Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    MM dediğiniz Murathanoğlu mu? Gündemi kaçırdım. O adam hala piyasada mı? Ne demiş? Yukarıda yazılan "Erken hamle" olması mı?

Bu arada Erdem Can için bence de biraz erken... Kapıyı Laso'dan açıp Can'la anlaşmak biraz Trabzonsporvari sürece benzemiyor mu? Koç için kararı Alper mi veriyor?
    Evet o, kısaltma yaparak çok zahmete girmek istemedim onun için.

Erken mi değil mi tartışılır ama onun bakışı fb cephesinden, onu birkaç yıla fb koçu olarak düşünüyorlar,Efes'e gitmesini o yönden istemiyor.

Bence erken değil.Yakın örnek Chus Mateo.Biraz daha uzak örnek İtoudis. Obradoviç'in yardımcılığından sonra 1 yıl Banvit baş antrenörlük sonra Cska.

Erdem Can Obradoviç ve Kokoskov tedrisatından geçti.1 yıl Nba yardımcı koçluk geçmişi de var.Abd bağlantıları iyi.Bu sezon ki performansını da dikkate alırsak bence erken değil,zamanı ve doğru isim.Ülkeyi,takımı,dinamikleri bilmesi de avantaj.

Laso olsaydı tamam ya da Messina. Ama Ergin Ataman'dan sonra ne Xavi Paskual ne Sfairopulos ne de adı geçen diğer isimlerin Efes'i yine şampiyonluk adayı bir takım yapacağını düşünmüyorum.
    DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Evet o, kısaltma yaparak çok zahmete girmek istemedim onun için.

Erken mi değil mi tartışılır ama onun bakışı fb cephesinden, onu birkaç yıla fb koçu olarak düşünüyorlar,Efes'e gitmesini o yönden istemiyor.

Bence erken değil.Yakın örnek Chus Mateo.Biraz daha uzak örnek İtoudis. Obradoviç'in yardımcılığından sonra 1 yıl Banvit baş antrenörlük sonra Cska.

Erdem Can Obradoviç ve Kokoskov tedrisatından geçti.1 yıl Nba yardımcı koçluk geçmişi de var.Abd bağlantıları iyi.Bu sezon ki performansını da dikkate alırsak bence erken değil,zamanı ve doğru isim.Ülkeyi,takımı,dinamikleri bilmesi de avantaj.

Laso olsaydı tamam ya da Messina. Ama Ergin Ataman'dan sonra ne Xavi Paskual ne Sfairopulos ne de adı geçen diğer isimlerin Efes'i yine şampiyonluk adayı bir takım yapacağını düşünmüyorum.
      Erdem Can'ı ta Olin zamanından biliyorum. Geçen sene Utah'ta da onunla ilgili bir iki yazı okumuştum. Telekom'da bir sezon daha çalışsa fena olmaz. Devamlılığı da görürdük. Erkenden kastım EL seviyesi... Hem Eurocup sonrası orası bir değil iki, üç basamak üstü. Tabii ki denemeden, fırsat vermeden göremeyiz. Bence TT'de iyi bir kadro kurdu. Her pozisyonda savunmacı karakterli oyuncuları tercih etti. Atletik ve delici kısalar, şutu olan fizikli forvetler... Yabancı rotasyonu da düzenliydi. Hayırlısı olsun.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Efes için ilk isim düştü: Darrun Hilliard. Pistons seçmişti onu. NBA'de tutunamadı fakat Avrupa için iyi bir şutör.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Efes için ilk isim düştü: Darrun Hilliard. Pistons seçmişti onu. NBA'de tutunamadı fakat Avrupa için iyi bir şutör.
          Eğer Hilliard olursa sözleşmesi biten Elijah Bryant gidecek demektir.

Bence Bryant ile devam edilmeli ama oyuncunun düşüncesi ne o da önemli.

Efes'in kısa rotasyonunda fazla bir değişim olacağını düşünmüyorum,sözleşmesi biten Bryant ve Nba yaparsa Micic dışında.Diğer oyuncuların sözleşmeleri devam ediyor, her ne kadar iyi bir sezon geçmese de EL'deki dar oyuncu havuzunu düşünürsek mevcut oyunculardan vazgeçmek o kadar kolay değil.

Değişim uzun rotasyonunda olacak.Sözlemesi devam eden Zizic dışında tamamen değişecek gibi duruyor,Amath'ın da kulüp opsiyonu var yeni koç onu tercih edecek mi bakacağız.

Eğer koç Erdem Can olursa Telekom'dan öğencisi Tyrigue Jones'u Efes'e getirebilir. Efes'in artık daha atlet uzun oyunculara gitmesi gerekir.

Yorum

Eğer Hilliard olursa sözleşmesi biten Elijah Bryant gidecek demektir.

Bence Bryant ile devam edilmeli ama oyuncunun düşüncesi ne o da önemli.

Efes'in kısa rotasyonunda fazla bir değişim olacağını düşünmüyorum,sözleşmesi biten Bryant ve Nba yaparsa Micic dışında.Diğer oyuncuların sözleşmeleri devam ediyor, her ne kadar iyi bir sezon geçmese de EL'deki dar oyuncu havuzunu düşünürsek mevcut oyunculardan vazgeçmek o kadar kolay değil.

Değişim uzun rotasyonunda olacak.Sözlemesi devam eden Zizic dışında tamamen değişecek gibi duruyor,Amath'ın da kulüp opsiyonu var yeni koç onu tercih edecek mi bakacağız.

Eğer koç Erdem Can olursa Telekom'dan öğencisi Tyrigue Jones'u Efes'e getirebilir. Efes'in artık daha atlet uzun oyunculara gitmesi gerekir.
            Bryant için PAO iddiaları var. Ergin Ataman Efes'ten illa minimum bir öğrencisini götürecektir oraya. Beaubois ismi de konuşuluyor orası için aynı zamanda.
            İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
            Karl Marx
            анархія-мама

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bryant için PAO iddiaları var. Ergin Ataman Efes'ten illa minimum bir öğrencisini götürecektir oraya. Beaubois ismi de konuşuluyor orası için aynı zamanda.
              Bryant'ın artısı Simon gibi parkede topa yön verebilen oyuncusu sayısını bir fazlalaştırması.

Beaubois ise bambaşka artılar sağlıyor. Öncelik Ape Index'i* +8,0 diye biliyorum. Bir kısada az rastlanır özellik. Bu da savunmada ona büyük bir avantaj sağlıyor. Ortalama fiziğe sahip kısa forvet bile savunsa, şutunu kesebilecek kanat açıklığına sahip. Off-Ball oynayan şutörü kovalarken arkadan yaptığı blokların sırrı da bu. İkinci özelliği ise EL kariyerinde 43%'le 2,0'nin üzerinde üç sayılık isabeti bulması. Sakatlık haricinde sıkıntısı olmayan, büyük düşüşler yaşamayan topu sürekli istemeyip hem Micic hem Larkin'i rahatlatan tamamlayıcı bir gard.

Ape Index'le ilgili https://howtheyplay.com/team-sports/...in-NBA-History

Açıkçası Efes'in karar vericisi olsam, önce Doğuş'u vs. gönderip süre vereceğim yerli kadromu kurarım.

*

EL'den alınabilecek oyuncular:

Fizikli C: Lammers
              Atletik C: Lessort / Nebo / Donta Hall
              F: Giedraitis / Brussino / T. Thurman
              En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 26.05.2023, 10:31.

Yorum

Bryant'ın artısı Simon gibi parkede topa yön verebilen oyuncusu sayısını bir fazlalaştırması.

Beaubois ise bambaşka artılar sağlıyor. Öncelik Ape Index'i* +8,0 diye biliyorum. Bir kısada az rastlanır özellik. Bu da savunmada ona büyük bir avantaj sağlıyor. Ortalama fiziğe sahip kısa forvet bile savunsa, şutunu kesebilecek kanat açıklığına sahip. Off-Ball oynayan şutörü kovalarken arkadan yaptığı blokların sırrı da bu. İkinci özelliği ise EL kariyerinde 43%'le 2,0'nin üzerinde üç sayılık isabeti bulması. Sakatlık haricinde sıkıntısı olmayan, büyük düşüşler yaşamayan topu sürekli istemeyip hem Micic hem Larkin'i rahatlatan tamamlayıcı bir gard.

Ape Index'le ilgili https://howtheyplay.com/team-sports/...in-NBA-History

Açıkçası Efes'in karar vericisi olsam, önce Doğuş'u vs. gönderip süre vereceğim yerli kadromu kurarım.

*

EL'den alınabilecek oyuncular:

Fizikli C: Lammers
                Atletik C: Lessort / Nebo
                SF: Giedraitis / Brussino
                Bu transfer sezonunda Sadık Kabaca, Onuralp Bitim ve Sertaç Şanlı yerli rotasyonda adı sıklıkla Fenerbahçe ve Efes'le anılacak oyuncuların üçü. Onuralp için Valencia'nın da masada olduğunu belirtmek gerek. Tabii bu isimlerde Sertaç dışında Euroleague tecrübesi olan oyuncu yok (Onuralp'in 17-18 sezonunda sadece birkaç maçlık bir Euroleague tecrübesi var).

Takımı ile sözleşmesi sezon sonu biten ve serbest kalan isimler arasında Avrupa arenasında öne çıkabilecek isimler bence şunlar:

Maodo Lo
                Rokas Giedraitis
                Darrun Hilliard (Anadolu Efes ve Pao ciddi manada ilgileniyor)
                Arturas Gudaitis
                Kevin Punter
                Mathias Lessort
                Niccolo Mannion (normalde bu listeye almazdım ama FB Beko ciddi bir şekilde ilgileniyor oyuncuyla)
                Josh Nebo (Maccabi uzatmazsa Efes uzun rotasyonu için düşünmeli bence)
                Karl Marx
                анархія-мама

Yorum

• Efes'in Derek Willis ile imza aşamasına geldiği haberleri var.
                  Oyuncu uzun forvet,adını ilk kez duydum,under dog bile değil yazılan çizilene göre.
                  4 ve 5 pozisyonuna idarelik oyuncu alma geleneği sürecek gibi belki de haklılar bütçenin büyük kısmı 3big için harcanıyor.
                  En son Larking tarafından düzenlendi; 01.06.2023, 22:42.

Yorum

• Kolejden çıkınca Pistons Yaz Ligi'ne dahil olmuş, ardından G-Leagıe'de Drive'da oynamıştı. Oradan hatırlıyorum. Sonrasında ne yaptı, nasıl gelişti acaba?

Yorum

Kolejden çıkınca Pistons Yaz Ligi'ne dahil olmuş, ardından G-Leagıe'de Drive'da oynamıştı. Oradan hatırlıyorum. Sonrasında ne yaptı, nasıl gelişti acaba?
                      Bu sezonu Venezia'da geçirmiş. Eurocup istatistikleri fena değil.Eğer Mbaye'nin yerine düşünülüyorsa hadi diyelim ama Mbaye'nin yanına düşünülüyorsa EL için çok ama çok zayıf bir uzun forvet rotasyonu olur Efes'in.

Yorum

Bu sezonu Venezia'da geçirmiş. Eurocup istatistikleri fena değil.Eğer Mbaye'nin yerine düşünülüyorsa hadi diyelim ama Mbaye'nin yanına düşünülüyorsa EL için çok ama çok zayıf bir uzun forvet rotasyonu olur Efes'in.
                        Hatırladığım kadarını söyleyeyim: Kyle Wiltjer gibi... Şut üzerinden hücum bitiricisi. M'Baye'in yanınadır.
                        En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 04.06.2023, 13:35.

Yorum

• Micic verdiği röportajda "Nba'e hiç olmadığım kadar hazırım" demiş.

2 sezon üst üste F4 MVP'si olduğu zaman gidemediği Nba'e en vasat sezonunda nasıl hazır olmuş bu bir soru işareti.

Muhtemelen 3.guard olup,8-10 dakika süreyi kabul edeceği bir takıma gidecek.Amaç Nba'de olmak.Çok uzun ömürlü olacağını düşünmüyorum.

EL'de özellikle guard havuzu çok dar.Artık Efes'in yeni koçu olması neredeyse kesinleşen Erdem Can'ın bağlantıları iyi olan Abd'den bir guard getirmesini bekliyorum.
                          En son Larking tarafından düzenlendi; 04.06.2023, 12:59.

Yorum

• Kevin Punter'a Efes, PAO ve Maccabi ilgi gösteriyormuş.

Yorum

Kevin Punter'a Efes, PAO ve Maccabi ilgi gösteriyormuş.
                              En ciddi takım PAO gibi duruyor şu an. İspanyol haber sitesi Encestando'ya göre görüşmeler ikinci aşamaya geçmiş. Yıllık ücretin de 1,5 milyon euro'yu aşacağı söyleniyor. Bu transfer döneminin en hareketli takımı PAO olacak gibi. Punter'ın dışında Mike James, Lessort ve Jaleen Smith de PAO'nun görüştüğü ve transfer etmek istediği isimler arasında.

Bu arada Bryant için de Olimpia Milano iddiaları ortaya atıldı bugün.
                              Karl Marx
                              анархія-мама

Yorum

• Bryant takımda kalacakmış.

*

Sfairpoulos'u Baskonia istiyormuş.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim