4.uzatmada sabaha karşı hakem kararıyla Real lehine bitti.

Maç 126-122 iken Musa'nın turnikesinde hakemlerin üçü de o esnada dizi izledikleri için Pleiss'a attığı dirseği göremediler. Sonra itiraz üzerine izlediler,sportmenlik dışı faulü gördüler ve verdiler ama pozisyonda düdük çalmadıkları için Musa'nın sportmenlik dışı faul yaparak attığı sayıyı iptal edemediler.Bu bir utanç.Dizi izlemek yerine işlerini yapsalardı sportmenlik dışı faulü çalacaklar ve o basket verilmeyecekti maç 126-122'de kalacaktı ve Efes 14 saniye kala 2 serbest atış atacak ve top yine bizde olacaktı.Bu maç topu demekti.Bakalım EL yönetimi bu utanca ne diyecek.

Başta 53 dakika sahada kalarak yine bir rekora imza atan Larkin olmak üzere tüm takımı tebrik ederim.İkinci uzatmada son 1 dakika kala 7 sayı öndeyken maçı kapatmalıydık.Koç değişimi dedikodu olmaktan ötede ama ben olsam böyle bir maçtan sonra bu kararı almam.
                    En son Larking tarafından düzenlendi; 06.01.2024, 02:14.

Yorum

• Forum'daki aksaklıktan Real Madrid maçını yazamadım. Beklentilerin ötesinde ve tarihe geçen bir dirence tanıklık ettik. Keşke kazanabilseydi Efes...

Yorum

• Gelecek yıl Dubai'den bir takımın lige ekleneceği ve bunun için hissedar 13 takıma yıllık 1 milyon Euro ödeme yapılacağı konuşuluyor. Euroleague yönetimi, yavaş yavaş Avrupa basketbolunu öldürecek hamleler yapmaya devam ediyor.
                        İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                        Karl Marx
                        анархія-мама

Yorum

• Fenerbahçe'de Saras aşısı şimdilik tutmuş gibi gözüküyor. Evet, nispeten kolay bir fikstürleri vardı ama Kızılyıldız maçı dışındaki seride en önemli avantajları 10+ geri düştüklerinde dahi pes etmeyen bir görüntü çizmiş olmaları. Onlar için zor bir periyot başlıyor. Önümüzdeki beş maçın dördünü deplasmanda oynayacaklar ve Hayes sakatlandı. Kendilerini play-off potasına atabilirlerse bir PAO eşleşmesi güzel olur diyorum.
                          İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                          Karl Marx
                          анархія-мама

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gelecek yıl Dubai'den bir takımın lige ekleneceği ve bunun için hissedar 13 takıma yıllık 1 milyon Euro ödeme yapılacağı konuşuluyor. Euroleague yönetimi, yavaş yavaş Avrupa basketbolunu öldürecek hamleler yapmaya devam ediyor.
                            Arap sermayesi uzun zamandır EL'ye girmek istiyordu,bu kaçınılmazdı ve gerçekleşti.Endüstriyel sporda maalesef para tek geçer akçe.Futbolda Avrupa Süper Ligi'nin kurulmak istenmesinin(bir gün kurulacak) tek amacı da bu, yani daha çok para ve karlılık. PL'den örnek vermek gerekirse mesela United gibi takımın sahibi Amerikalılarsa saha sonuçlarını pek umursamadıkları söyleniyor.Amerikalı iş adamı bakış tarzı ile karlılık varsa onlar için her şeyin yolunda olduğu, bir gün saha sonuçları da gelir ama karlılık bundan önemli diye bakıyorlarmış. İşte NBA,NFL,NHL... Hepsi karlılığa dayalı birer endüstri.Organizasyonların yöneticileri,sponsorlar,başkanlar,oyuncular hatta taraftar(orada müşteri)hepsi paranın ve karlılığın ana fikir olduğu kapitalist düzeni kabullenmiş haldeler. Amerikalılar bunu uzun yıllardır benimsedi ve özümsediler. Mantaliteleri bu,sokakta,işte,okulda,insan ilişkilerinde,sosyal hayatta,ebeveyn-çocuk ilişkilerinde,sporda akla gelebilecek her yerde.

Avrupa'nın ve Avrupalı'nın hayata ve doğal olarak spora bakışına çok ters bu Amerikan'cı yaklaşım,biraz ŞL'yi dışarıda tutarsak(ŞL'de ciddi ekonomisi olan,yüksek paraların döndüğü bir organizasyon ama halen sıradan ve düşük bütçeli bir İskandinav,Baltık,Slav,Balkan takımını bu ligde gruplarda hatta gruplardan çıktığını(Kopenhag gibi) görmek mümkün).Buradaki tehlike bu bakış açısının Avrupa'ya da empoze edilmesi ve tüm dünyadaki spora egemen olması.Avrupa basketbolunu bekleyen tehlikede bu,ilk adımı da atıldı.EL'ye tamamen para ve karlılık olarak bakılmaya başlanırsa NBA gibi ruhu olmayan, pahalı bir sirke dönüşme riski var.Bu Avrupa basketbolunun tarihini ve ruhunu söker, atar. Benim kuşağımın Avrupa'lı ilk basketbol ikonu Drazen Petrovic'in kemikleri sızlar daha ne diyeyim.

Katar'ın takım başına vereceği söylenen para da bu işe değer mi değmez mi ayrı tartışma konusu.Yıllık 1 M.Euro'dan bahsediliyor,Efes Larkin'e yıllık 4 M.Euro ödüyor.Denizde kum tanesi.Tabii EL'nin kaymağını yiyen idareciler bu işten neler götürecek orasını bilemiyoruz ama olan yine amatör ruha olacak.

Mazhar Alanson ve Ali Poyrazoğlu'nun eski bir filmi vardır,Arkadaşım Şeytan diye bu olayı biraz bu fantastik filme benzetiyorum.Bir şeyler elde edebilmek için ruhunu şeytana(Poyrazoğlu) satıyordu filmin ana karakteri(Alanson),sonra bu işten vazgeçemiyordu.Teşbihte hata olmaz!
                            En son Larking tarafından düzenlendi; 12.01.2024, 14:52.

Yorum

• Efes ilk yarıdaki savunmasıyla sezonun şimdiye kadarki en iyi çıkış yapan takımını şoka uğrattı.

Polonara'yı bu şekilde görünce üzüldüm. Sağlığına tam anlamıyla bir an önce kavuşur inşallah.

Cordinier'i Unicaja istiyordu Nanterre'deyken. Böyle fizikli, atletik ve savunmacı kısalar EL için büyük avantaj. Bologna'da Hackett, Pajola gibi büyük kısaların ekmeğini iyi yedi. Zaten dün Efes, onları özellikle Hackett'i devreden çıkarıp işi çözdü.

Bu arada Jordan Mickey sevdiğim bir oyuncu. Daha fazla sorumluluk alabilir, Shengelia'yla birlikte oynayabilir. Tabii üç numarada ribaundcu Dobric olunca dışa açılıp daha da etkili olur.

Yorum

• Bu sezon Efes'te artık koç değişimi beklemiyorum.Erdem Can ile bu sezon öyle ya da böyle bitecek,kulüpteki hava bu.Önümüzdeki sezon için staff ve takım hakkında bir planlama var mı onu da bilmiyoruz.EL'de fikstürün daha rahat kısmına dönülmüş olsa bile play in şansı bile bence artık çok zor. Efes en iyimser bakışla maksimum 18 galibiyet yapabilecek gibi görünüyor(Bence 15-16 galibiyetle play in dışında bitiririz).Son play in takımının(4 takım) şu an 11 galibiyeti var.Çok zor.Ligi'de büyük bir sürpriz olmazsa fb alır.O zaman planlamaya şimdiden başlamak lazım.Koç konusu,takımda sözleşmesi bitecek çok oyuncu var kim gidecek, kim kalacak,kim gelecek.Bir sezon daha kaybetmemek için umarım fazla gecikmeden bazı kararlar alınır.
                                En son Larking tarafından düzenlendi; 15.01.2024, 13:33.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim