Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hay çok yaşa sen

Hem Avrupa basketbolunu Nba'e tercih ettiğin hem de unuttuğum Marcus Brown'u bana hatırlattığın için. O da yine İtalya'da olmayıp,Efes'te yıldızlaşan oyunculardan birisiydi.Çok severdim.Büyük oyuncuydu.
    İyi üçlük atardııı, en sevdiğim
    Gergin hocam da rüzgarı arkasına aldı, bu akşam işi zor ama çok sorun değil yenilse de

Bu arada derbinin son dakikalarını izledim
    Oly leş atıyordu, maç boyu serbest atış isâbet yüzdesi 25% diye gördüm sonra, inanılmaz
    16'da 4 mü öyle bir şey
    En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 03.11.2023, 13:10.

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İyi üçlük atardııı, en sevdiğim
      Gergin hocam da rüzgarı arkasına aldı, bu akşam işi zor ama çok sorun değil yenilse de

Bu arada derbinin son dakikalarını izledim
      Oly leş atıyordu, maç boyu serbest atış isâbet yüzdesi 25% diye gördüm sonra, inanılmaz
      16'da 4 mü öyle bir şey
      Yunanistan'da dengenin Pana lehine değişeceği bir döneme giriyoruz.Hem Pana'nın yeni kurduğu iyi kadrosu ve yıllardır başarıya aç olmaları hem Ergin Ataman faktörü hem de Oly'nin zayıflayan kadrosu bize bunu işaret ediyor.Ergin Hoca'nın 5 yıl önce Efes'in başına geçtiği döneme benziyor. O zaman fb farkı çok açmıştı,2018'de o dönem kapanmış Efes'in hem Türkiye hem de Avrupa'da hegamonya kurduğu bir dönem başlamıştı. Benzer bir tablo görüyorum.
      En son Larking tarafından düzenlendi; 03.11.2023, 14:07.
      DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Bu akşam Efes Bologna deplasmanında. Bologna, Luca Banchi ile çok iyi bir EL başlangıcı yaptı. Efes maçı kaybederse artık değişim sesleri iyiden iyiye yükselecektir.

Bu arada Efes'de GM değişikliği olacağı dedikoduları da var.

Yorum

Yunanistan'da dengenin Pana lehine değişeceği bir döneme giriyoruz.Hem Pana'nın yeni kurduğu iyi kadrosu ve yıllardır başarıya aç olmaları hem Ergin Ataman faktörü hem de Oly'nin zayıflayan kadrosu bize bunu işaret ediyor.Ergin Hoca'nın 5 yıl önce Efes'in başına geçtiği döneme benziyor. O zaman fb farkı çok açmıştı,2018'de o dönem kapanmış Efes'in hem Türkiye hem de Avrupa'da hegamonya kurduğu bir dönem başlamıştı. Benzer bir tablo görüyorum.
          Olabilir ama oly çok da geride kalmaz bence, pana kadar düşmez
          Maddi açıdan hiç büyük krize girmediler, illâ ki iddialı olurlar bence
          Gerçi ztn Efes fb kapışması da öyleydi, fb aşırı geride kalmadı, sdce hep 2.likle yetinmek zorunda kalmıştı evet doğru

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Olabilir ama oly çok da geride kalmaz bence, pana kadar düşmez
            Maddi açıdan hiç büyük krize girmediler, illâ ki iddialı olurlar bence
            Gerçi ztn Efes fb kapışması da öyleydi, fb aşırı geride kalmadı, sdce hep 2.likle yetinmek zorunda kalmıştı evet doğru
            Basketbolda dengeler açısından Türkiye Ligi ve Yunan ligi arasında pek fark yok aslında özellikle son 25-30 yıldır.Eğer ikinciysen başarılı değilsin,zaten genelde şampiyonluğa iki takım oynuyor. Aek ve Aris eskisi gibi zirveyi zorlayamıyor.Bizde de nadiren iki takım dışındaki takımlar yukarıya oynayabiliyor.

Duda 2010 yılında Oly'nin başına geçene kadar 10-15 yıl özellikle de Obradovic'li Pana çok fena ezmişti Oly'i. Avrupada'da çok vasat kaldılar.Hatta Efes'in EL maçında hem de Pire'de 110-58'lik bir galibiyetle Oly'i dağıtmışlığı vardır.Bu kadar olmasa bile 4-5 yıl Oly, Pana karşısında silinecektir.Hava öyle görünüyor. Oly'nin şanssızlığı geçen iki sezonda Vezenkov ve Sloukas'lı kadro ile EL şampiyonluğunun kıyısından dönmeleri.Bu iki oyuncu da gitti.Genelde bu şekilde başarıyı kaçırıp ve dağılan takımlar bir daha zor toparlanıyor,aynı seviyeyi bulamıyor.Hele de karşısında aynı ayarda ama daha aç ve iddialı bir takım varsa.Ergin Ataman gibi winner bir koçun etkisini de unutmamak lazım. Lessort şimdiden onun meşhur kupa kaldırma hareketini yapmaya başladı bile.
            En son Larking tarafından düzenlendi; 03.11.2023, 14:31.

Yorum

• Efes ikinci yarı Zizic hariç kötü oynuyor. Koçun tercihleri çok ilginç. Thompson-Larkin-Clyburn'ü aynı anda oynatmak akıl işi değil. Beaubois veya Bryant'tan biri parkede olmalı ki kısa savunması yükselsin.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Derek Willis kesinlikle bu seviyelerin oyuncusu değil. Ne savunma ne de hücumda doğru kararları veremiyor. Özellikle son çeyrekte yaptığı saçmalıklarla maçın tamamen kopmasına neden oldu.
                İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                Karl Marx
                анархія-мама

Yorum

• Mannion sakat. Rogkavopoulos (Geçen sene Merkezefendi'de oynuyordu) iki ay yok. Diop (Geçen sezon Onuralp'e yumruk atan sığır) sakat.

Cody Miller-McIntyre Euroleague'de çaylak. Markus Howard'ın fizik dezavantajı malum. İkinci devre geride oynayıp maçı kazanmak için koç gibi koç lazım. O da Ivanovic tabii ki..

Gelir gelmez Savkov, Faye, Hrabar gibi gençleri A takımla çalıştırdı. Chris Chiozza'yı transfer etti (Mannion sakatlanmasaydı da tecrübeli bir oyun kurucu şarrtı Baskonia'ya). Topa baskı yapan, delici pity gardları (Pressey gibi) sever. Chiozza'yı Florida'dayken bolca seyretmiştim. Mezun olduğu sene Trabzonspor için de başlıkta epey yazmıştım. Geçen sezon Murcia'yla İspanya'ya adım atmıştı. Adaptasyon için poxitif fakat o da Euroleague'de ilk defa oynayacak.

Cody - Mannion + (Chiozza geldi)
                  Howard - Marinkovic - Raieste
                  Sedekerskis - Rogkavopoulos - Diez (Takımdaki tek İspanyol)
                  Costello - Moneke
                  Kostar - Diop

Bu 12+1 kişilik kadrodan üç sakatı varken maç kazandı. Kaybetseydi bahane aramazdı.

İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Derek Willis kesinlikle bu seviyelerin oyuncusu değil. Ne savunma ne de hücumda doğru kararları veremiyor. Özellikle son çeyrekte yaptığı saçmalıklarla maçın tamamen kopmasına neden oldu.
                  Willis'i savunmak için yazmıyorum ama 4 numarada Efes eksik zaten. Herkes savunmacı beş numara diyor fakat yapısal eksiklik 4 numarada. Birch de gelse, Black de gelse 4 numarayı Willis'le geçecek, diğer uxunların 4 numaraya kayma şansı yok. İşin kötüsü, 4 pivotun yığılacak. Switch yapabilen, topla hareketli ve iyi bir takım savunmacısı lazım.

Maç esnasında yazmıştım fakat şimdi mesajda olmadığını gördüm. Tekrar edeyim. Bellinelli dışında çembere bakan yok. Sürekli içeriyi zorladılar. Hem Larkin hem de Clyburn üzerine gittiler. Efes potasındaki ribaunların 50%'sini aldılar. Pleiss'ı hiç olmazsa size için bile oyuna almadı Erdem Can. Zone dememedi. Bu kadronun potansiyeli çok daha yüksek. İki pozisyon arka arkaya aynı beş oynamıyor. Sürekli giren çıkan... Böyle berbat coaching çok nadirdir.
                  En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 04.11.2023, 10:11.
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Erdem Can't.

Bunu Twitter'da gördüm.Cuk oturmak bu olsa gerek.

Yorum

Erdem Can't.

Bunu Twitter'da gördüm.Cuk oturmak bu olsa gerek.
                      EuroDevotion'da okudum. Quin Snyder gibi olmak istiyormuş. (:

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        EuroDevotion'da okudum. Quin Snyder gibi olmak istiyormuş. (:
                        İnsanların kendisine hedef koyması güzel de ben onun yerinde olsam 33 yaşında Efes'e head koç olmuş,36 yaşında Saporta kupasını almış bir Türk Koç var,onun gibi olmakla işe başlardım.Ama kendisi,"o"sanılmak bile istemedi.
                        En son Larking tarafından düzenlendi; 05.11.2023, 20:58.

Yorum

İnsanların kendisine hedef koyması güzel de ben onun yerinde olsam 33 yaşında Efes'e head koç olmuş,36 yaşında Saporta kupasını almış bir Türk Koç var,onun gibi olmakla işe başlardım.Ama kendisi,"o"sanılmak" bile istemedi.
                          Hedef koyması tabii ki güzel de sadece laf var. İcraat göremiyoruz. Gördüğü kameraya kendisini övüyor.

Yorum

• Gurovic, Ivanovic'i eleştirmiş, çok çalışmaktan şikayet etmiş:

Scola, Oberto, Nocioni, Stombergas vs. nerede; Gurovic nerede...

Geçenlerde bir anket yayınlamıştı Eurohoops. Oyuncuların çalışmak istemediği koçlar Ataman ve Ivanovic'miş.

Çok ilginç...

Yorum

• Panathinaikos-Vildoza beraberliği beklenenden erken sona erebilir. Sezon başı yapılan transferler içinde Ergin Ataman'ın bizzat istediği bir isim olmadığı söyleniyordu zaten. 3 yıllık bir kontrat süresi ve muhtemelen iyi de bir yıllık maaşı var. Bakalım konu nasıl çözülecek.
                              İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                              Karl Marx
                              анархія-мама

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Panathinaikos-Vildoza beraberliği beklenenden erken sona erebilir. Sezon başı yapılan transferler içinde Ergin Ataman'ın bizzat istediği bir isim olmadığı söyleniyordu zaten. 3 yıllık bir kontrat süresi ve muhtemelen iyi de bir yıllık maaşı var. Bakalım konu nasıl çözülecek.
                                Şöyle olur mu:

Harrison -> Milano
                                Pangos -> PAO
                                Vildoza -> Baskonia

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim